- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
Yalanlama haberi için de geçerliAbdullah gül ün bizzat ağzından duyamadığımız için inanamıuotuz malesef
yalanlama haberi değil, resmi twitter hesabından yazdı.Yalanlama haberi için de geçerli
RTEci değilim, sadece AKP seçmeniyim. kendi adıma açıklama yapayım.
haber yalanmış Abdullah Gül kendi resmi hesabından duyurdu. açık açık yazarak.
benim merak ettiğim şu;
ölümüne akp karşıtı olanlar şuan Abdullah Gül'den neden medet umuyor?
ayrıca Abdullah Gül'ün bunları dediğine inanıyorsunuz, çok iyi tanıyomuş gibi, adam yalanlıyor buna neden aa yalan habermiş deyip kenara çekilmiyosunuz.?
velevki Gül yeni bi parti kuracak, ozaman oylarınızı onamı vereceksiniz?
yoksa akpnin oyları bölünecek diye içten içten seviniyosunuz?
seçmeni olduğunuz partiye güvenin lütfen, akp içinden çıkmış birilerinden medet ummayın.
Ona bakarsan aile ve sosyal politikalar bakanı ayşenur hanım da twitter hesabından börek mesajıyla ilgili o benim hesabım değil arkadaşlar araştırıuoryalanlama haberi değil, resmi twitter hesabından yazdı.
Herzamanki gibi bomba gibiyim babysen bugün iyi değilsin. hoş hep böylesinde bugün epey aştın kendini .
Biz de Abdullah Gül'ün de Erdoğan'ın da yeri ayrıdır. Onlar ayrismis olabilir. Yeri geliyor iki kardeş bile ters dusebiliyor.
Ben ikisinin de yine ayni yolda yürüdüğünü görmek isterim açıkçası.
Olur da Abdullah Gül parti kurar da başa gelirse ben buna üzülmem. Davamiz bir bizim :)
Yalanlama haberi için de geçerli
twitter kullanıyomsun ehli keyf eğer kullanıyosan Abdullah Gül'ün onaylanmış hesap kullandığını görmen lazımOna bakarsan aile ve sosyal politikalar bakanı ayşenur hanım da twitter hesabından börek mesajıyla ilgili o benim hesabım değil arkadaşlar araştırıuor
yalanlama haberi değil, resmi twitter hesabından yazdı.
twitter kullanıyomsun ehli keyf eğer kullanıyosan Abdullah Gül'ün onaylanmış hesap kullandığını görmen lazım
RTEci değilim, sadece AKP seçmeniyim. kendi adıma açıklama yapayım.
haber yalanmış Abdullah Gül kendi resmi hesabından duyurdu. açık açık yazarak.
benim merak ettiğim şu;
ölümüne akp karşıtı olanlar şuan Abdullah Gül'den neden medet umuyor?
ayrıca Abdullah Gül'ün bunları dediğine inanıyorsunuz, çok iyi tanıyomuş gibi, adam yalanlıyor buna neden aa yalan habermiş deyip kenara çekilmiyosunuz.?
velevki Gül yeni bi parti kuracak, ozaman oylarınızı onamı vereceksiniz?
yoksa akpnin oyları bölünecek diye içten içten seviniyosunuz?
seçmeni olduğunuz partiye güvenin lütfen, akp içinden çıkmış birilerinden medet ummayın.
ses yarismalari forumun daha alt bolumlerinde kaliyor galiba. yanlis yere yazdiniz.Ben vermezdim oy . sesi beni delirtiyo.
ses yarismalari forumun daha alt bolumlerinde kaliyor galiba. yanlis yere yazdiniz.