- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
A lutfen suluk cok faydali bir hayvan benim dizim iyilesti sayelerindeAbiniz tam bir suluk tum aile baginizi koparin. Boşanırsan boşan deyin . Mal mi ne. Siz de neden oduyorsunuz faturasini. Engelleyin telefondan olsun bitsin
İnşallah inşallah dediğiniz gibi palavradır. Evet malesef öyle bizim ailenin erkeklerinden bir cacık çıkmadı.Defolsun adi. Anneye kardeşlere destek olacağına yaptığına bak. Zaten onurlu olsa evi sat diye duygu sömürüsü yapmaz. Sizde çok safsınız. Ona bak şurada park var oralardada yatabilirsin diyin. Çünkü o usta yalancı. O annenin elini öpüp sarıp sarmalaması gerekirken dolandırıcı seni. Siz lütfen akıllı olun. Yat sen oralara kendini layık görüyorsan yat de. İnan hiç bir şey olmz. Tamamen palavra.
Yok evi sattırmicaz elimizden geldiğince. Düşünüyorum şimdi eski abim aklıma geliyor daha geçen sene kız kardeşime 3 binlik tablet aldı ders çalışması için, bizim yaşadığımız şehre gelirdi veya biz giderdik gezdirirdi yedirirdi. Ama son iki senedir bizimle görüşmek istemiyor çok uzaklaştı. O kadar güzel günlerimiz oldu ki kıyamıyorum ona kendini bu bataklığa soktuğu için. Ama sanırım evet kendi başının çaresine bakmalı belki parası kalmayınca artık her ne yapıyorsa yapmaktan vazgeçer eskisi gibi olurAbiniz duygu sömürüsü yapmış sanki. Bazen insanlar yaptıklarının sonuçlarına katlanmalı bence. Onun hatasının bedelini ne siz ne de anneniz çekmemeli. Bizim akrabalarda da var böyle biri. Babası amcası yardımcı olup borçlarını kapattı. Aradan 2-3 yıl geçti gene aynı borçlanmış sağa sola bir sürü. Şimdi kimse yardım etmiyor. Tek başına kaldı. Diyeceğim o ki kendinizi kullandırtmayın.
Sakın satmayın. Bir de attığı mesajlara bak terbiyesiz utanacağına ithamda bulunuyor. Muhtemelen borsada batırdı parayı, aşırı borçlanma yüzünden de ihraç edildi (istifa etmemiştir). Adam olsaydı da yapmasaydı. Sakın öyle bir hataya düşmeyin.Merhaba herkese
Konu çok uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım lütfen okumaya çalışın fikrinize çok ihtiyacım var.
Doğulu bir aileyiz. Babam 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamaya başladı ve ondan 3 tane çocuğu var. Biz de 4 kardeşiz. Şu an sorunum abimle alakalı.
Annemin tam 30 yıl sonra kendine ait bir evi oldu. Öyle ucuz bir semtte ucuz bir ev. Babam maddi anlamda destek sağlamıyor. Annem ve 15 yaşındaki kardeşim beraber yaşıyor biz evliyiz. Ben yeni evlendim yoksa ben bakıyordum eve. Benden önce de ablam bakıyordu. Şu anda da faturalarini ben ödüyorum. Ben evlenince annem işkur üzerinden bir lisede temizlikçi olarak 9 ay çalıştı. Bunlari anlatıyorum ki az çok durumumuz gözünüzde canlansın. Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden. ( Kendisi evli ve memur eşiyle birlikte aylık gelirleri 15 bin civarı) şu ana kadar bizim bildigimiz 400-500 bin civarı para kaybetti abim. Ama kimse ne yaptığı hakkında birşey bilmiyor asla ve asla söylemiyor. Akrabalar arkadaşlar herkesten borç almış. Son bir buçuk yıldır annemin evini satmasi için baski yapıyordu biz karşı çıkıyorduk. Ama gelelim ki son bir aydır kabus içinde yaşıyor gibiyiz. 400 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Benden ve ablamdan birkaç bin TL aldı. Ki biz asgari ucretli çalışanlarız. Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı. Babam ve amcamdan yaklaşık 250 bin TL almış. Bunlar sadece bildiklerimiz. Sürekli sürekli para için bizi arıyor. Annem evini satmadigi için ondan nefret ediyor. Kirasını ödeyemediğini söylüyor, eşiyle bosanacaklarini söylüyor. Dün sabah bana mesaj atıp hattının kapandığını telefon faturasını ödememi istedi ödedim. Memurluktan istifa ettiğini borçları odeyemedigini söyledi. Ama kesinlikle bu borçların nerden kaynaklandigini bilmiyoruz söylemiyor. Onun için çok endişeleniyoruz ama bu evi satarsak annem ve kardeşim nerede yaşayacak zaten hiçbir gelirleri yok zar zor yaşadıkları bir hayatlari var. Abim ne yapmış olabilir nasıl batirmis olabilir düşüne düşüne kafayı yiyeceğim. Annem onun yüzünden hergun hastanede. Bana yazdığı son mesajları eklemeye çalışacağım şimdi. Bana parkta bankta yattığı bir fotoğraf yolladı ve altındaki mesajlar
Sakın satmayın. Bir de attığı mesajlara bak terbiyesiz utanacağına ithamda bulunuyor. Muhtemelen borsada batırdı parayı, aşırı borçlanma yüzünden de ihraç edildi (istifa etmemiştir). Adam olsaydı da yapmasaydı. Sakın öyle bir hataya düşmeyin.
