- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
Ke sin lik leeeeee.İnşallah inşallah dediğiniz gibi palavradır. Evet malesef öyle bizim ailenin erkeklerinden bir cacık çıkmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ke sin lik leeeeee.İnşallah inşallah dediğiniz gibi palavradır. Evet malesef öyle bizim ailenin erkeklerinden bir cacık çıkmadı.
Allah allah, satın dermiş, oldu canım. Kadın iyice sokakta kalsın. Lafın gelişi olarak söylenmesi bile çok çirkinTam şu an babam mesaj attı bana. Adam olacağını bilsek evi satın derim yazmış. Çıldırmak üzereyim.
Evet param yok evim yok sokakta kaldığım gece demek istiyor. Sabahı benden faturasını ödememi istedi çünkü. 50 liralık faturayı bile ödeyemeyecek durumda demekkiAsla ama asla.
O parayi da hic eder.
Disarda yatacagim ilk gece derken neyi kastetti, kirayi odeyemeyip sokakta mi kaldi?
Gel abi buyur yatak sereyim yat, lafi mi olur derim. Ama ötesi yok.
Keşke öğrenebilsek ne için bu kadar borçlandığınıYa bu mesajı okuyunca benim gülesim geldi sanki ergen bir çocuk yazmış gibi .Bunlaru yazmayu biliyor ailenin ne ddemek olduğunu ama ailesini düşürdüğü durumları bilmiyor malesef .Kötü bir alışkanlık edinmiş sanırım o yüzden batıp bocalayıp duruyor
Evet param yok evim yok sokakta kaldığım gece demek istiyor. Sabahı benden faturasını ödememi istedi çünkü. 50 liralık faturayı bile ödeyemeyecek durumda demekki
baba kendi kadını ortada bırakıp başka kadın almış bir de evini sattıracak.şam babası olur anca ondannAllah allah, satın dermiş, oldu canım. Kadın iyice sokakta kalsın. Lafın gelişi olarak söylenmesi bile çok çirkin
Yok işte bakEvet param yok evim yok sokakta kaldığım gece demek istiyor. Sabahı benden faturasını ödememi istedi çünkü. 50 liralık faturayı bile ödeyemeyecek durumda demekki
Gelinimizle tabiki görüşüyoruz. Fakat kendisi Rus. Kültür olarak çok farkımız var tamam Türkçe biliyor anlasabiliyoruz ama o da bir garip. Abimle aralarında geçen en büyük sorunu bile bize asla anlatmadı bugüne kadar. Ona da defalarca sorduk bilmiyorum diyor abin bana da anlatmıyor sorunca kavga ediyoruz diyor. Zaten kız boşanmaya karar verdi çocukları yok
Konu sahibi bir mesajınızda çocukları yok diyorsunuz diğerinde 3 tane küçük çocuktan bahsediyorsunuz ?Kendi huzurunu bozar mı sizce. 3 tane küçük çocuğu var onlara kim bakacak. Nefret ediyorum ondan aslında her şey onun yüzünden iyi bir baba olsa bunlar olmazdı
biri kendi babası 3 çocuğu olan diğeri abisiKonu sahibi bir mesajınızda çocukları yok diyorsunuz diğerinde 3 tane küçük çocuktan bahsediyorsunuz ?
Konu sahibinin babasının mı 3 küçük çocuğu varmış inanamıyorumbiri kendi babası 3 çocuğu olan diğeri abisi
Tamda bu şekilde düşünmenizi istiyor, ne yazıkki başarmış.Evet param yok evim yok sokakta kaldığım gece demek istiyor. Sabahı benden faturasını ödememi istedi çünkü. 50 liralık faturayı bile ödeyemeyecek durumda demekki
Babanız da pislikti değil mi ? Sen önce kendin adam ol sonra abimi bilirsin belki yazsaydın.Tam şu an babam mesaj attı bana. Adam olacağını bilsek evi satın derim yazmış. Çıldırmak üzereyim.
yaşlarını bilmiyorum ki.ama evdeki kız 15 olduğuna göre ondan küçüklerdir sanırımm.Konu sahibinin babasının mı 3 küçük çocuğu varmış inanamıyorum
Abimin çocuğu yok. Babamın 3 tane küçük çocuğu var.Konu sahibi bir mesajınızda çocukları yok diyorsunuz diğerinde 3 tane küçük çocuktan bahsediyorsunuz ?
En büyüğü 8 veya 9 olmalıyaşlarını bilmiyorum ki.ama evdeki kız 15 olduğuna göre ondan küçüklerdir sanırımm.