Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

Hiiiiii
Allah gecinden versin...hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler basib etsin....Rabbim başımızdan eksik etmesin....
Allah korusun kadişşş
Amen

Ben de sizin adiniza cok üzülüyorum inan ki
Rtenin parmagina cöp batsa canini verecek insanlarsiniz.
Adamin ayagi takilip düşse yuzde elli 3 gun yas ilan eder. Ulkem adına cok endiseliyim

Amen

Adamin ayagi takilip düşse yuzde elli 3 gun yas ilan eder. Ulkem adına cok endiseliyim

Bunlar sizin hayal gücünüzün ürünü maalesef. Erdoğan'ı destekliyoruz haşa tapmiyoruz. Bak nickimin altinda ne yazıyor benim ' putlari reddet...'

Ben Erdoğan'i putlastirmadan destekliyorum.

Bunlar sizin hayal gücünüzün ürünü maalesef. Erdoğan'ı destekliyoruz haşa tapmiyoruz. Bak nickimin altinda ne yazıyor benim ' putlari reddet...'

Hic sanmiyorum yazdiklariniz kendinizi ele veriyor zaten.
Allah'a şükür hicbir elestirinizi görmüş değilim.

aprapost: 43146053 .!.:
Bayılıyorum şu tek cümleme destanlar döktürmenize
Şimdi şöyle bişey var fark ediyorum sadece bu forumda değil başka forumlarda da. İşte insanlar kanıtlarla tarihi şeylerle falan güzelce konuşuyor senin gibiler de çıkıp he onun için bu böyle değil mi?? Vs diyor sadece çünkü yazacak bir şeyi yok bir gündem bilgisi tarih bilgisi vs. Hepsi için demiyorum insan yaftalamam öyle kolay kolay ama herkes dikkat etsin bak çoğunlukla bu böyle. Hayran olma meselesine gelince kadınlar için "kadın dediğin dışarda kahkaha atmaz, kadına şiddet abartılıyor, kadınlar iş aradığı için işsizlik oranı fazla, kadının tek kariyeri annelik olmalı , kadın mı kız mı bilmem" vs gibi incilerde bulunan bir partiye parti başkanına ve mensuplarına şahsım adına hayran değilim. Çünkü bir kadınım ve kadınlara seslenemediğini aksine aşağıladığını düşünüyorum. Buyrun siz hepimiz adına hayran olmaya devam edin

Hic sanmiyorum yazdiklariniz kendinizi ele veriyor zaten.
Allah'a şükür hicbir elestirinizi görmüş değilim.

Beni çok iyi takip etmemissin o zaman :)) bir de insan her dusuncesini elestirisini bu forumda mi yapmak zorunda? Buraya göre degerlwndirmeyin bence kimseyi. Sizinle reelde hiçbir bagimiz yok o yüzden bilemezsiniz ne kadar elestiriyorum ne kadar destekliyorum.

Bazen de eleştirmek için giriyorum topige bi bakıyorum herkes hani hani akpliler nerde ne diyecekler buna bakalım moduna girmiş. Hadi ordan deyip çıkıyorum ordan.

Bütün planlar onun olsun,hepsi tıkır tıkır işlesin inşallahhh

bende yatıp kalkıp dua ediyorum ama bir şahıs için değil.Bir parti için asla.
Allah'a dua ediyorum vatanıma milletime,çocuklarıma aileme hayırlı bir gelecek için dua ediyorum.
Parti,siyaset,ülke boş yeterki senin istediğin "kişi" mutlu olsun değil mi?.Değişik...

Ben seni neden takip edeyim ki? Gercekten fikirleriyle bana ornek olan insanlari takip etmek isterim.
Elestirel yaklasan insanlarin yazim tarzlari dusunceleri kendini gosterir her sekilde. Oysa ben akpli olup da dusuncelerini sevdigim insanlar tanıyorum. Secmen olmanin hakkını veren insanlar bunlar.
Ha diyorsan ki ben bu forumda akp karsiti laf soyleyemem insanlar akpyi küçülttügümü düşünür veya bak kendi partisini bile eleştiriyor onlar da ne olduğunun farkında vs demesinler diye elestirmiyorsan yanlış yoldasin.
Çünkü suanki durumda daha bagnaz görünüyor çoğu yazilariniz.
Gercekten disaridan bakınca taparcasina aşık oldugunzdan baska bir sey görünmüyor. Bunu sadece sana degil forumda gorduklerimden söylüyorum.

Öffffs hala aynı geyik mi var.

Put demek, puta tapmak demek Allah'ın yerine bir taşı (öylece insan elinden yapılan bir taş) ilah edinmek, ondan medet ummak, kurban kesmek, tapınmak demek. DİN le ilgili birşey bu DİNle.

Atatürk büstünü okula diken ve önüne geçip kurban kesen, ona tapan, ilahlaştıran gördün mü? Kaldı ki Atatürk yaşayan ve bu ülkeye üstün hizmetleri olan bir insandı. Ve heykeli onu haturlamak için yapıldı, gidip önünde ayin düzenlemek için değil. Put gibi öylesine Allah'a şirk koşmak için yapılan bir taş ile Atatürk büstünü bir tutmakta hangi aklın ürünü bilemiyorum. İşte asıl şirk o heykeli dikende, önünde istiklal marşı okuyanda değil, onu put ile kıyaslayanda.

Bak AKP belediyeleri de her yere heykel koyuyor. Mesela padişahların heykelleri var çok yerde.

Tapınmak için koyuyorlar dimi?

O zaman elestirdiginizi görmedim hic diye bir laf atmayacaksiniz ortaya. Kendinizle celisiyorsunuz.

Tanimadiginiz biri hakkında yalan yanlış degerlendirmeler de bulunan sizsiniz ama hadi bagnaz ben olayım :)

Amen

3 gün mü? Demekki sevgimiz tahmin ettiğinizden daha büyükmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…