- 23 Ağustos 2012
- 50.034
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.426
- 898
Ben kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam
Eşiniz dısarıda yemek yiyecegine o parayı size versinde pazarınızı yapın. Ne sorumsuz eşiniz varmıs Allah hidayet etsinEşim yemeklerini dışarıda yiyor. Bizim evde ne yediğimşz pek umrunda değil. Pazar deyince para yok diyor
Eşinize saf demişsiniz bir yorumda ama bu hikayenin asıl safı sizsiniz, kusura bakmayın.Ben kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam
Bu cümleden de anladık ki problem abide değil. Adamin günahına girmeyin. Sorun eşinizde.Eşim yemeklerini dışarıda yiyor. Bizim evde ne yediğimşz pek umrunda değil. Pazar deyince para yok diyor
ne huzuru yaBen kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam
Maalesef eşiniz saf değil, abisinin de bir suçu olduğunu sanmıyorum, burada saf olan eşine karşı iyi niyetli düşünen sizsiniz.İşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Bu cümleden de anladık ki problem abide değil. Adamin günahına girmeyin. Sorun eşinizde.
Abi dükkanın sahibi. Kardeşi de çalışanı.
Abinin bi iş çevirdiğini düşünmek yerine eşinizin neler karıştırdığına odaklanın.
4 bine2 çocuğun koleje gitmesi ne kadar imkansizda 4 bine sebze alamamak da o kadar imkansiz.
Ben olsam eşimden gerekli cevabi alamiyorsam abiye derim.
Adama bak coluk cocuk evde ne yiyor umrunda bile değil. Sorun sebze alamamak değil. Sorun eşinizin sebze almaya çalışmaması.
Ne sakin kadinsiniz ya şok içindeyim.
Ben safım kabul. Sıkıntı çıkmaması için sürekli susuyorum hiç bişey istemiyorum çocuğun ayağında yırtık ayakkabıyla gezmesi onu neden rahatsız etmiyor bunu takıyorum kafaya. Ya da arkadaşların dediği gibi biri olduğunu düşünücem ama o da eşime çok tezat. Yine de bilemiyorumsaf olduğu için mi size 'zeytin ' bile almıyor ? sanki saf olan siz gibisiniz
kısısel hesabına para yatırmıyordurTelefonunda mobil bankacılık yüklü ordan ne zaman baksam ya ekside ya çok az var parası
Mobil uygulamaya girebiliyorsanız hareket dökümünü de baksanıza oradan illa ki çıkar bir şeylerTelefonunda mobil bankacılık yüklü ordan ne zaman baksam ya ekside ya çok az var parası
Neyi bilemiyorsunuz yahu?Ben safım kabul. Sıkıntı çıkmaması için sürekli susuyorum hiç bişey istemiyorum çocuğun ayağında yırtık ayakkabıyla gezmesi onu neden rahatsız etmiyor bunu takıyorum kafaya. Ya da arkadaşların dediği gibi biri olduğunu düşünücem ama o da eşime çok tezat. Yine de bilemiyorum
Dediğin o kadar mantıklı ki. Ben olsam bi başkasına aynı şeyi derdim. Fakat eşim asla öyle biri değil. Dışarda kimlerle olduğunu filan hep biliyorum o arkadaşlarının eşlerini tanıyorumicimden bir ses diyorki bu adamin baktigi bir ev daha var
pavyon falan isi degil
elti herşeyi biliyor careyi gorusturmemekte buldu
konu sahibesi bayanda aman elti iste gorusmesem ne olur modunda altta yatan sebeplerin farkinda değil
ya çalısan kişi bunu dert etmiyorsa evde oturan kişinin kalkıp eşinin yerine konuşmaya haddi olabilir mi sizce ?
abisi fazla bile alıyorsa bu çalısan kişinin sorunundur . emek onun emeği . hoşuna gitmiyorsa şikayet ediyorsa o ayrı ama adam mutluymus . benim eşim kalkıp kardeşime haberim olmadan böyle bir sey söylecek kadar haddini asarsa ilişkimiz geri dönülmez yollara girer.
konu sahibi pazara dahi gidemiyorsa eltisinin çantalarına bakacagına iş bulup çalışsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?