Abim için evi satmalı mıyız? :(

Asla ama asla.
O parayi da hic eder.

Disarda yatacagim ilk gece derken neyi kastetti, kirayi odeyemeyip sokakta mi kaldi?
Gel abi buyur yatak sereyim yat, lafi mi olur derim. Ama ötesi yok.

Ya bu mesajı okuyunca benim gülesim geldi sanki ergen bir çocuk yazmış gibi .Bunlaru yazmayu biliyor ailenin ne ddemek olduğunu ama ailesini düşürdüğü durumları bilmiyor malesef .Kötü bir alışkanlık edinmiş sanırım o yüzden batıp bocalayıp duruyor

Asla ama asla.
O parayi da hic eder.

Disarda yatacagim ilk gece derken neyi kastetti, kirayi odeyemeyip sokakta mi kaldi?
Gel abi buyur yatak sereyim yat, lafi mi olur derim. Ama ötesi yok.
Evet param yok evim yok sokakta kaldığım gece demek istiyor. Sabahı benden faturasını ödememi istedi çünkü. 50 liralık faturayı bile ödeyemeyecek durumda demekki

Keşke öğrenebilsek ne için bu kadar borçlandığını

Evet param yok evim yok sokakta kaldığım gece demek istiyor. Sabahı benden faturasını ödememi istedi çünkü. 50 liralık faturayı bile ödeyemeyecek durumda demekki

Paranin nereye gittigini net sekilde aciklamazsan biz sana destek olmayacagız diyin.

Benden 2 3 kat fazla kazanan bir adamin 50 liralik faturasi bana kaliyorsa bilmeye hakkim var. Anlatmiyorsa kendi bilir

Allah allah, satın dermiş, oldu canım. Kadın iyice sokakta kalsın. Lafın gelişi olarak söylenmesi bile çok çirkin
baba kendi kadını ortada bırakıp başka kadın almış bir de evini sattıracak.şam babası olur anca ondann

Yok işte bak
O iş gerçekten öyle değil
Abiniz tam olarak sizlersen ne koparırsam kârdır modunda bakıyor

Kendi huzurunu bozar mı sizce. 3 tane küçük çocuğu var onlara kim bakacak. Nefret ediyorum ondan aslında her şey onun yüzünden iyi bir baba olsa bunlar olmazdı
Konu sahibi bir mesajınızda çocukları yok diyorsunuz diğerinde 3 tane küçük çocuktan bahsediyorsunuz ?

Tamda bu şekilde düşünmenizi istiyor, ne yazıkki başarmış.

Vicdanınızı bir kenara koyup, objektif bakmaya çalışın yaşadıklarınıza. Abinizin anlattığı her şeyin yalan olduğunu göreceksiniz.

Dışarda yatmak ihtimalini,
Eşinin seni boşayacağı ihtimalini,
İşinden olabileceğin ihitimalini düşünüp ona göre naneleri yemesi gerekirdi.
ne siz ne anneniz bunun sorumlusu değilsiniz.
para felan vermeyin ki, yaptığı şeylerin sorumluluğunu alabilsin.

kardeşim hem bunları yapsın hemde böyle mesaj atsın arsız gibi. Neler söylerdim ona. Terbiyesiz!

insanlar değişmezler o baba da değişmez kanmayın.ben babamı tanımam doğru dürüst 10 yılda bir bir gün görürüm onda bile beni suçlar utanmaz.kendi hayatını anlatır benimkini sormaz.böylelerine acımayınn.keyfinize bakın mutluluğunuza bakınn.annenize de akıl verinnn sattırmayın evini.bir daha asla alamaz o abi de bakmaz annenize bilesiniz yaşlanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…