Zeki olduğu belli zaten. Benim tahminim borsada kaybetmiş olabilir veya tefeciye borcu var. İşyerinden neden atıldı acaba?Kamuda öyle kolay kolay işten çıkarılamaz. Para ihtiyacı duyduğu bu dönemde istifa etmesi de mantıklı değil? Zor durum, sizlere sabır diliyorum. Ev konusuna gelince satmayın, o ev kurtaracak değil onu.O kadar zeki bir adamdır ki onu tanisaniz siz bile kendi evinizi satmayı düşünürdunuz. İnsanın kanı canı olunca da konduramiyor. Kendisi kpss 300.sü salak da değil ayrıcadelirecegiz
Neden pişman oluyorsunuz?Bazen evlendigim için bile çok pişman oluyorum. Hem annemi kardeşimi öylesine bıraktığım için hem eşimin de günahına girdiğim için. Allahım yardım et artık gör bizi.
İşten atılmamış ki...konu sahibi abisini kurumunun telefonundan aradı abisi açtı telefonuZeki olduğu belli zaten. Benim tahminim borsada kaybetmiş olabilir veya tefeciye borcu var. İşyerinden neden atıldı acaba?Kamuda öyle kolay kolay işten çıkarılamaz. Para ihtiyacı duyduğu bu dönemde istifa etmesi de mantıklı değil? Zor durum, sizlere sabır diliyorum. Ev konusuna gelince satmayın, o ev kurtaracak değil onu.
Şu anda da faturalarini ben ödüyorum
Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden.
Siz evinizin rızkını dağıtmaya devam edin anneniz sizden alıp abiye veriyor. Asgari ücret halinizle memur abinizi doyuramadınız bundan sonra da doyuramazsınız.Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı.
Bazen evlendigim için bile çok pişman oluyorum. Hem annemi kardeşimi öylesine bıraktığım için hem eşimin de günahına girdiğim için. Allahım yardım et artık gör bizi.
Neden pişman oluyorsunuz?
Şuan bekar olsaydınız abinizin ve yengenizin nereden geldiği belli olmayan borçlarını ödeyen, onlar keyif çatarken ikinci işler yapıp kendini paralayan biri olacaktınız.
Bir anne babanın görevidir çocuklarına bakmak, kardeşleri yetiştirmek onların olmadığı, hasta olduğu kendine bakamayacak olduğu durumlarda bu iş çocuklara düşüyor.
Farkında değilsiniz büyük manipülasyon altında kalmışsınız.
Üstelik
Anneye Şuan rest çekseler, hayır görüşmeyeceksin deseler bile gizli gizli yine görüşür ve para gönderir benceAynen.
Evlenmeseydi konu sahibinin elinde zırnık kalmazdı.
Zaten bu mesafeyi açabildiği için abi onu taciz etmiyor hatta abisinin ona karşı saygısı annesine duyduğundan çok daha fazla. Konuşma aralarında bunu görebiliyorsunuz. Anneye köpek muamelesi, konu sahibine insan muamelesi.
Anneye Şuan rest çekseler, hayır görüşmeyeceksin deseler bile gizli gizli yine görüşür ve para gönderir bence
Ben konu sahibinin yerinde olsam anneme bile yardımı keserim kadın öyle veya böyle geçiniyorki oğluşuna para verecek kadar biriktirebiliyor.
Böyle devam ederse kendi evliliğinin altına dinamit koyacak çünkü
Bence anne ölürse miras alamaz diye simdiden sattirip butun parayi almak niyetiAbiniz ve eşinin 15 bin TL geliri varken sizden ve annenizden para almasına neden karşı durmadınız?ki bu zor şartlarda alınmış evini sattırmaya çalışması..annenize söyleyin satmasın lütfen sizler de abinize para falan vermeyin..erkek olmuşsa bir zahmet gidip bir işte çalışsın da sizlere ve annesine baksın
Aklıma geldi ama o kadar da olmaz sanmıyorum ne diyim çok yazıkBence anne ölürse miras alamaz diye simdiden sattirip butun parayi almak niyeti
Bence olacak olan bu abisi biliyordur miras olarak dusmeyeceginiAklıma geldi ama o kadar da olmaz sanmıyorum ne diyim çok yazık
Çok üzücü çok sinir bozucu ne diyebilirim kiBence olacak olan bu abisi biliyordur miras olarak dusmeyecegini
abiniz sizi be kendisini düşünse zaten bu şekilde davranmaz. yaptığı vicdansizlik su dönemde kiraya çıkmak kolay mı. annenizin de zor yaşamı olmus ve bunun Allah gecinden versin elden ayaktan düşmesi de var hayatta. kendisi ne kadar şeffaf ki yarın bir gün yine aynı şeyi yapmayacağının da garantisi yokMerhaba herkese
Konu çok uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım lütfen okumaya çalışın fikrinize çok ihtiyacım var.
Doğulu bir aileyiz. Babam 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamaya başladı ve ondan 3 tane çocuğu var. Biz de 4 kardeşiz. Şu an sorunum abimle alakalı.
