- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Kesinlikle katılıyorum marka kıyafet aksesuar, özel okulu bilemiycem ama diğer türlü gayet de geçiniliyor yani pazara gidemeyecek durum yokdisarda yemek yiyecek parayi nerden buluyor peki hergun ?
bende ayni sartlarda yasiyorum her hafta gayet duzenli pazarimida yapiyorum
Bence de ev kirası çok dogru tespit, uyanması gerekiyordu ev sahibinin.ya şakasınız ya da saf
Başka birşey mümkün değil bu durumda
4bin lira kazanan birisi 1600 liralık, kiralık evde oturmaz. Önce bir burdan uyanın.
derimki kendi eviniz kredisi okadar, eyvallah. Ama değilmiş.
Adam sizi ayakta uyutuyor. Bırakın huzurumuz kaçmasınları
o zaman zeytini ayakkabıyı filan bosverin , düşünmeye gerek yok seviyorsanız .Boşanmak istemiyorum. Seviyorum ve tek başıma yaşayamam rahatsız olduğumu yazmıştım
bayan calisabilecek durumda degilSizi gectim cocuk varmıs evde ya
Yapmasaymıs ozmn
Pasif kalmıssınız bence
Ac bırakacagıma alırım cocuklarımı giderim anamın evine.
Girer ise calısısırm zeytin de alırım peynirde.
Yapmayın bunu kendinize ya
Siz seviyorsunuz yalnız yaşayamam derken çocuklarınızı düşünüyor musunuz? Onları siz dünyaya getirdiniz elinizden gelen en iyi şekilde büyütmeniz gerekiyor.babaları sahiplenip dertlenmiyorsa siz dertlenmelisiniz benim çocuklarım niye yırtık ayakkabı giyiyor, neden 1 aydır zeytin yutamıyorlar,neden meyveye hasretler diye. Gerçekten çocuklarınız olmasa seviyorum boşanamam bu çileyi çekerim deseydiniz boşanın demezdim ki zaten şimdi de hemen boşanın demiyorum.gözünüzü evlatlarınız için açın. O çocuklar herşeyden mahrum büyümesinler.imkan olmaz anlarım ama eşiniz hergün dışarıda yerken siz 2 ayda pazar yapabiliyorsanız, meyveye hasretseniz anlamam. Burda da eşimi çok seviyorumu da anlayamam adam seni ve çocukları pek seviyor gibi davranmıyor çünkü.hadi kendiniz neyse de çocuklara yazık sırf siz seviyorsunuz diye onlar bu hayatı yaşamak zorunda mi?Boşanmak istemiyorum. Seviyorum ve tek başıma yaşayamam rahatsız olduğumu yazmıştım
İşi babası kurmuş, oğulları da oturmuş işin 2 hissedarı olmuş değil mi? İşin mahiyetini reklam sektörü diye okudum yanlış okumadım inşaallah.Ben safım kabul. Sıkıntı çıkmaması için sürekli susuyorum hiç bişey istemiyorum çocuğun ayağında yırtık ayakkabıyla gezmesi onu neden rahatsız etmiyor bunu takıyorum kafaya. Ya da arkadaşların dediği gibi biri olduğunu düşünücem ama o da eşime çok tezat. Yine de bilemiyorum
koca varken cocukları sevmeye ne gerek varSiz seviyorsunuz yanlız yaşamam derken çocuklarınızı düşünüyor musunuz? Onları siz dünyaya getirdiniz elinizden gelen en iyi şekilde büyütmeniz gerekiyor.babaları sahiplenip dertlenmiyorsa siz dertlenmelisiniz benim çocuklarım niye yırtık ayakkabı giyiyor, neden 1 aydır zeytin yutamıyorlar,neden meyveye hasretler diye. Gerçekten çocuklarınız olmasa seviyorum boşanamam bu çileyi çekerim deseydiniz boşanın demezdim ki zaten şimdi de hemen boşanın demiyorum.gözünüzü evlatlarınız için açın. O çocuklar herşeyden mahrum büyümesinler.imkan olmaz anlarım ama eşiniz hergün dışarıda yerken siz 2 ayda pazar yapabiliyorsanız, meyveye hasretseniz anlamam. Burda da eşimi çok seviyorumu da anlayamam adam seni ve çocukları pek seviyor gibi davranmıyor çünkü.hadi kendiniz neyse de çocuklara yazık sırf siz seviyorsunuz diye onlar bu hayatı yaşamak zorunda mi?
hıc bırsey yemedıgınız ıcın konusacak halınız de yok sanırımBen de kendimi anlamıyorum neden bu kadar sakinim. Ruhsuz umursamaz bişey oldum verildim resmen çok sinir bozucu ama bu sakinlik mizacıma işlemiş atamıyorum sesimi çıkaramadığım için de kendimden nefret ediyorum. Tek mesele çocuklar çocuklar için debeleniyorum
Yokken anlarım ama varkende bu kadarıda fazla insanda ne huzur kalır ne psikoloji çocukları hiç düşünemiyorum kaynananlardamı görmüyor bu haliniz ne diye torunlarınin ayakkabısı bile yırtıksa bir sorarım yani ne oluyor bu paralar nereye gidiyor diyeBen safım kabul. Sıkıntı çıkmaması için sürekli susuyorum hiç bişey istemiyorum çocuğun ayağında yırtık ayakkabıyla gezmesi onu neden rahatsız etmiyor bunu takıyorum kafaya. Ya da arkadaşların dediği gibi biri olduğunu düşünücem ama o da eşime çok tezat. Yine de bilemiyorum
ya şakasınız ya da saf
Başka birşey mümkün değil bu durumda
4bin lira kazanan birisi 1600 liralık, kiralık evde oturmaz. Önce bir burdan uyanın.
derimki kendi eviniz kredisi okadar, eyvallah. Ama değilmiş.
Adam sizi ayakta uyutuyor. Bırakın huzurumuz kaçmasınları
Abinin hanımının ailesinden destek geliyordur diye düşündüm durumları nasilBirlikte dükkan
Ben zaten adamın gelirinin 4 bin olduğunu iddia etmedim. 4 bin geliri düşünerek bir hesap yaptim. Herkes o adam çalışan demiş. Gerçekten 4 bin olsa gıda hariç temel ev masraflarını çıktıktan sonra bile elinde kalan para ile hergun dışarı da yiyemez.disarda yemek yiyecek parayi nerden buluyor peki hergun ?
bende ayni sartlarda yasiyorum her hafta gayet duzenli pazarimida yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?