Abim & Ben

canım sesin çok güzel.hatta dobra dobra konuşayım senin sesin abinin seninden çok daha güzel.keşke şarkının tamamını sen söyleseydin.:lepi:

yerimseniben kaydirigubbakcemile5

beste abime aittir arkadaşlar.vede kendisi çalıyor.bende vokal yaptım nacizane.amatörüz tebi anacım.dinleyin bakalım.yorumlarınızı bekliyorum... a.s bide benim sesim 2:20 dakikada giriyor devreye.yani şarkının sonlarında.dinleyin bakam bi :1rolleyes:

YouTube - ZOR AŞK - İMKANSIZ AŞK

BEN DİNLEYEMEDİM:çok üzgünüm:
TÜRKTELEKOM ENGELLEMİŞ :a015:

süpersin tatlım ya..
Acayip beğendim.
10 numara olmuş.
Bir arkadaş söylemiş. Soner ARıca'ya benziyor diye sonra ben de düşündüm gerçekten çok benziyor.
Memleket de aynı zaten acaba akrabalığınız var mı?

Merhaba arkadaşlar
şarkımızı youtube dan dinleyemeyenler için farklı bir link vereyim.burdan dinleyin.oyda verebilirsiniz isterseniz yerimseniben

Yedigün Yıldızları

[ı]!!! :)))))))))[/ı]

Son düzenleme:
offfff süper şarkı arkadaşım.ben favori listeme ekledim.hergün dinlerim artık.kapak vardı evde.size oyda attım...başarılar diliyorum.yolunuz açık olsun... a.s. :nazar:

canımm resmennnnn ba-yıl-dımmmmmmmmm harika yaa szler flnnn :asigim: süpersinizz aykta alkışlıyorum alkisalkisalkis

yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum...

bayıldım gerçekten şarkının sözleri de sesleriniz de çok güzel..

:sinifsinif:ben hala dinleyemedim çok merak ediyorum :gitme:

arkadasım bende youtube danda dıger verdıgın lınktende dınleyemedım sarkının ıcınde unutamam asla senı dıye bır soz gecıyomu ???

Back
X