Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklara sert bana umursamaz seviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela

Aynen
Ayrica her gun disarda yemek de gayet pahali. Herif sefa suruyor ama evdekilere gelince para yok ... ayrica disarda yiyorsa her aksam nerde bu herif aksamlari, pavyonda mi, metreste mi, baska yerdde mi yiyor belli degil

Maaş 4 değil 10'dur onu duysun istemiyordur. O 6 da başka karıya gidiyordur anca.

Çocuklara sert bana umursamaz seviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
ruhen mutlu musun kardes ?
allah askına

hep de boyle kadınlara gelır oyle adamlar
soyle elın maşalı olacaktı kı
ruhen mutluyuz dıyorsun ya 1 aydır zeytın ısteyerek ben mutlu olamam ancak sinir hastası olabılırım

icimden bir ses diyorki bu adamin baktigi bir ev daha var
pavyon falan isi degil
elti herşeyi biliyor careyi gorusturmemekte buldu
konu sahibesi bayanda aman elti iste gorusmesem ne olur modunda altta yatan sebeplerin farkinda değil

Zeytin için bir aydır süründürüyorsa o insan elindeki parayı çarçur ediyordur net. Kaynınızın hayatina bakmak yerine kocam elindeki parayı ne yapıyor diye sorguladınız mı

Bu adam sizi saf bulmus kandiriyor baska kadin olsaydi bu adam boyle yapamazdi. Siz en iyisi beni cagirin kapismaya o herifi tabuta koyar civilerini cakarim
Ben kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam

Bu adamla nasıl mutlu olabiliyorsunuz?

Çocuklarının, mutfak ihtiyacını karşılayamayan değil bilerek karşılamıyor, iskele babası. Kendi dışarıda yiyor sizin evde ne yediğiniz ne yaptığınız umurunda değil.

Bu kadarı pasif olmayın, eşinizle konusun, olay çıkartın, kayninizı arayın işin aslını astarinı öğrenin. Kendinizi geçtim evlatlarınız için yapın bunu.

Zeytin için bir aydır süründürüyorsa o insan elindeki parayı çarçur ediyordur net. Kaynınızın hayatina bakmak yerine kocam elindeki parayı ne yapıyor diye sorguladınız mı
Telefonunda mobil bankacılık yüklü ordan ne zaman baksam ya ekside ya çok az var parası

Tabiki gidilir fazlasıyla yeter ama bana vermiyor ki. Kendi de yapmıyor çok az
Sizi gectim cocuk varmıs evde ya
Yapmasaymıs ozmn
Pasif kalmıssınız bence
Ac bırakacagıma alırım cocuklarımı giderim anamın evine.
Girer ise calısısırm zeytin de alırım peynirde.
Yapmayın bunu kendinize ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…