E sen benim hislerime tercüman oluyorsun..ne eksik ne fazla...ben de siz gibiler için tam da böyle düşünüyorum...beni yormuyorsun ne hoş :)Yok yap lütfen belki benim unuttuğum başka cümleler vardır ekleme yaoarlar. Hem yazılılarda soruyu bilmeyen bazı öğrencilerimiz de böyle yapıyor (5 . Sınıf öğrencileri falan) yadırgamamn yani he yanlış bişey ama çocuk bilmiyor napsın ya aynısını kopyalayacak ya alay ederk cevap verecek ya yuvarlak cevap verecek ya tutarsa diye!! Dediğim gibi hadi şimdi yapın
Ben formülü çözdüm :)mesela ben, hep söyledim saadete oy veriyorum akpli değilim ama görüşüme yakın başka parti yok sağcıyım, keşke tüm sağ partiler bi yerde birleşse kafamız karışmasa diye söyledim. bi önceki seçimde akpye verdim saadet nasılsa barajı bile geçmeyecek diye, bu seçimde de açık açık söyledim akpye vericem diye ki burda yürrrüüü beee reiiss kim tutar seni tarzında bi cümlem değil kelimem yoktur. velhasıl oy topiğinde gıyabımda konuşmalar oldu.
demem o ki akplimisin? ne desen illa zıttını söyleyecekler. eleştirsen kıvraksın, eleştirmesen körü körüne bağlısın. o sebeple değil eleştirmek artık iyi şeyler bile yazmıyorum. yıldım.
Sare sen elestirdin de sana kıvrak mi dediler?mesela ben, hep söyledim saadete oy veriyorum akpli değilim ama görüşüme yakın başka parti yok sağcıyım, keşke tüm sağ partiler bi yerde birleşse kafamız karışmasa diye söyledim. bi önceki seçimde akpye verdim saadet nasılsa barajı bile geçmeyecek diye, bu seçimde de açık açık söyledim akpye vericem diye ki burda yürrrüüü beee reiiss kim tutar seni tarzında bi cümlem değil kelimem yoktur. velhasıl oy topiğinde gıyabımda konuşmalar oldu.
demem o ki akplimisin? ne desen illa zıttını söyleyecekler. eleştirsen kıvraksın, eleştirmesen körü körüne bağlısın. o sebeple değil eleştirmek artık iyi şeyler bile yazmıyorum. yıldım.
ben gıyabımda konuşmalar oldu dedim. benim için çok önemli değil, cevap bile vermedim. birileri beğensin diye eleştiri yapmam, gerçekten kendimce eleştirilcek bişi bulursam yaparım, yapmışlığım var.Sare sen elestirdin de sana kıvrak mi dediler?
Ama ben boyle bir sey hic görmedim. Elestirdigini gorduklerinde o kisi begenilir genelde. Ve bu da sizin durusunuzu gösterir.
Bu soz Bilge Kral Aliya'nin arkadaş. Aliya'nin da bu sözü Atatürk heykelleri ile ilgili soyledigini sanmıyorum.
Bence dışarı çıkıp bir hava alin icinizden 10a kadar sayin, ya da yoga yapin ya da yeşil çay için cakralariniz açılsın. Herşeyi Atatürk'e baglamayin.
Elestirince insanlar begenir dedigim su: yani size niye elestirdiniz demezler. Bilinçli secmen oldugunuzu gosterirsiniz.ben gıyabımda konuşmalar oldu dedim. benim için çok önemli değil, cevap bile vermedim. birileri beğensin diye eleştiri yapmam, gerçekten kendimce eleştirilcek bişi bulursam yaparım, yapmışlığım var.
hatta eleştiri yaparım yada yapmam bu benim bileceğim bişeydir.
Elestirince insanlar begenir dedigim su: yani size niye elestirdiniz demezler. Bilinçli secmen oldugunuzu gosterirsiniz.
