- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
Çünkü o zamandan kafasına koymuş annenin evi sattirmayi. Ondan ağzını arıyormuş.Eskiden iddia oynadığını biliyordum. Yani telefonunda falan sitelere girdiğine şahit oldum. Ama böyle değildi hayat enerjisi vardı bizi çok sever sayardı. Son iki yıldır bizimle de pek iletişim kurmuyor ben evlendim düğün olmadı nikaha bile son dakika ben agladigim için geldi. Psikolojik olarak da iyi değil gibi. Annem bir ay önce yanına gitti son kez göreyim oğlumu dünya gözüyle diye. Önce geri git demiş ben seni görmek istemiyorum, aradan biraz zaman geçince annecim başka bir ile tayin istersem benimle yaşar mısın falan demiş yani bir anı bir anını tutmuyor
Evladım iyi ama çevresi kötü, arkadaşları yoldan çıkarıyor klasiği artık gerçekten sıkmaya başladı, eşinden şiddet görüp görüp kocam aslında özünde iyi biri savunması gibi bir şey bu da.Bakırköy de avukat bir kadinin oğlu vardı birine çarpmıştı annesi de onu sonuna kadar savunacağım diyordu , yani bakınca kadın görmüş geçirmiş donanımlı biri ama iğrenç bir erkek annesi modundan çıkamamış kaynanamın modern versiyonu işte. Haberlere çıktı çocuğun kaç tane sabıkası var pisliğin teki kadın da hala okizlar oğlumu yoldan çıkariyo diyodu
Güzelim kendini öyle saniosun. Bunun neresine düşücen de düşkünsun allah askina elle tutulur hic bi tarafi yok. Bi insani abin diye sevmek zorunda degilsin. Kaldi ki zerre sevilesi yani yok sen bi de düşkünüm diyosun. Sen bizi çıldırtmak mi istiosun :)? Bunun yarisini yapsa kardesim bana bi daha konuşmam baslarim öyle kardeşe hala daha duygu sömürüsü yapmasina izin veriosun. Ve ona iyilik yapmiosunuz para vererek hep kötülük yapmışsınız. Kendini hakli görüyor bi de ustune.Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.
Yani adamın satın parasını verin dediği ev babadan kalma bile değil öyle mi? Yuh!O para yılların birikimi ya düşünün 15 yıllık bir birikim gibi ablam ve benim çalıştığım dönemlerden annem zaten ilk defa çalışmaya başladı hayatında. Önceden örgü yapıp satardı harçlık kazanırdı ben evlenince mecbur kalıp çalıştı
Bizzat benzer şeyleri yaşamış biri olarak ne hali varsa görsün diyorum ben.Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.
Gerçekten sizin aklınız alıyor mu?Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.
Abime de ablama da aşırı düşkünümdür. Gözüm bir şey görmez. Ama anneciğimin tek evine göz dikse abi mabi dinlemem. Duygu sömürerek annenizi mağdur edecek.Şimdi de acaba insanlar dışarıdan baktığı için mi böyle sert konuşabiliyor acaba başlarına gelse kendi abileri için ne hali varsa görsün diyebilirler mi diyorum. Evet malesef çok düşkünüm abime Allah kahretmesin.