Abim için evi satmalı mıyız? :(

Teklif ettim gelip bizimle yaşamasını ama gelemem oradaki bütün akrabalarıma arkadaslarima borcum var gelip evden hiç çıkmadan oturayım mi onurum gururum var falan dedi
Onuru gururu olan adam yaşlı anasını daha çocuk yaştaki kardeşini düşünür. Evi satın demez. Haysiyetsiz

Teklif ettim gelip bizimle yaşamasını ama gelemem oradaki bütün akrabalarıma arkadaslarima borcum var gelip evden hiç çıkmadan oturayım mi onurum gururum var falan dedi
Ismi mi Onur ve Gurur? Baska bir sekilde bu bahsettiginiz insanda olacak seyler degil cünki bu iki kelime

Ismi mi Onur ve Gurur? Baska bir sekilde bu bahsettiginiz insanda olacak seyler degil cünki bu iki kelime
o abi o evi sattırır.duygu sömürüsü yapar ağlar sinirlenir bağırır her yolu dener sattırır.ailesinde kanma potansiyeli gördüm çünkü

Onurlu gururlu insan annesinin altındaki evi almaya cüret etmez.Kardeslerinin hakkının olduğu evi tek başına sahiplenemez.Sizin ve ablanizin da hakkı var o evde.Malesef bu tipler genelde borç bağımlılıklarına devam ediyor.Bence hapis cezasina cevirsin yaprak dökümü Şevket gibi yatıp paşalar gibi ödesin .Kendi hakkınızı yedirtmeyin anneniz bir hastalansa neye guvenicek elindeki şartlarda....Anneniz için dimdik olun.

Yazık. Kıyamam. Haklı. Annesini sokaklarda bırakarak onurunu, gururunu kurtaracak adam. Çok geç anladım bunu. Kendimi şuan çok salak hissettim.

Biz duruyoruz durmasına işte sorun annem abimin başına her an birşey gelecek gibi korkuyor ana yüreği sanırım. Evi satmam diyor o da gerçi ama bakalım artık

Abiniz tam bir suluk tum aile baginizi koparin. Boşanırsan boşan deyin . Mal mi ne. Siz de neden oduyorsunuz faturasini. Engelleyin telefondan olsun bitsin

Duygu sömürüsü yapmış siz de ona evet aile her şeydir ben annem ve kardeşim için evli halimle elimden geleni yapıyorum sen erkek evlat olarak ve abim olarak anneme kuruş faydan yok önce senin adım.atman lazımdı demeniz lazim

Defolsun adi. Anneye kardeşlere destek olacağına yaptığına bak. Zaten onurlu olsa evi sat diye duygu sömürüsü yapmaz. Sizde çok safsınız. Ona bak şurada park var oralardada yatabilirsin diyin. Çünkü o usta yalancı. O annenin elini öpüp sarıp sarmalaması gerekirken dolandırıcı seni. Siz lütfen akıllı olun. Yat sen oralara kendini layık görüyorsan yat de. İnan hiç bir şey olmz. Tamamen palavra.

Abiniz duygu sömürüsü yapmış sanki. Bazen insanlar yaptıklarının sonuçlarına katlanmalı bence. Onun hatasının bedelini ne siz ne de anneniz çekmemeli. Bizim akrabalarda da var böyle biri. Babası amcası yardımcı olup borçlarını kapattı. Aradan 2-3 yıl geçti gene aynı borçlanmış sağa sola bir sürü. Şimdi kimse yardım etmiyor. Tek başına kaldı. Diyeceğim o ki kendinizi kullandırtmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…