Abim için evi satmalı mıyız? :(

Çünkü o zamandan kafasına koymuş annenin evi sattirmayi. Ondan ağzını arıyormuş.
Bir laf vardır afedersiniz yalan g.tüne yuva yapmış diye. Resmen abiniz için söylenmiş. Allah kimsenin başına vermesin böyle bela.

Evladım iyi ama çevresi kötü, arkadaşları yoldan çıkarıyor klasiği artık gerçekten sıkmaya başladı, eşinden şiddet görüp görüp kocam aslında özünde iyi biri savunması gibi bir şey bu da.
15 yaşındaki çocuk arkadaş kurbanı olabilir, 18 yaşındaki biri de arkadaş kurbanı olabilir ama 25-30 yaşında insanlar arkadaş kurbanı olamaz, aklın yok mu derler.

Tanıdık biri vardı sürekli oğlunu arkadaş kurbanı deyip savunurdu, yahu 30 yaşındaki adam soyguncu olmuş, bile isteye tasarlayarak banka soymuş, borcu yoktu harcı yoktu ki hırsızlığın savunması olmaz ama hadi borcu olsa bir anlık gözü döndü desek o da değil, arkadaşları başına silah mı dayadı da banka soydurdu.

Evladını savunursun ama hakkı yenmişse, iftiraya uğramışsa vb durumlarda, benim çocuk pedofili olacak veya tecavüzcü, katil olacak, hırsız olacak ben savunacağım, vicdanınızı susturup zalim olmanıza neden olacaksa evladı savunamazsınız, mazlumun mağdurun dökeceği gözyaşından bile korkarım.

Evlat vicdanınızla aranıza duvar örmemeli, gerekirse ellerinizle yargıya da teslim edeceksiniz ki başka canlar yanmasın, evlat diye her şeye göz yumulmaz, bu kadar keskin konuşuyorum çünkü anneyim, evladım için canımı bile veririm ama göz göre göre de başka bir annenin gözyaşlarını görerek zalimlik yapamam, bu dünyanın üstü kadar altı da var zira.

Son düzenleme:
Aile herşeyde bu zamana kadar herkes kendisi için çalışıp birikimini vermiş zaten giden gelmiyor
o ev gidince de gelmeyecek ve borçları kesinlikle bitmeyecek sizi duygu sömürüsü yapıyor. evi satsanız bile bitmeyecek evi satarsanız anneniz nerde kalacak kesinlikle sayilmamali
bu kadar bilinmez borç gözlemlediğim kadarı ile hesapsızlıktan oluyor. İnsan çalışır bi ay onunla geçinip kenara koymaya çalışırsa sizin ve anneniz gibi borç olmuyor en güzeli
ama duydukları kredileri çekip elindekini hesapsız bir şekilde harcayanların borcu bitmiyor krediler ödenmedikçe yapılandırma ile artıyor sonu gelmiyor

Güzelim kendini öyle saniosun. Bunun neresine düşücen de düşkünsun allah askina elle tutulur hic bi tarafi yok. Bi insani abin diye sevmek zorunda degilsin. Kaldi ki zerre sevilesi yani yok sen bi de düşkünüm diyosun. Sen bizi çıldırtmak mi istiosun :)? Bunun yarisini yapsa kardesim bana bi daha konuşmam baslarim öyle kardeşe hala daha duygu sömürüsü yapmasina izin veriosun. Ve ona iyilik yapmiosunuz para vererek hep kötülük yapmışsınız. Kendini hakli görüyor bi de ustune.

Ne kadar boş bir insan..
Ne hali varsa görsün asla birşey satmayın. Bunun bir sonu yok. Allah evladın hayırlısını versin şu hale bak gercekten yazık. Hala duygu sömürüsü yapıp anneye suclayan hayırsız birisi ben olsam adla bu oyunlarına gelmezdim. Ne demek 15 bin gelir varken bu hallere gelmek sorumsuz insan

Yani adamın satın parasını verin dediği ev babadan kalma bile değil öyle mi? Yuh!

Bizzat benzer şeyleri yaşamış biri olarak ne hali varsa görsün diyorum ben.
İliğinize kadar sömürür böyle tipler.

Bunun adı düşkünlük değil de akılsızlık en kibar tabiriyle.

Ama pek anlayacak gibi durmuyorsunuz.

Gerçekten sizin aklınız alıyor mu?
Anneniz evi satsın bakalım yengeniz annenizi aynı evde ister mi? Ve ayrıca kadın sığıntı gibi niye yaşasın ileride?

"Alışmadık dötte don durmaz "derler
Her seferinde borçlar yapıyor ve ondan bundan alıp duruyor ve hic akıllanmıyor
Tekrar aynı şekilde borca giriyor ve annesinin evine göz dikiyor bu sefer.
Pekı sonrası borcta neye goz dıkıcek?

Valla siz bildiğiniz halde boyle dusunuyorsanız kusura bakmayın ama o abı var ya hepınızın donuna kadarr alır

Sömürgeci güve

Abime de ablama da aşırı düşkünümdür. Gözüm bir şey görmez. Ama anneciğimin tek evine göz dikse abi mabi dinlemem. Duygu sömürerek annenizi mağdur edecek.
İyilik de değil. Uyuşturucu mu kumar mı ne kötü alışkanlığı varsa ona devam edecek. Siz arkasını topladıkça o kötü alışkanlığına da devam edecdj. İyilik değil kötülük yapıyorsunuz

31 sayfayı sonuna kadar okudum.Malesef erkeğe tapinan abiyi baba yerine koyan, çalışıp didinip afedersiniz e..k gibi ,ondan sonra zar zor aldığı evi abisine peşkes çekebilen tiynette insanlarsınız.Ananıza bizimde canımiz var bizimde hakkımız var demezseniz o da en sonunda yatacak huzurevi bile bulamaz.Bu yorumum 11 senedir şu playformda sinirime yenilip de yazdığım ilk haddini aşan yorumdur.Buyrun...

Abiniz herkesten aldığı paralarla borcunu bitiremediyse, evinizi satsanız da o borcu bitiremez. Siz sadece satmakla kalırsınız. Abinizi bu borç batağına siz itmediniz, sizi suçlayarak evi sattırmak istiyor. Evi satarsanız anneniz ve kardeşiniz kapıda kalır. Abiniz kadar kardeşinizi de düşünün. Annenizin zaten geliri yokken kirada nasıl kalacaklar ?

Çevremde 2 kişiye bu şekilde şahit oldum. 1'inin ailesi hatta 2 evi satılmasına rağmen hala borcu kapatamadılar. Diğerinin anası babası milletten borç dileniyor. Borcu yapan kişiler ise gayet rahat hayatlarını idame ettiriyorlar, hiç borçlu değiller gibi. Bakın böyle kişiler iflah olmaz. Borçları bitse de yeni borç yaparlar. Siz ancak para yedirdiğinizle kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…