• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben safım kabul. Sıkıntı çıkmaması için sürekli susuyorum hiç bişey istemiyorum çocuğun ayağında yırtık ayakkabıyla gezmesi onu neden rahatsız etmiyor bunu takıyorum kafaya. Ya da arkadaşların dediği gibi biri olduğunu düşünücem ama o da eşime çok tezat. Yine de bilemiyorum
samimi söylüyorum çok üzüldüm . konu sahibi sessiz kalmayın gerekirse kavga cıkarın bagırıp çagırın .
inananın bosansanız alacagınız nafaka ile daha iyi yasarsınız

Tam bir kadın düşmanısınız!! Adamın donuna kadar yıka ütüsünü yap, midesini doyur, evini temizle, çocuklarına bak. Yeterince çalışmıyor herhalde?? Kadın da evde çalışıyor bimem farkettiniz mi? Tabi ki hesap soracak!
bu yaşa kadar bir kadın düşmanı olmadığım kalmıştı .
adamın donunu yıkamayı kadın görevi olarak gören sizsiniz ama düşman olan maddi özgürlüğü olmasıni savunan benim öyle mi ?

Dediğin o kadar mantıklı ki. Ben olsam bi başkasına aynı şeyi derdim. Fakat eşim asla öyle biri değil. Dışarda kimlerle olduğunu filan hep biliyorum o arkadaşlarının eşlerini tanıyorum
asla asla deme.
bizde bir laf vardir en namuslusu anamsa oda babamla yatmış derler
bukadar insan ayni seyi soyluyor sana burda ne asla diyenleri gorduk herifler ne findiklar kirmis
hadi diyelimki metresi yok gercekten yapmiyor ozaman maasini eksik soyluyor
cocuklarina bakmayan bir kg zeytin icin karisini 1 ay yalvartan adama burda kefil oluyorsunuz

samimi söylüyorum çok üzüldüm . konu sahibi sessiz kalmayın gerekirse kavga cıkarın bagırıp çagırın .
inananın bosansanız alacagınız nafaka ile daha iyi yasarsınız
Boşanmak istemiyorum. Seviyorum ve tek başıma yaşayamam rahatsız olduğumu yazmıştım

ben en cok 4 bin lira maaşla pazara neden 2 3 ayda bir gidebildiginizi anlamadim
1600 lira veriyormus. Faturalar vs. De 1000 lira olsa ki kışın daha fazla olur kalan para max. 1200 ve 1 ay süre. Bense pazara gidebilmesine şaşırdım. Çünkü 4 bin şuan 3 sene önceki 4 bin degil. Tereyağının kilosu 60, kıymanın kilosu 56 lira olmus. 1200 para mi ?

Ben safım kabul. Sıkıntı çıkmaması için sürekli susuyorum hiç bişey istemiyorum çocuğun ayağında yırtık ayakkabıyla gezmesi onu neden rahatsız etmiyor bunu takıyorum kafaya. Ya da arkadaşların dediği gibi biri olduğunu düşünücem ama o da eşime çok tezat. Yine de bilemiyorum
Iyide böylede omur mu geçer çocuklar büyüyecek o zaman ne yapacak eşiniz. Sizin temelde eşinizde problem var ve anlamadığım siz niye bu kadar sessizsiniz. Aman ağzımızın tadı bozulmasın modundasiniz anlıyorum ama yrn çocuklar büyüyünce ihtiyaçlar dahada artacak zeytin almayan adam çocuklara yirtik ayakkabı layık gören adam ilerde napacak ki .Var bu işte bir iş haberiniz olsun .Sizin esas sorununuz eşinizle iletişim sorunu ve bunu halletmeniz lazım önce . Eşinizin gizli borçları falan mi acaba

bu yaşa kadar bir kadın düşmanı olmadığım kalmıştı .
adamın donunu yıkamayı kadın görevi olarak gören sizsiniz ama düşman olan maddi özgürlüğü olmasıni savunan benim öyle mi ?
Kadın da evde çalışıyor. Böyle çalışan o size ne nasıl dersiniz? Siz de iş bulup çalışın bu kadar zorluk çekeceğinize diyebilirsiniz. Erkek evde çalışsaydı o da don yıkardı. Sonuçta bu donları biri yıkayacak sayın yesyes😂

