Abim & Ben

cabik

hayatımda sɹǝʇ nq ʞǝ&#647
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
647
0
116
Ordu
beste abime aittir arkadaşlar.vede kendisi çalıyor.bende vokal yaptım nacizane.amatörüz tebi anacım.dinleyin bakalım.yorumlarınızı bekliyorum... a.s bide benim sesim 2:20 dakikada giriyor devreye.yani şarkının sonlarında.dinleyin bakam bi :1rolleyes:

YouTube - ZOR AŞK - İMKANSIZ AŞK

vayyy harikaa olmuşya senlede bi başka sürüklüyorr resmennn bayıldım....tebrikler.oyy gözlerim yaşardıııı götürdü nerelere beniii

beğenilmesi beni çoookk mutlu etti anlatamam şu duyguyu.çok teşekkür ederim sizlere...daha sonra birde hareketli parça geliyor.sizlerle yine paylaşırım inş.

'Aşkın zor sanmıştım
Anladım imkasızmış
Zorlama hiç kendini
istemeden olmazmış'................diye de devam ediyor.Harika bir ses ,yorum ve vokal.Kutlarım sizi.Soner Arıca'yı çağrıştırdı.Profesyonelsiniz herhalde.Başarılar dilerim müziksever olarak................................

canayakın çok teşekkür ederim yorumun için.ama profesyonel değiliz.yani aslında şarkı işi abimin bi hobisi.yani beste yapar.orgla ve bilgisayar ortamında besteler söyler.bukez benide kattı işin içine böyle bir şey çıktı.beğenilince sizlerlede paylaşmak istedim..

cok güzeldi.ben simdi favorilerime ekleyecegim.tebrik ederim canim sizi,sesin cok güzel massallah

arkadaşlar biliyorsunuz youtube yasaklanıyor sürekli.o yüzden bazı arkadaşlar açamıyor.fakat başka siteler üzerinden girilebiliyor youtube'a.birde öyle deneyin.yani önce you tube'a erişim sağlayın.girebiliyorsanız ozaman zaten arama kısmına zor aşk - imkansız aşk yazdığınızda çıkan ilk şarkı.
Aşkın zor sanıştım
anladım imkansızmış...diye devam eden şarkı yanii :))) çok uzattım ama merak eden arkadaşlara yardımcı olabilir inş. yazdıklarım...

sesin cok guzel tatlim.. cok begendim ben wallahi..

yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.beğendiğinize sevindim gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…