Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

ben gülü severim. akplilerin içinden en duyarlı ve insani yanı olan gül gelir bana hep
Bundan on beş yıl kadar önce bir arkadaş anlatmıştı. Memleketten gelen fakir bir tanıdığı Meclise giderek Abdullah Gül ile görüşmüş hastane işlerine yardım için. O da ikiletmemiş baya bir yardımcı olmuş. Çok iyi bir insan olduğunu söylüyorlardı.

Velev ki doğru,bu zamana kadar aklı neredeymiş o zaman?Yeni mi farketti bu mevzuları?

Hep demiyorlar mı, bıktık bilmem kaç sene önceki kurulmuş partinin söylemlerinden, eskiyle bağı olmamasından akpye bu yüzden oy veriyoruz diye.
Sağlam siyasetçiler içeren bir partinin kurulma fikri bile neden rahatsız ediyor?

ses yarışması mı,

size de sesi kötü gelmiyor mu? bende tuaflık var belkide. gecen gün bi kanala çıktı dinleyemedim ya .
beni sesi degil ne soyledigi ilgilendiriyor. insanlari ayirmadan, bolmeden, hakaret etmeden konusmasi bazi siyasetcilerimizde tam aksi oldugu gibi.

Reisim akıllı adamdır vardır bi bcde planı :)
Gönlüm ferah....

Bende rteyi sevenlerin nasil Abdullah Gül'ü sevdiğini bir türlü çözemiyorum. Gül bildiğin agir başlı,gayet ılımlı, baris ve birlik mesajlari olan bir başkandı..
Bu akapelileri anlamak zor vesselam:KK53:

Son düzenleme:
Hep demiyorlar mı, bıktık bilmem kaç sene önceki kurulmuş partinin söylemlerinden, eskiyle bağı olmamasından akpye bu yüzden oy veriyoruz diye.
Sağlam siyasetçiler içeren bir partinin kurulma fikri bile neden rahatsız ediyor?
Oysa davalari aynıydı degil mi?Öyle diyorlar ya.

Davasi ayni olan bir başka insan neden başkan olmasin madem? Anlamak cok zor valla.
Onlara göre dava falan da hikaye zaten yeter ki rte gitmesin. Adam ölse gercekten yemeden icmeden kesilir millet.
Cok korkuyorum:KK53:

Gül ile erdoğan anlaşmış...gel böyle bir parti kur oyları toplayalım hepsinin ağzı açık kalsın demiş...kılıçdaroğlunun yakın çevresine böyle dediği öne sürülmüş
İmza: avniye :KK70:

Davasi ayni olan bir başka insan neden başkan olmasin madem? Anlamak cok zor valla.
Onlara göre dava falan da hikaye zaten yeter ki rte gitmesin. Adam ölse gercekten yemeden icmeden kesilir millet.
Hiiiiii :eek:
Allah gecinden versin...hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler basib etsin....Rabbim başımızdan eksik etmesin....
Allah korusun...

İçten içe hepiniz hayransınız,farkındayım :KK39:

İçten içe hayran olsak senin 10 lafımdan dokuzun gibi reissss, harikasın, mikemmelsin, cansın, balsın, yüzdeki nur, boydaki endamsın derdik.

Gerçi ben hayran olduğum insanı bu sıfatlar kullanamam. Benim için hayran olunacak adam zeki, tutarlı, yenilikçi, çözümcü, halkçı, vatansever, halden anlayan, vatandaşa saygılı şeklinde sıfatlarla tanımlanır.

Ama sizin reisin bu kadar az planı yok, becedefegeyumuşakge..meneöpe....veyeze planı da vardı şu an ye planını uygulamada, ze yi de uygulayınca tek başına iktidar olmazsa plan kalmayacak...

Davamiz ayni olduktan sonra kim olursa olsun gelebilir no problem bizim için :) Menderes'i Özal'i Erbakan'ı Erdoğan'ı baş tacı ettiysek yerine gelen lideri de baş tacı ederiz. Yeter ki yolumuz bir olsun..

Ben Gül'ü severim ve başa gelmesinden
de korkmam.

Biz adam haberi yalanladı diyoruz Abdullah Gül'ün parti kurmasindan korkuyoruz demiyoruz.

Siz her zaman ki gibi carpitiyorsunuz.

Sol partilerden ne kadar umudunuzu kestiyseniz Abdullah Gül'ün ağzına bakiyorsunuz. Üzülüyorum sizin adınıza.

Selametle :)

Bayılıyorum şu tek cümleme destanlar döktürmenize :KK51:

Ha ama aradaki farkımız şu olabilir; siz medyadan idare ediyorsunuz ben bizzat görüşüyorum :KK39:

Bayılıyorum şu tek cümleme destanlar döktürmenize :KK51:

Milletin paragraflarca yaptığı saçmalama işini tek cümleyle başarmandan olmasın.

Bak orada tek cümle alıntı ile bi önceki cümlene de cevap yazdım. Ayrıca öz yorumumu da yaptım, sana cevap olarak algılama her cümlemi.

Yoksa senin her cümlene tek cevap var, tek kelime, net: püfffsss

X