- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
Ha ama aradaki farkımız şu olabilir; siz medyadan idare ediyorsunuz ben bizzat görüşüyorum
AmenHiiiiii
Allah gecinden versin...hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler basib etsin....Rabbim başımızdan eksik etmesin....
Allah korusun kadişşş
Ben de sizin adiniza cok üzülüyorum inan kiDavamiz ayni olduktan sonra kim olursa olsun gelebilir no problem bizim için :) Menderes'i Özal'i Erbakan'ı Erdoğan'ı baş tacı ettiysek yerine gelen lideri de baş tacı ederiz. Yeter ki yolumuz bir olsun..
Ben Gül'ü severim ve başa gelmesinden
de korkmam.
Biz adam haberi yalanladı diyoruz Abdullah Gül'ün parti kurmasindan korkuyoruz demiyoruz.
Siz her zaman ki gibi carpitiyorsunuz.
Sol partilerden ne kadar umudunuzu kestiyseniz Abdullah Gül'ün ağzına bakiyorsunuz. Üzülüyorum sizin adınıza.
Selametle :)
Amen
Ben de sizin adiniza cok üzülüyorum inan ki
Rtenin parmagina cöp batsa canini verecek insanlarsiniz.
Adamin ayagi takilip düşse yuzde elli 3 gun yas ilan eder. Ulkem adına cok endiseliyim
hepımızı bılmemde , ben cıdden hayranımmİçten içe hepiniz hayransınız,farkındayım
Hic sanmiyorum yazdiklariniz kendinizi ele veriyor zaten.Bunlar sizin hayal gücünüzün ürünü maalesef. Erdoğan'ı destekliyoruz haşa tapmiyoruz. Bak nickimin altinda ne yazıyor benim ' putlari reddet...'
Ben Erdoğan'i putlastirmadan destekliyorum.
Şimdi şöyle bişey var fark ediyorum sadece bu forumda değil başka forumlarda da. İşte insanlar kanıtlarla tarihi şeylerle falan güzelce konuşuyor senin gibiler de çıkıp he onun için bu böyle değil mi?? Vs diyor sadece çünkü yazacak bir şeyi yok bir gündem bilgisi tarih bilgisi vs. Hepsi için demiyorum insan yaftalamam öyle kolay kolay ama herkes dikkat etsin bak çoğunlukla bu böyle. Hayran olma meselesine gelince kadınlar için "kadın dediğin dışarda kahkaha atmaz, kadına şiddet abartılıyor, kadınlar iş aradığı için işsizlik oranı fazla, kadının tek kariyeri annelik olmalı , kadın mı kız mı bilmem" vs gibi incilerde bulunan bir partiye parti başkanına ve mensuplarına şahsım adına hayran değilim. Çünkü bir kadınım ve kadınlara seslenemediğini aksine aşağıladığını düşünüyorum. Buyrun siz hepimiz adına hayran olmaya devam edinaprapost: 43146053 .!.:Bayılıyorum şu tek cümleme destanlar döktürmenize
Hic sanmiyorum yazdiklariniz kendinizi ele veriyor zaten.
Allah'a şükür hicbir elestirinizi görmüş değilim.
ReisleKiminle görüşüyorsun apranxx?
işte bu konuda emin ol hepimiz hemfikiriz..
Bütün planlar onun olsun,hepsi tıkır tıkır işlesin inşallahhhmuhtemelen w,x,q planı bile vardır ve hatta nümerik sistem bile hazırdır.
Reisle
Bütün planlar onun olsun,hepsi tıkır tıkır işlesin inşallahhh
Ben seni neden takip edeyim ki? Gercekten fikirleriyle bana ornek olan insanlari takip etmek isterim.Beni çok iyi takip etmemissin o zaman :)) bir de insan her dusuncesini elestirisini bu forumda mi yapmak zorunda? Buraya göre degerlwndirmeyin bence kimseyi. Sizinle reelde hiçbir bagimiz yok o yüzden bilemezsiniz ne kadar elestiriyorum ne kadar destekliyorum.
Bazen de eleştirmek için giriyorum topige bi bakıyorum herkes hani hani akpliler nerde ne diyecekler buna bakalım moduna girmiş. Hadi ordan deyip çıkıyorum ordan.
Diyecek sözüm yok demiyolar da hadi ordan deyip cevap vermiyorum diyorlar.
Bunlar sizin hayal gücünüzün ürünü maalesef. Erdoğan'ı destekliyoruz haşa tapmiyoruz. Bak nickimin altinda ne yazıyor benim ' putlari reddet...'
Ben Erdoğan'i putlastirmadan destekliyorum.
Ben seni neden takip edeyim ki? Gercekten fikirleriyle bana ornek olan insanlari takip etmek isterim.
Elestirel yaklasan insanlarin yazim tarzlari dusunceleri kendini gosterir her sekilde. Oysa ben akpli olup da dusuncelerini sevdigim insanlar tanıyorum. Secmen olmanin hakkını veren insanlar bunlar.
Ha diyorsan ki ben bu forumda akp karsiti laf soylemeyemem insanlar akpyi küçülttügümü düşünür veya bak kendi partisini bile eleştiriyor onlar da ne olduğunun farkında ama yine de oy veriyorlar vs vs demesinler diye elestirmiyorsan yanlış yoldasin.
Çünkü suanki durumda daha bagnaz görünüyor çoğu yazilariniz.
Gercekten disaridan bakınca taparcasina aşık oldugunzdan baska bir sey görünmüyor. Bunu sadece sana degil forumda gorduklerimden söylüyorum.
3 gün mü? Demekki sevgimiz tahmin ettiğinizden daha büyükmüş...Amen
Ben de sizin adiniza cok üzülüyorum inan ki
Rtenin parmagina cöp batsa canini verecek insanlarsiniz.
Adamin ayagi takilip düşse yuzde elli 3 gun yas ilan eder. Ulkem adına cok endiseliyim
Vallahi söylerim de nicimmikim7 desem ne der acabaBenden de selam söyle reise :))