bu kapasite cümleside bu senenin modasi galiba,cok seviyeli yazan üyeler tarafindanYaa siz okudugunuzu anlama kapasitesine sahip degilsinuz sanirim. "Afedersiniz" denmis farkindaysaniz benzetmeden once ve o isaret baska turlu anlatilamaz oldugu icin o benzetmeyi kullandim cunku insanlar gercekten evcil hayvanlarini ya da zeka gelisimini tamamlamamis yeni yeni yuruyen bebeklerini o sekilde cagirirlar hanimefendi. Onlara hitap etmek gereksizdir cunku, el isaretiyle cagrilirlar anlatabiliyor muyum acaba sizin seviyeniz icin yeterince acik oldu mu?
Buyuk laf ettiniz sandiniz ama okudugunuzu bile anlayamamissiniz.
Seni iyi anlıyorum.Ben akp'yi desteklediğim zamanlar dahi hiçbir zaman "Tayyibin neferleriyiz heyt bee" modunda olmadım. Bu söylemde seçmenini gaza getiren,kendi gücünü vurgulamaya çalışan bir lider var. Benim gördüğüm bu. Diğerinde ise aşağılama. Yani o söylemi kendi fikirleriyle insanların yoğurması bana yanlış geliyor. Yani şöyle ki tüm chp'lileri dinsiz gören zihniyette bunun kadar antipatik. Ben kılıçdaroğlunun söylediği tek cümleyi tüm chp'lilere mal edemem veya bahçelinin.
Bu fanatiklik konusuna gelincede benim zaten akp den bu denli soğumam savcı M.Selim Kirazın ölümüyle oldu,iq seviyesi düşükce yapılan,fanatiklikten ölen arkadaşların yorumlarıylada pekişti. Bu forum için konuşmuyorum,günlük hayatımda.
Bu guzel bir dusunce. Tebrik ederim, umarim ornek de olursun körü körüne bagli olanlara.
Boyle sorsaydin direkt aciklardim zaten.
Seni iyi anlıyorum.
Nasıl ki chp dinsiz, mhp faşist parti olarak anılınca yanlışsa akp koyun partisi demek seçmenlerini böyle sınıflandırmak o derece yanlış.
Ama inan ki benim gibi burada olsun, gerçek hayatta olsun çok insanın tepkisinin aslı %50 diyerek halkını ayrıştıran bir devlet adamının söylemleri.
Sen kendi adına savcının ölümü ve fanatizm sonrası soğuma yaşamışsın saygı duyarım, bilinçli bir seçmen için birbirimizi uyarmak ve anlatmak aslında hepimizin sorunu.
Sadece Üsluplar sinir katsayısı ile birlikte bozulabiliyor, alaycılaşabiliyor.
Sanırım bunu da sürçü İhsan kabul eylemek lazım tansiyonu bu derece yüksek bir platformda.
ben gülü severim. akplilerin içinden en duyarlı ve insani yanı olan gül gelir bana hep