Annemin tam 30 yıl sonra kendine ait bir evi oldu. Öyle ucuz bir semtte ucuz bir ev. Babam maddi anlamda destek sağlamıyor. Annem ve 15 yaşındaki kardeşim beraber yaşıyor biz evliyiz. Ben yeni evlendim yoksa ben bakıyordum eve. Benden önce de ablam bakıyordu. Şu anda da faturalarini ben ödüyorum. Ben evlenince annem işkur üzerinden bir lisede temizlikçi olarak 9 ay çalıştı. Bunlari anlatıyorum ki az çok durumumuz gözünüzde canlansın. Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden. ( Kendisi evli ve memur eşiyle birlikte aylık gelirleri 15 bin civarı) şu ana kadar bizim bildigimiz 400-500 bin civarı para kaybetti abim. Ama kimse ne yaptığı hakkında birşey bilmiyor asla ve asla söylemiyor. Akrabalar arkadaşlar herkesten borç almış. Son bir buçuk yıldır annemin evini satmasi için baski yapıyordu biz karşı çıkıyorduk. Ama gelelim ki son bir aydır kabus içinde yaşıyor gibiyiz. 400 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Benden ve ablamdan birkaç bin TL aldı. Ki biz asgari ucretli çalışanlarız. Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı. Babam ve amcamdan yaklaşık 250 bin TL almış. Bunlar sadece bildiklerimiz. Sürekli sürekli para için bizi arıyor. Annem evini satmadigi için ondan nefret ediyor. Kirasını ödeyemediğini söylüyor, eşiyle bosanacaklarini söylüyor. Dün sabah bana mesaj atıp hattının kapandığını telefon faturasını ödememi istedi ödedim. Memurluktan istifa ettiğini borçları odeyemedigini söyledi. Ama kesinlikle bu borçların nerden kaynaklandigini bilmiyoruz söylemiyor. Onun için çok endişeleniyoruz ama bu evi satarsak annem ve kardeşim nerede yaşayacak zaten hiçbir gelirleri yok zar zor yaşadıkları bir hayatlari var. Abim ne yapmış olabilir nasıl batirmis olabilir düşüne düşüne kafayı yiyeceğim. Annem onun yüzünden hergun hastanede. Bana yazdığı son mesajları eklemeye çalışacağım şimdi. Bana parkta bankta yattığı bir fotoğraf yolladı ve altındaki mesajlar
Noldu sattınız mı?Merhaba herkese
Konu çok uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım lütfen okumaya çalışın fikrinize çok ihtiyacım var.
Doğulu bir aileyiz. Babam 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamaya başladı ve ondan 3 tane çocuğu var. Biz de 4 kardeşiz. Şu an sorunum abimle alakalı.
Annemin tam 30 yıl sonra kendine ait bir evi oldu. Öyle ucuz bir semtte ucuz bir ev. Babam maddi anlamda destek sağlamıyor. Annem ve 15 yaşındaki kardeşim beraber yaşıyor biz evliyiz. Ben yeni evlendim yoksa ben bakıyordum eve. Benden önce de ablam bakıyordu. Şu anda da faturalarini ben ödüyorum. Ben evlenince annem işkur üzerinden bir lisede temizlikçi olarak 9 ay çalıştı. Bunlari anlatıyorum ki az çok durumumuz gözünüzde canlansın. Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden. ( Kendisi evli ve memur eşiyle birlikte aylık gelirleri 15 bin civarı) şu ana kadar bizim bildigimiz 400-500 bin civarı para kaybetti abim. Ama kimse ne yaptığı hakkında birşey bilmiyor asla ve asla söylemiyor. Akrabalar arkadaşlar herkesten borç almış. Son bir buçuk yıldır annemin evini satmasi için baski yapıyordu biz karşı çıkıyorduk. Ama gelelim ki son bir aydır kabus içinde yaşıyor gibiyiz. 400 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Benden ve ablamdan birkaç bin TL aldı. Ki biz asgari ucretli çalışanlarız. Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı. Babam ve amcamdan yaklaşık 250 bin TL almış. Bunlar sadece bildiklerimiz. Sürekli sürekli para için bizi arıyor. Annem evini satmadigi için ondan nefret ediyor. Kirasını ödeyemediğini söylüyor, eşiyle bosanacaklarini söylüyor. Dün sabah bana mesaj atıp hattının kapandığını telefon faturasını ödememi istedi ödedim. Memurluktan istifa ettiğini borçları odeyemedigini söyledi. Ama kesinlikle bu borçların nerden kaynaklandigini bilmiyoruz söylemiyor. Onun için çok endişeleniyoruz ama bu evi satarsak annem ve kardeşim nerede yaşayacak zaten hiçbir gelirleri yok zar zor yaşadıkları bir hayatlari var. Abim ne yapmış olabilir nasıl batirmis olabilir düşüne düşüne kafayı yiyeceğim. Annem onun yüzünden hergun hastanede. Bana yazdığı son mesajları eklemeye çalışacağım şimdi. Bana parkta bankta yattığı bir fotoğraf yolladı ve altındaki mesajlar