- 29 Eylül 2014
- 8.922
- 16.732
Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.
Niye huzurevine yatsın ki? Nasılsa arkasında kapı gibi 2 kızı var, annelerİne ev aldıkları gibi o ev satilinca da afedersiniz kızlar yine eşşek gibi kendi evlerine alıp bakmak zorundalar.Üstelik daha arkada eli ekmek tutmak üzere olan bir küçük kardeş daha var... Anne bunların hesabını çoktan yapmıştır, o ev satılıcak ben diyim31 sayfayı sonuna kadar okudum.Malesef erkeğe tapinan abiyi baba yerine koyan, çalışıp didinip afedersiniz e..k gibi ,ondan sonra zar zor aldığı evi abisine peşkes çekebilen tiynette insanlarsınız.Ananıza bizimde canımiz var bizimde hakkımız var demezseniz o da en sonunda yatacak huzurevi bile bulamaz.Bu yorumum 11 senedir şu playformda sinirime yenilip de yazdığım ilk haddini aşan yorumdur.Buyrun...
Siz ne halin varsa gör diyemeyin ama o annenizi evinden etmeyi düşünmekle kalmasın, yapmadığınız için suçlasın.Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.
Konuyu okuyup yorum yaptıkça hepimiz içselleştirip kızmışız:)Evi satin, altinlariniz varmis onu da verin, esinizle konusun kredi cekin, tum borcunu kapatin sevgili abiciginizin. Oyle 3/4'unu kapatmak olmaz, yazik degil mi adama?
Ben olsam ne var ne yok satar, dimdizlak ortada kalirdim. Hatta belki bunlar yetmez kiz kardesiniz de satsin bir seyler, o bos mu duracak, abiye para gerek Yeterki abim daha cok kumar oynasin canim abim benim derdim.
Evet hepimiz organize olduk sizin aile meselenize atip tutuyoruz. Sayfalarca anne ve kardesinizin iyiligi icin konustu bu insanlar. Kardesinize acirim yazik.Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.
İyi de anneleri satacak olsa biricik oğlu için bu kadın bişey yapamaz ki? Tapu annenin üstüneParayı kripto para yüzünden de kaybetmiş olabilir bu arada. Önce bir yatırım yapmıştır kâr etmiştir sonra gel böyle olacak sanıp yüklü miktarda para yatırıp hiç etmiştir parayı.
Önceliğiniz anneniz olsun. Kimse sizi annenizi düşündüğünüz için suçlayamaz.
Nereye kadar başında bekleyeceksin annenin bacım? Herkesten önce annenin diğer evlatlarının hakkını düşünmesi gerek, kaldı ki bu ev benim degil, kızlarım alinteriyle aldılar o yüzden satamam demedigi sürece asla engel olamazsınızHanımlar hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Tek tek okudum hepsini gerçekten gözümü açmama yardımcı oldunuz. Evi satmayı düşünmüyoruz bu aralar birkaç gün annemde kalacağım kendini yalnız hissetmesin olur da abim iletişime geçer kandırmasın diye. Eğer bir gelişme olursa yazarım buraya tekrar fikirlerinizi isterim. Allah razı olsun hepinizden
Konunuza cok uzuldum bu zamanda o evi satarsaniz anneniz daha cok zorluk gorecektir. Abiniz resmen duygu sömürüsü yapiyor.Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.