- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size de sesi kötü gelmiyor mu? bende tuaflık var belkide. gecen gün bi kanala çıktı dinleyemedim ya .ses yarismalari forumun daha alt bolumlerinde kaliyor galiba. yanlis yere yazdiniz.
Bundan on beş yıl kadar önce bir arkadaş anlatmıştı. Memleketten gelen fakir bir tanıdığı Meclise giderek Abdullah Gül ile görüşmüş hastane işlerine yardım için. O da ikiletmemiş baya bir yardımcı olmuş. Çok iyi bir insan olduğunu söylüyorlardı.ben gülü severim. akplilerin içinden en duyarlı ve insani yanı olan gül gelir bana hep
beni sesi degil ne soyledigi ilgilendiriyor. insanlari ayirmadan, bolmeden, hakaret etmeden konusmasi bazi siyasetcilerimizde tam aksi oldugu gibi.ses yarışması mı,
size de sesi kötü gelmiyor mu? bende tuaflık var belkide. gecen gün bi kanala çıktı dinleyemedim ya .
işte bu konuda emin ol hepimiz hemfikiriz..Reisim akıllı adamdır vardır bi bcde planı :)
Gönlüm ferah....
Apaçık gösterdik yine de inkar ettiler....Siz ne garipsiniz ya yalan habere inaniyorsunuz adamin resmi hesabindan yaptigi açıklamaya inanmiyorsunuz :))
Apaçık gösterdik yine de inkar ettiler....
Ne fecii di mi ?
İçten içe hepiniz hayransınız,farkındayımişte bu konuda emin ol hepimiz hemfikiriz..
Oysa davalari aynıydı degil mi?Öyle diyorlar ya.Hep demiyorlar mı, bıktık bilmem kaç sene önceki kurulmuş partinin söylemlerinden, eskiyle bağı olmamasından akpye bu yüzden oy veriyoruz diye.
Sağlam siyasetçiler içeren bir partinin kurulma fikri bile neden rahatsız ediyor?
HiiiiiiOysa davalari aynıydı degil mi?Öyle diyorlar ya.
Davasi ayni olan bir başka insan neden başkan olmasin madem? Anlamak cok zor valla.
Onlara göre dava falan da hikaye zaten yeter ki rte gitmesin. Adam ölse gercekten yemeden icmeden kesilir millet.
Cok korkuyorum
İçten içe hepiniz hayransınız,farkındayım
Oysa davalari aynıydı degil mi?Öyle diyorlar ya.
Davasi ayni olan bir başka insan neden başkan olmasin madem? Anlamak cok zor valla.
Onlara göre dava falan da hikaye zaten yeter ki rte gitmesin. Adam ölse gercekten yemeden icmeden kesilir millet.
Cok korkuyorum
Bayılıyorum şu tek cümleme destanlar döktürmenize