Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

Yaa siz okudugunuzu anlama kapasitesine sahip degilsinuz sanirim. "Afedersiniz" denmis farkindaysaniz benzetmeden once ve o isaret baska turlu anlatilamaz oldugu icin o benzetmeyi kullandim cunku insanlar gercekten evcil hayvanlarini ya da zeka gelisimini tamamlamamis yeni yeni yuruyen bebeklerini o sekilde cagirirlar hanimefendi. Onlara hitap etmek gereksizdir cunku, el isaretiyle cagrilirlar anlatabiliyor muyum acaba sizin seviyeniz icin yeterince acik oldu mu?
Buyuk laf ettiniz sandiniz ama okudugunuzu bile anlayamamissiniz.
bu kapasite cümleside bu senenin modasi galiba,cok seviyeli yazan üyeler tarafindan :confused:

Ben akp'yi desteklediğim zamanlar dahi hiçbir zaman "Tayyibin neferleriyiz heyt bee" modunda olmadım. Bu söylemde seçmenini gaza getiren,kendi gücünü vurgulamaya çalışan bir lider var. Benim gördüğüm bu. Diğerinde ise aşağılama. Yani o söylemi kendi fikirleriyle insanların yoğurması bana yanlış geliyor. Yani şöyle ki tüm chp'lileri dinsiz gören zihniyette bunun kadar antipatik. Ben kılıçdaroğlunun söylediği tek cümleyi tüm chp'lilere mal edemem veya bahçelinin.

Bu fanatiklik konusuna gelincede benim zaten akp den bu denli soğumam savcı M.Selim Kirazın ölümüyle oldu,iq seviyesi düşükce yapılan,fanatiklikten ölen arkadaşların yorumlarıylada pekişti. Bu forum için konuşmuyorum,günlük hayatımda.
Seni iyi anlıyorum.
Nasıl ki chp dinsiz, mhp faşist parti olarak anılınca yanlışsa akp koyun partisi demek seçmenlerini böyle sınıflandırmak o derece yanlış.
Ama inan ki benim gibi burada olsun, gerçek hayatta olsun çok insanın tepkisinin aslı %50 diyerek halkını ayrıştıran bir devlet adamının söylemleri.
Sen kendi adına savcının ölümü ve fanatizm sonrası soğuma yaşamışsın saygı duyarım, bilinçli bir seçmen için birbirimizi uyarmak ve anlatmak aslında hepimizin sorunu.
Sadece Üsluplar sinir katsayısı ile birlikte bozulabiliyor, alaycılaşabiliyor.
Sanırım bunu da sürçü İhsan kabul eylemek lazım tansiyonu bu derece yüksek bir platformda.

Bu guzel bir dusunce. Tebrik ederim, umarim ornek de olursun körü körüne bagli olanlara.
Boyle sorsaydin direkt aciklardim zaten.

Merci,
Seni iyi anlıyorum.
Nasıl ki chp dinsiz, mhp faşist parti olarak anılınca yanlışsa akp koyun partisi demek seçmenlerini böyle sınıflandırmak o derece yanlış.
Ama inan ki benim gibi burada olsun, gerçek hayatta olsun çok insanın tepkisinin aslı %50 diyerek halkını ayrıştıran bir devlet adamının söylemleri.
Sen kendi adına savcının ölümü ve fanatizm sonrası soğuma yaşamışsın saygı duyarım, bilinçli bir seçmen için birbirimizi uyarmak ve anlatmak aslında hepimizin sorunu.
Sadece Üsluplar sinir katsayısı ile birlikte bozulabiliyor, alaycılaşabiliyor.
Sanırım bunu da sürçü İhsan kabul eylemek lazım tansiyonu bu derece yüksek bir platformda.

Birbirimizi anlayabilmemize sevindim son yazdıklarınızada katılıyorum..

Abdullah Gül`e de çok güvenmiyorum. Hakkında kayıp trilyon davası vardı, kendisi bir ara ifade vermişti. O dava ne oldu bilmiyorum. Şuan kendisi daha ılımlı dil kullandığı için sempatik geliyor gibi. Oysa Cumhurbaşkanlığı döneminde sadece hayretle karşılıyordu birçok olayı. Meral Akşeneri severim ama yol arkadaşı yanlış bana göre. ( haber yalanmış varsayımlarla yorum yapıyorum)
Milletvekilliği başvurusunda yolsuzluk, terör mensubu gibi kriterler daha ağır bassa meclis temiz olacak ama gelgelelim 550`yi tamamlayamayız o zaman...

ben gülü severim. akplilerin içinden en duyarlı ve insani yanı olan gül gelir bana hep

Gül'ün daha saygn bir durusu var gibi görünüyor, ama degil. O'da yanilmiyorsam yolsuzluklari olmustu. Hatta dava olacakti, zaman asamadina mi ogramisti, düstümü bilmiyorum.

Bunun yani sira, bu yolsuzluklari olmasi yeni birsey degil. Cok rahatsiz olsaydi, yillaar önce parti üyeligini iptal ederdi. Gezi'de masum gencler ölürken iptal ettirebilirdi....

Hayir, simdi sadece menfaat konusuyor. Artik akp gemisi batmak üzeri gibi görünüyor. Yeni parti kurmasi milletin hayrina degil. Kendini ve kendi imajini kurtarmaya calisiyor.

Akpyi günahım kadar sevmem de bu Gül bana ezelden beri pamuk dede gibi gelmiştir bi sempatim vardı hep.
Bu kadar kısa bi süre içinde bi parti kurabilceklerini hiç sanmıyorum imkansız bence

ilk sayfa dışındakileri okumadım. ama sanırım yeni düzenleme gelmiş, siyaset konularında banlanma olmuyor. pekala.

gül lacivertten başka bir şey değil, bu parti de b planı. :) malezya dönüşü devranılacak bir makam lazım birilerine.

Gül'ün tweetleri biz sadece arkadaşız der gibi olmuş :KK53: şaka bi yana meral akşeneri benimki pek sever :KK48: bende severim yeni bir seçenek olurdu olursa eğer :KK66:

X