Gözümü açtım diyelim. Mantıklı bi öneriniz var mı arkadaşım. İlk adım ne yapmalı mesela

Ablacim yukardaki 34445446 mesajda yazdik hesap sorun hesap nerde para diceksiniz

Once abiyi arayin, kac para verdigini ogrenin sonra kendi durumunuzu anlatin cocugun ayakkabisi yok diyin

Sonra kavga cikarip hesap sorcaksiniz bu kadar. Sonra da bankamatigi elinden alicaksiniz

O çocuğun yırtık ayakkabıyla gezmesinden sadece babası değil annesi olarak siz de sorumlusunuz. Saf olmayı kabul etmek yerine o çocukların hakkını aramanız gerekiyor. Yazık değil mi annesinin ve ya babasının saflığı yüzünden doğru düzgün beslenemiyorlar. Biraz gözünüzü açın.

1600 lira veriyormus. Faturalar vs. De 1000 lira olsa ki kışın daha fazla olur kalan para max. 1200 ve 1 ay süre. Bense pazara gidebilmesine şaşırdım. Çünkü 4 bin şuan 3 sene önceki 4 bin degil. Tereyağının kilosu 60, kıymanın kilosu 56 lira olmus. 1200 para mi ?
disarda yemek yiyecek parayi nerden buluyor peki hergun ?
bende ayni sartlarda yasiyorum her hafta gayet duzenli pazarimida yapiyorum

Ben kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam

ya şakasınız ya da saf
Başka birşey mümkün değil bu durumda
4bin lira kazanan birisi 1600 liralık, kiralık evde oturmaz. Önce bir burdan uyanın.
derimki kendi eviniz kredisi okadar, eyvallah. Ama değilmiş.
Adam sizi ayakta uyutuyor. Bırakın huzurumuz kaçmasınları

Boşanmak istemiyorum. Seviyorum ve tek başıma yaşayamam rahatsız olduğumu yazmıştım
o zaman kurcalamayacaksınız
bosanmayacaksanız kurcalamayacaksınız bulduklarınızla ne dıyeceksınız yuz goz olup allah askına
sevgı ınsallah karın doyurur ne dıyelım hayırlısı

Bu cümleden de anladık ki problem abide değil. Adamin günahına girmeyin. Sorun eşinizde.

Abi dükkanın sahibi. Kardeşi de çalışanı.

Abinin bi iş çevirdiğini düşünmek yerine eşinizin neler karıştırdığına odaklanın.

4 bine2 çocuğun koleje gitmesi ne kadar imkansizda 4 bine sebze alamamak da o kadar imkansiz.

Ben olsam eşimden gerekli cevabi alamiyorsam abiye derim.

Adama bak coluk cocuk evde ne yiyor umrunda bile değil. Sorun sebze alamamak değil. Sorun eşinizin sebze almaya çalışmaması.

Ne sakin kadinsiniz ya şok içindeyim.
Ben de kendimi anlamıyorum neden bu kadar sakinim. Ruhsuz umursamaz bişey oldum verildim resmen çok sinir bozucu ama bu sakinlik mizacıma işlemiş atamıyorum sesimi çıkaramadığım için de kendimden nefret ediyorum. Tek mesele çocuklar çocuklar için debeleniyorum :(

Kadın da evde çalışıyor. Böyle çalışan o size ne nasıl dersiniz? Siz de iş bulup çalışın bu kadar zorluk çekeceğinize diyebilirsiniz. Erkek evde çalışsaydı o da don yıkardı. Sonuçta bu donları biri yıkayacak sayın yesyes😂
ne yazdıgınızı anlayamıyorum , uzatmaya da gerek olmadığını düşünüyorum .
iyi forumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back