Abim için evi satmalı mıyız? :(

Ay saçmalama bırak yatsın dışarda da görsün dünya kaç bucak harcarken paraları size mi sordu resmen duygu somursu bu arada yengen ne yapıyor ? Onun sesi soluğu yok mu insan kocasının ne yaptığını bilir

Yengeme sorduğumuzda hiçbir şey bilmediğini söylüyor. Abin bana birşey anlatmıyor sorunca kavga ediyoruz ben de sormayı bıraktım diyor. Zaten bosanacagim diyor. TC vatandasligina çok az bir zaman kaldı onu bekliyor boşanacak

Abin yazıyor mu hala ? Sustu mu yoksa sonunda.

Hala kendi abileri olsa böyle dusunurler miydi diyorsanız o abinin bu hale gelmesinin sebeplerinden birisi de sizsiniz demekki.

Abim var. canımı veririm ama annem abimden daha kıymetli. Yillarca el isi yaparak bizi buyuten annemin elinde ne var ne yoksa alan oturduğu kucuk eve goz dikip onuda yemek icin anneme demediği lafı bırakmayan abimin alnını karışlarım.

Kusura bakmayın ama yukarida yazilanlar dogru sırf erkek cocuk diye kiyamaz satarsınız abinize verirsiniz siz o evi. Annenizde bir hasta olur calisamazsa kirasını odeyemezse parkta bankta yatar artık ne olacak abinizin cani sağolsun değil mi?

Gerçekten öyle değil anlatamıyorum kendimi size. Tabiki evi satmayacagiz buna karar verdik en azından ben ve ablam kesin istemiyoruz annem de satmam diyor. Ben mi fazla duygusalım saf mıyım bilmiyorum. Onun o bankta çekindiği fotoğraf bile ciğerimi dağlamaya yetiyor biz böyle değildik ne oldu bu halimize... İnsanın abisine acıması ne kadar koyuyor anlatamam size. Acınacak halde çünkü

Üzülürsünüz tabi abiniz ama bana bankta fotografı duygu sömürüsü yapmak icin cekmis gibi geldi. Karisiyla kaldığı ev yok mu neden bankta? ya da annesi zaten yalniz gelsin onunla otursun madem neden bankta kalsin ki? siz ya da ablaniza gelse bile kapınızı acarsınız ama bankta yatmasa kendini nasil acindirip sizi ikna edecek.

Ev madem ablanızın ve sizin paranızla alındı neden ikinize ortak tapu yapmak yerine annenizin üstüne yaptınız ki?

Benim küçük amcam da böyleymiş. Okumamış diğerleri okumuş, bu okumaz dükkan açalım demişler, dükkanı batırmış. Sonra kötü bir evlilik kumara dadanma derken aile yadigarı eski bir konağı sattırıp yemiş. Dedem babaannem öldükten sonra da her sene iki üç arayıp yandım Allah bana para ver abi diye arardı. Bir iki ödedi de enayi babam. Sonra annem rest çekti musluk kapandı. Kadından da boşandı 60ından sonra. Şimdi dımdızlak ortada geldi 70ine. Hala çalışıyor emekli maaşıyla geçinemiyor çünkü. Sürünsün. Gençlikte yediği nanelere saysın. Zırnık da koklatmayız. Annem o dönem akıllı olmasa daha neler yedirirdik kimbilir. Babamlar babannemler akıllı olsaydı şimdi Bahçesi avlusu olan üç katlı ahşap konakları vardı. Enayiliklerine doymasınlar. Amcam çatır çatır kumarda yedi. Çok kızarım hala hakkım da helal değil. Siz de saçmalamayın sakın.

Aynı asalak abi modelinden bizde de var. Yıllar önce cok çok çok büyük bir miktar parayı batırdı ve ne halt yediğini ne kendi ne karısı söyledi. Annem babam peşinden yıllarca borç ödedi. Tam biraz durumu düzeldi, en azından evini gecindiriyordu yani, yine şimdi sürekli para para diye kivranma halinde. Babamın vefatından sonra kendine kalan ne var ne yok satmış, hala da annemden para kopariyor hatta biz kardeşlerinden de koparmaya çalışıyor ve paraların asla nereye gittiğini bilmiyoruz. Demem o ki arkadaşım, zaten yüzlerce kez yazılmış, kesinlikle yardım etmeyin. Benim abim yaklaşık 20 yildir böyle. Bu modeller asla düzelmez olan size ve annenize olur.

Sizin evinizle abiniz kurtulmaz bundan emin olun ve evi falan satmayın kiralar uçmuş durumda sanki evi satınca abinmi bakıcak annenle kardeşine bildiğin duygu sömürüsü yapıyor evi sattırdıktan sonra yüzünüze bile bakmayacak

Niye bankta yatıyor ki gitsin anasının evine sıcak yatakta yatsın en azından karnı doyar zaten annenizin tenceresi kaynıyor.

Gelsin o da annenizin yanına ama gelmez. Abiniz çok tehlikeli. Umarım kötü şeyler yaomaz6.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…