Yok satmicaz Allah'ın izniyle inşallah bir an önce her şey ortaya çıkar elimiz yuregimizde bekliyoruzSakın satmayın. Bir de attığı mesajlara bak terbiyesiz utanacağına ithamda bulunuyor. Muhtemelen borsada batırdı parayı, aşırı borçlanma yüzünden de ihraç edildi (istifa etmemiştir). Adam olsaydı da yapmasaydı. Sakın öyle bir hataya düşmeyin.
Tam şu an babam mesaj attı bana. Adam olacağını bilsek evi satın derim yazmış. Çıldırmak üzereyim.Hicbir sey satmayin ve asla vicdan azabi da duymayin. Gereginden fazla fedakarlik yapmissiniz zaten. Evi de satsaniz arkasi kesilmeyecek. Bu kadar para akittigi neyse ondan kurtulmasi lazim.
sokakta kalacağına özür dileyip gelip sizde kalsın, adam gibi bi işe girip çalışsın, evinize göz dikmekten de vazgeçsin. Bahsettiğiniz 1-2 yıl borsadan iyi kazanmış daha sonra ise batmış olabilir haliyle krediler, borçlar vs de kurtarmamıştır. Geliri ile uygun olmayacak şekilde yaşamak ve harcamada bulunmak ile aşırı borçlanmadan da soruşturma sonucu ihraç edilmiş olabilir.Yok satmicaz Allah'ın izniyle inşallah bir an önce her şey ortaya çıkar elimiz yuregimizde bekliyoruz
Babanız satsın kendi mülkiyetini. Kardeşim dik dur, annenin elinden tut bu eril düzene daha da ezdirme.Tam şu an babam mesaj attı bana. Adam olacağını bilsek evi satın derim yazmış. Çıldırmak üzereyim.
Satmayın diyor yani iyi işte satmayınTam şu an babam mesaj attı bana. Adam olacağını bilsek evi satın derim yazmış. Çıldırmak üzereyim.
Belki de bu kadar suç suç akılsızlığın bir cezası olmalı artık hep almaya alıştırmışsınızMerhaba herkese
Konu çok uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım lütfen okumaya çalışın fikrinize çok ihtiyacım var.
Doğulu bir aileyiz. Babam 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamaya başladı ve ondan 3 tane çocuğu var. Biz de 4 kardeşiz. Şu an sorunum abimle alakalı.
