Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

O zaman elestirdiginizi görmedim hic diye bir laf atmayacaksiniz ortaya. Kendinizle celisiyorsunuz.

Tanimadiginiz biri hakkında yalan yanlış degerlendirmeler de bulunan sizsiniz ama hadi bagnaz ben olayım :)
Evet gormedim. Forumda kimin ne yazdığını biliyorum. Ozel takip etmeye ihtiyacım mi var?
Forumda ne konular açıldı akpnin yaptigi yanlislarla ilgili hicbirinizin elestirisini gormedim.
Ha genel elestirinizi söyleyim mi? : Haber yalandır kesin..

Söylediğim şeyin Atatürk heykeliyle ne alakası var? Ordan bunu nasıl cikardiniz
pess yani...

Valla topiklerde sürekli akplilere laf dokundurup hadi gelsinler de buna iki laf etsinler diye yazarsaniz ben oraya uğrayıp bir harf bile yazmam. Kimseye kendimi kanitlamaya çalışmam asla...

Yorumunu kopyala yapıştır yapsam sana,çok ayıp olur mu?

Bak bu yaptığın süper...devam et hayırlısını iste...

Çok doğru söylemiş ne de olsa kendisinin kayıp trilyon davası çok kolay aklanmıştı.
aynı davada necmettin erbakan'ın mahkum olup abdullah gül hakkında işlem yapılmaması(sadece ifade verip takipsizlik kararı verildi)iki karardan birisinin yanlış olduğunu gösterir.
Gül'ün de diğerlerinden pek bir farkı yok .adam tecrübeli artık hangi pisliğin kolay hangisinin zor aklanacağını biliyor.

nickimik: 43146559 .!.:
Sizin iktidar nefretinize ne soylesek boş. Niye yorayim ki ben kendimi. Canim kıymetli benim :))
Nefret ettiğimi soylemedim ama neden istemediğimi bi önceki sayfada yazdım. Tabii o sadece sebeplerden biri. Tabii yine o üyenin işine gelmediği için cevap veremedi. Yormakla alakası olduğunu daddüşünmüyorum. Mesela bazı konular oluyor acaba şimdi neyle savunacaklar diye düşündüğüm bile oluyor. Mesela bir örnek yaşlı eceli ilen ölen arap şeyhi mi ne ulusal yas ilan ederken şehitlere niye etmiyor yası dendiğinde ne cevap verilcel acaba diyorum bingo cevap yok. Isterseniz daha örnekler vereyim ama sonuç değişmeyecek

Ha bu arada foruma ilk girdigim zamanlar saf saf elestrimi de yapiyordum ta ki burda vicdansizlikla ve samimi olmamakla suclanana kadar. samimi bulmuyorsunuz zaten ne soylesek.

Valla topiklerde sürekli akplilere laf dokundurup hadi gelsinler de buna iki laf etsinler diye yazarsaniz ben oraya uğrayıp bir harf bile yazmam. Kimseye kendimi kanitlamaya çalışmam asla...
Bu sürekli yapılmıyor yalnız. Gercekten ben her topikte böyle yapılmadığını biliyorum. Ama hepimiz istiyoruz ki yanlışa sizler de yanlış diyin. Zaten illa birinin cagirmasi gerekmiyor hadi gel düşünceni soyle diye vicdani yanlisa el vermeyen elestirisini yapar.

Yok vallahi ben bu forumda vakti zamanında samimi olmamakla ve vicdansizlikla suclandiysam asla eleştiri yapmam burda. Mesela bak kakao ve benin başına gelenlere. Kadin gayet objektif bir şekilde eleştiri de yapiyordu ama sen de bir öylesin bir böyle diye linc ettiler gecen gün. Ben bu duruma dusurmem kendimi.

Bunlar sizin hayal gücünüzün ürünü maalesef. Erdoğan'ı destekliyoruz haşa tapmiyoruz. Bak nickimin altinda ne yazıyor benim ' putlari reddet...'

Ben Erdoğan'i putlastirmadan destekliyorum.

Söylediğim şeyin Atatürk heykeliyle ne alakası var? Ordan bunu nasıl cikardiniz
pess yani...

O zaman kim kimi putlaştırıyor. Demek ki birileri birilerini putlaştırıyor yani heykelini dikiyor. Put demek heykel demek, doğru mu?

Bunu kime yazdığınızı, kimi, hangi güruhu belirttiğinizi söyleyin merak ettim..

Ha bu arada foruma ilk girdigim zamanlar saf saf elestrimi de yapiyordum ta ki burda vicdansizlikla ve samimi olmamakla suclanana kadar. samimi bulmuyorsunuz zaten ne soylesek.
Senin düşünceni etrafindaki insanlar mi yonlendiriyor ?
Neysen osun. Bana elestirdigim halde yok sen elestirmiyorsun diyen insanlar var diye ben dusuncemi mi degistireyim?

Yorumunu kopyala yapıştır yapsam sana,çok ayıp olur mu?
Yok yap lütfen belki benim unuttuğum başka cümleler vardır ekleme yaoarlar. Hem yazılılarda soruyu bilmeyen bazı öğrencilerimiz de böyle yapıyor (5 . Sınıf öğrencileri falan) yadırgamamn yani he yanlış bişey ama çocuk bilmiyor napsın ya aynısını kopyalayacak ya alay ederk cevap verecek ya yuvarlak cevap verecek ya tutarsa diye!! Dediğim gibi hadi şimdi yapın

Kakao forumda insanlara kimi zaman dalga gecerek kimi zaman etkiye tepki meselesi diyerek(ki bu yanlis bence) bir suru laf söylüyordu ardindan konu geyige dönünce canim gülüm diyordu insanlara. Sence bu dogru mu peki? Bence net olmak gerek. Sevmezsen konusmazsin hepsi bu.

O zaman kim kimi putlaştırıyor. Demek ki birileri birilerini putlaştırıyor yani heykelini dikiyor. Put demek heykel demek.

Bunu kime yazdığınızı, kimi, hangi güruhu belirttiğinizi söyleyin merak ettim..

Bu soz Bilge Kral Aliya'nin arkadaş. Aliya'nin da bu sözü Atatürk heykelleri ile ilgili soyledigini sanmıyorum.

Bence dışarı çıkıp bir hava alin icinizden 10a kadar sayin, ya da yoga yapin ya da yeşil çay için cakralariniz açılsın. Herşeyi Atatürk'e baglamayin.

Bak bu yaptığın süper...devam et hayırlısını iste...

ohh içim rahatladı onay verince.
Hayırlısı tabii en önemlisi .Aynı duayı etmesekte seninle bu ülkenin güzel dualara ve insanlara ihtiyacı var.

mesela ben, hep söyledim saadete oy veriyorum akpli değilim ama görüşüme yakın başka parti yok sağcıyım, keşke tüm sağ partiler bi yerde birleşse kafamız karışmasa diye söyledim. bi önceki seçimde akpye verdim saadet nasılsa barajı bile geçmeyecek diye, bu seçimde de açık açık söyledim akpye vericem diye ki burda yürrrüüü beee reiiss kim tutar seni tarzında bi cümlem değil kelimem yoktur. velhasıl oy topiğinde gıyabımda konuşmalar oldu.
demem o ki akplimisin? ne desen illa zıttını söyleyecekler. eleştirsen kıvraksın, eleştirmesen körü körüne bağlısın. o sebeple değil eleştirmek artık iyi şeyler bile yazmıyorum. yıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…