Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de iki oğlum var

harcamayı bilmeyenlere tavsiyeler alabilir miyiz

Eşinin ,abisinin eşi ile seni yan yana getirmemek için bu denli çaba harcamasinin nedeni senin bu gelir ucurumunu farketmeni engellemek olabilir .İşin eşit sermaye ile kurulduğuna emin misiniz ? Abi işveren kardesi ise çalışanı olabilir.

- Ya esiniz maasini size eksik soyluyor , ya bilmediginiz baska bir sey sakliyor

- Ya da abisi esinize az para veriyor

Isin icinde kesinlikle bir is var. Siz esinizi daha iyi tanirsiniz, abisi az para verse isyan edecek bir tip mi?

Bence siz abiyle bir konusun. Durum boyle boyle ya daha fazla para ver, adaletli olsun ya da esim isten ayrilacak de. Cidden adaletsizlik varsa esin baska is bulsun. Ama isin icinde bir is varsa abi kac para verdigini soyler zaten. Arada ucurum var siz diyorsunuz ki kadin Beymen'den canta almis ama benim evimde meyve yok.

Bana sorarsaniz coluk cocuk yoksa bosanip kacin. Abi kardes bunlarin 2si de cins ya neyse.

Abisini seviyor eltimi sevmiyor. Reklam işi

Evet 4 bin lira maasla o markalarda canta alinmaz.ama 4 bin maasla birkac ayda bir pazarada gidilmez.esim 5 bin maas aliyor 1500 kredi oduyoruz.biri okuyan biri bezli iki cocugum var.Allah a sukur.birakin yemeyi icmeyi iyi kotu hicbir seyden kusur kalmiyoruz.belki her hafta olmuyor da 2 haftada 3 haftada bir disarda yiyoruz.her sene degilde 2 senede bir tatile gidiyoruz.abartiyor olabilirmisiniz acaba diye dusundum.ama bu fark esinizin umurunda degilse yapacak pek bisey yok gibi.

Ben katiliyorum 4000TL eve meyve girmeyecek bir para degil asla

Abisini seviyor eltimi sevmiyor. Reklam işi
abımın esını sevmıyorum o yuzden gorusmeyelım bahanesı ultra sacma
su forumda kac kısının esı yengesını sever kı kac kısı eltıyle anlasır kı
kardes hatrına gorusulur senede 2-3 kere gorusmek ne demek ortada sorun yokken ortaksınız ustelık . benım sorunum yok eltımle sen gelme ben gorusurum de demıyorsunuz sızı uzak tutuyor resmen

bır arkadas demıs dogru demıs esınız abısının yanında calısıyor bellı kı sıze ortagız dıyordur
reklam ısı guzel bır ıs getırısıde var dort bın ustu hayat suren bır ortak varsa esınızı sorgulayın sız karsı tarafı degıl . karsı taraf ne yapabılır kı kasadan parayı cebe ındırecek halı yok esınız bunu gorur bılır sonucta gelır gıder ortak oluyor

yıne soyluyorum emınım esınız bu konuda sıze durust degıl

ya çalısan kişi bunu dert etmiyorsa evde oturan kişinin kalkıp eşinin yerine konuşmaya haddi olabilir mi sizce ?
abisi fazla bile alıyorsa bu çalısan kişinin sorunundur . emek onun emeği . hoşuna gitmiyorsa şikayet ediyorsa o ayrı ama adam mutluymus . benim eşim kalkıp kardeşime haberim olmadan böyle bir sey söylecek kadar haddini asarsa ilişkimiz geri dönülmez yollara girer.
konu sahibi pazara dahi gidemiyorsa eltisinin çantalarına bakacagına iş bulup çalışsın .

İşi babaları kurmuş zamanında şimdi bu ikisine yarı tyarıya ortak

Yani abi haksızlık yapsa bu kadar aleni gelir farkını göze sokarlar mi bilmiyorum.

Sorun eşinizde bence ,eltiyle görüştürmüyor, aklıma bir sürü olumsuz şey geldi.

Eşiniz normalde nasıl size ve çocuklara karşı?

Eşim çalıştırmıyor bir ikincisi felç geçirdim dört ameliyat oldum fiziken çalışmam mümkün değil

Eşim çalıştırmıyor bir ikincisi felç geçirdim dört ameliyat oldum fiziken çalışmam mümkün değil
geçmiş olsun , konudan anladığım kadarıyla sorun eşinizde . sizi düşünmeyen o . eltiniz yerine ilişkinize odaklanın bence

4 bin lira eve para girerken nasil.meyveyi zor görüyorsunuz oraya takildim. Daha aziyla gecinenleri gördüm. Lüks yasayamazsiniz ama bu kadar sey anlattiginiza göre ya parayi yönetemiyorsunuz ya da kredi borclariniz falan var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…