Annemin tam 30 yıl sonra kendine ait bir evi oldu. Öyle ucuz bir semtte ucuz bir ev. Babam maddi anlamda destek sağlamıyor. Annem ve 15 yaşındaki kardeşim beraber yaşıyor biz evliyiz. Ben yeni evlendim yoksa ben bakıyordum eve. Benden önce de ablam bakıyordu. Şu anda da faturalarini ben ödüyorum. Ben evlenince annem işkur üzerinden bir lisede temizlikçi olarak 9 ay çalıştı. Bunlari anlatıyorum ki az çok durumumuz gözünüzde canlansın. Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden. ( Kendisi evli ve memur eşiyle birlikte aylık gelirleri 15 bin civarı) şu ana kadar bizim bildigimiz 400-500 bin civarı para kaybetti abim. Ama kimse ne yaptığı hakkında birşey bilmiyor asla ve asla söylemiyor. Akrabalar arkadaşlar herkesten borç almış. Son bir buçuk yıldır annemin evini satmasi için baski yapıyordu biz karşı çıkıyorduk. Ama gelelim ki son bir aydır kabus içinde yaşıyor gibiyiz. 400 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Benden ve ablamdan birkaç bin TL aldı. Ki biz asgari ucretli çalışanlarız. Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı. Babam ve amcamdan yaklaşık 250 bin TL almış. Bunlar sadece bildiklerimiz. Sürekli sürekli para için bizi arıyor. Annem evini satmadigi için ondan nefret ediyor. Kirasını ödeyemediğini söylüyor, eşiyle bosanacaklarini söylüyor. Dün sabah bana mesaj atıp hattının kapandığını telefon faturasını ödememi istedi ödedim. Memurluktan istifa ettiğini borçları odeyemedigini söyledi. Ama kesinlikle bu borçların nerden kaynaklandigini bilmiyoruz söylemiyor. Onun için çok endişeleniyoruz ama bu evi satarsak annem ve kardeşim nerede yaşayacak zaten hiçbir gelirleri yok zar zor yaşadıkları bir hayatlari var. Abim ne yapmış olabilir nasıl batirmis olabilir düşüne düşüne kafayı yiyeceğim. Annem onun yüzünden hergun hastanede. Bana yazdığı son mesajları eklemeye çalışacağım şimdi. Bana parkta bankta yattığı bir fotoğraf yolladı ve altındaki mesajlar
Kendi huzurunu bozar mı sizce. 3 tane küçük çocuğu var onlara kim bakacak. Nefret ediyorum ondan aslında her şey onun yüzünden iyi bir baba olsa bunlar olmazdıBabanız satsın kendi mülkiyetini. Kardeşim dik dur, annenin elinden tut bu eril düzene daha da ezdirme.
Ev falan satılmaz öyle abi için. Annenize ya da size fiziksel bir zarar vermesinden korktum. Siz ona bir şey olursa diye düşünmeyi bırakın, başına ne gelse müstahak çünkü…Merhaba herkese
Bence acımak kendini çok yükselten bir duygu. Illa aciyacaksaniz kendinize acıyın.Gerçekten öyle değil anlatamıyorum kendimi size. Tabiki evi satmayacagiz buna karar verdik en azından ben ve ablam kesin istemiyoruz annem de satmam diyor. Ben mi fazla duygusalım saf mıyım bilmiyorum. Onun o bankta çekindiği fotoğraf bile ciğerimi dağlamaya yetiyor biz böyle değildik ne oldu bu halimize... İnsanın abisine acıması ne kadar koyuyor anlatamam size. Acınacak halde çünkü
Valla haklısınız hepiniz. Pazartesi günü kurumu arayacağım inşallah bağlarlar telefonu ona. Bakalım gerçekten işten ayrılmış mıBence acımak kendini çok yükselten bir duygu. Illa aciyacaksaniz kendinize acıyın.
Ben birine acıdığım zaman ilk olarak düşündüğüm şey buna haddim olmadığı...
Bence o bile yalan. Maalesef abiniz de düzelmez .içki ve uyusturucu bağımlılığı bir nebze düzeliyor da kumar olayı çok daha zor.Valla haklısınız hepiniz. Pazartesi günü kurumu arayacağım inşallah bağlarlar telefonu ona. Bakalım gerçekten işten ayrılmış mı
İnsan kendi başına geldiğinde objektif bakamiyor olaya malesef. Elimden geleni yapmakta kararlıyım. İnşallah bir felaketle sonuclanmazBence o bile yalan. Maalesef abiniz de düzelmez .içki ve kumar bağımlılığı bir nebze düzeliyor da kumar olayı çok daha zor.
Siz annenizin ve küçük kardeşinizin hakkını koruyun yeter. Abiniz başının çaresine bakar. Kpss derecesi yapacak kadar zekasi yüksek adam her türlü kendini duze çıkarır...sizin ona merhamet edeceğiniz bir durum kesinlikle yok bence
Evet insan bazen olayların akışına kapiliyor ama su an o ev satılırsa ailecek çok magdur olacaksınız. Biz sizi olayların akışına kapılmayın diye uyarıyoruz.İnsan kendi başına geldiğinde objektif bakamiyor olaya malesef. Elimden geleni yapmakta kararlıyım. İnşallah bir felaketle sonuclanmaz
Evet sırf o yüzden fikir almak istedim sizden. Ben duygusal yaklaşıyorum çünkü Allah razı olsun hepinizdenEvet insan bazen olayların akışına kapiliyor ama su an o ev satılırsa ailecek çok magdur olacaksınız. Biz sizi olayların akışına kapılmayın diye uyarıyoruz.