Çocuklara sert bana umursamazYani abi haksızlık yapsa bu kadar aleni gelir farkını göze sokarlar mi bilmiyorum.
Sorun eşinizde bence ,eltiyle görüştürmüyor, aklıma bir sürü olumsuz şey geldi.
Eşiniz normalde nasıl size ve çocuklara karşı?
esi eve para vermeyip kendi disarda yiyormusO degilde 2 3 nasıl idare edilir biraz abartı olmuş ya da yanlış yazdı herhalde
esi para vermiyormuşAy evet o cok sacma
Abarttı bence durumunu anlatmak icin biraz abartmıs.
Asgari ücretle her hafta gidiyor insanlar
valla evıne para harcamayan dısarda yıyıp evdekıne yok dıyen bır adam ya kumar oynuyordur ya da evdekılerı ac bırakarak kendıne para bırıktırıyordur kı bu da hayra alamet degıl
bunca zaman konu sahıbı bunu nasıl kurcalamamıs nasıl ıncelememıs hayret dogrusu
Tabiki gidilir fazlasıyla yeter ama bana vermiyor ki. Kendi de yapmıyor çok azAy evet o cok sacma
Abarttı bence durumunu anlatmak icin biraz abartmıs.
Asgari ücretle her hafta gidiyor insanlar
Esiniz eltinizle konuşmanıza bile izin vermiyor araya mesafe koyuyorsa maaş farklılığını öğrenmenizden cekiniyordur o zaman, da neden farklı alsınlar ki onu da anlamadım. Sizde çocuk var mı hani kaynınız bizim gider çok ona göre daha fazla maaş alayım filan mı demistir ki bilemedim
İşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyorEşiniz saf olmasın herşey böyle çok netken. Yıllar sonra çok ama çok pişman olur
ruhen mutlu musun kardes ?Çocuklara sert bana umursamazseviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Maaş 4 değil 10'dur onu duysun istemiyordur. O 6 da başka karıya gidiyordur anca.
burda bır tane saf var maalesefİşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
arkadasim bu konudaki saf eşin değil.İşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Zeytin için bir aydır süründürüyorsa o insan elindeki parayı çarçur ediyordur net. Kaynınızın hayatina bakmak yerine kocam elindeki parayı ne yapıyor diye sorguladınız mıÇocuklara sert bana umursamazseviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Çocuklara sert bana umursamazseviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Ben kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcamBu adam sizi saf bulmus kandiriyor baska kadin olsaydi bu adam boyle yapamazdi. Siz en iyisi beni cagirin kapismaya o herifi tabuta koyar civilerini cakarim
Bu adamla nasıl mutlu olabiliyorsunuz?Çocuklara sert bana umursamazseviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Şaka gibi. Çocuk mu eşiniz bakkala ekmek almaya yollarken çocuğun eline verirsiniz 5 lirayıİkinci dediğini düşünüyorum. Çünkü bazen ekmek istiyorum param yok diyo abimden alırım diyo abisi 5₺ vermiş iki ekmek alıp geliyo
Telefonunda mobil bankacılık yüklü ordan ne zaman baksam ya ekside ya çok az var parasıZeytin için bir aydır süründürüyorsa o insan elindeki parayı çarçur ediyordur net. Kaynınızın hayatina bakmak yerine kocam elindeki parayı ne yapıyor diye sorguladınız mı
saf olduğu için mi size 'zeytin ' bile almıyor ? sanki saf olan siz gibisinizİşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Sizi gectim cocuk varmıs evde yaTabiki gidilir fazlasıyla yeter ama bana vermiyor ki. Kendi de yapmıyor çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?