Abim için evi satmalı mıyız? :(

İnşallah inşallah dediğiniz gibi palavradır. Evet malesef öyle bizim ailenin erkeklerinden bir cacık çıkmadı.

Yok evi sattırmicaz elimizden geldiğince. Düşünüyorum şimdi eski abim aklıma geliyor daha geçen sene kız kardeşime 3 binlik tablet aldı ders çalışması için, bizim yaşadığımız şehre gelirdi veya biz giderdik gezdirirdi yedirirdi. Ama son iki senedir bizimle görüşmek istemiyor çok uzaklaştı. O kadar güzel günlerimiz oldu ki kıyamıyorum ona kendini bu bataklığa soktuğu için. Ama sanırım evet kendi başının çaresine bakmalı belki parası kalmayınca artık her ne yapıyorsa yapmaktan vazgeçer eskisi gibi olur

Sakın satmayın. Bir de attığı mesajlara bak terbiyesiz utanacağına ithamda bulunuyor. Muhtemelen borsada batırdı parayı, aşırı borçlanma yüzünden de ihraç edildi (istifa etmemiştir). Adam olsaydı da yapmasaydı. Sakın öyle bir hataya düşmeyin.

Yok satmicaz Allah'ın izniyle inşallah bir an önce her şey ortaya çıkar elimiz yuregimizde bekliyoruz

Yok satmicaz Allah'ın izniyle inşallah bir an önce her şey ortaya çıkar elimiz yuregimizde bekliyoruz
sokakta kalacağına özür dileyip gelip sizde kalsın, adam gibi bi işe girip çalışsın, evinize göz dikmekten de vazgeçsin. Bahsettiğiniz 1-2 yıl borsadan iyi kazanmış daha sonra ise batmış olabilir haliyle krediler, borçlar vs de kurtarmamıştır. Geliri ile uygun olmayacak şekilde yaşamak ve harcamada bulunmak ile aşırı borçlanmadan da soruşturma sonucu ihraç edilmiş olabilir.

Belki de bu kadar suç suç akılsızlığın bir cezası olmalı artık hep almaya alıştırmışsınız

Ev falan satılmaz öyle abi için. Annenize ya da size fiziksel bir zarar vermesinden korktum. Siz ona bir şey olursa diye düşünmeyi bırakın, başına ne gelse müstahak çünkü…

Bence acımak kendini çok yükselten bir duygu. Illa aciyacaksaniz kendinize acıyın.
Ben birine acıdığım zaman ilk olarak düşündüğüm şey buna haddim olmadığı...

Bence acımak kendini çok yükselten bir duygu. Illa aciyacaksaniz kendinize acıyın.
Ben birine acıdığım zaman ilk olarak düşündüğüm şey buna haddim olmadığı...
Valla haklısınız hepiniz. Pazartesi günü kurumu arayacağım inşallah bağlarlar telefonu ona. Bakalım gerçekten işten ayrılmış mı

Valla haklısınız hepiniz. Pazartesi günü kurumu arayacağım inşallah bağlarlar telefonu ona. Bakalım gerçekten işten ayrılmış mı
Bence o bile yalan. Maalesef abiniz de düzelmez .içki ve uyusturucu bağımlılığı bir nebze düzeliyor da kumar olayı çok daha zor.
Siz annenizin ve küçük kardeşinizin hakkını koruyun yeter. Abiniz başının çaresine bakar. Kpss derecesi yapacak kadar zekasi yüksek adam her türlü kendini duze çıkarır...sizin ona merhamet edeceğiniz bir durum kesinlikle yok bence

İnsan kendi başına geldiğinde objektif bakamiyor olaya malesef. Elimden geleni yapmakta kararlıyım. İnşallah bir felaketle sonuclanmaz

İnsan kendi başına geldiğinde objektif bakamiyor olaya malesef. Elimden geleni yapmakta kararlıyım. İnşallah bir felaketle sonuclanmaz
Evet insan bazen olayların akışına kapiliyor ama su an o ev satılırsa ailecek çok magdur olacaksınız. Biz sizi olayların akışına kapılmayın diye uyarıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…