Her neyse demek ki elestiri yapanlara kivrak demiyorlarmis.
Böyle bir kisi görürsem söz ilk begenen ben olacağım. Bak soz verdim. :)mesajımda bana kıvrak dediler mi dedim? böyle bi iddiam yok zira şahsıma açık açık yazanı görmedim. akpye oy vericem diye saklamadığım açık açık söylediğim halde gıyabımda konuşuldu dedim. ama nickim kakaodan bahsetmiş ona kıvraksın dediler diye. ben de diyorum ki akpli ve eleştiriyosan kıvrak oluyosun "genel olarak".şahsıma dendi demedim
benim kimseye billinçli/bilinçsiz seçmen olduğumu ıspatlamama da gerek yok ayrıca.
bu mesajım sana değil genele; x arkadaş akpli ama mesajlarını beğeniyorum triplerinede ayrıca bayılıyorum bu forumda. çünkü gerçekten çok ihtiyacım var birilerinin beni beğenmesine :)
mesela ben, hep söyledim saadete oy veriyorum akpli değilim ama görüşüme yakın başka parti yok sağcıyım, keşke tüm sağ partiler bi yerde birleşse kafamız karışmasa diye söyledim. bi önceki seçimde akpye verdim saadet nasılsa barajı bile geçmeyecek diye, bu seçimde de açık açık söyledim akpye vericem diye ki burda yürrrüüü beee reiiss kim tutar seni tarzında bi cümlem değil kelimem yoktur. velhasıl oy topiğinde gıyabımda konuşmalar oldu.
mesajımda bana kıvrak dediler mi dedim? böyle bi iddiam yok zira şahsıma açık açık yazanı görmedim. akpye oy vericem diye saklamadığım açık açık söylediğim halde gıyabımda konuşuldu dedim. ama nickim kakaodan bahsetmiş ona kıvraksın dediler diye. ben de diyorum ki akpli ve eleştiriyosan kıvrak oluyosun "genel olarak".şahsıma dendi demedim
benim kimseye billinçli/bilinçsiz seçmen olduğumu ıspatlamama da gerek yok ayrıca.
bu mesajım sana değil genele; x arkadaş akpli ama mesajlarını beğeniyorum triplerinede ayrıca bayılıyorum bu forumda. çünkü gerçekten çok ihtiyacım var birilerinin beni beğenmesine :)
of bende ders çalışıyorum güya, hadi akşam menşınlarda görüşürüz :)Ölüyoruz bizi beğensinler takdir etsinler diye :)) neyse yemek yapmam lazım sanaldan gerçeğe dönüş vakti. Öptüm seni sarem yorma kendini :)
ben de sunu anlamiyorum. Cennete gideceginden nasil emin oluyor. Peygamber bile bunu bilmezken namazindan emin oluyolar. Hayir yani ne yapacaksa cennette olmasini huri olacagina filan inaniyorsa demek:)) neyse saka bi yana konusmaya degmezBen akpli olduğunu ve rte hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren kişiler ile son derece anlayışlı olarak konuşmaya da çalıştım.
İki kelimesinden biri Allah onu başımızdan eksik etmesin, abdestli namazlı, onun yüzünün nuru yeter vs.
Başka bir kelime dahi etmedi.
Tarih Hakkında tek bilgisi 'onun soyu neredenmiş hı?' Üzerine kurulu...
Ülke siyaseti ile alakalı tek bilgi 'reisi kıskanıyorlar' kelimesi üstüne kurulu bir Akp fan kitlesi ile ne Zaman karşılaşsam ve sohbet dahi edemesem, işi gırgıra vuruyorum. Mecburen...
Çünkü bu saçmalığı başlatan karşı taraf.
Ama bunu anlamak istemiyorlar...
Yazıyorsunuz, çekemiyorsunuz oluyor...
Soru sorunca da cevap vermek yerine, illa bir partiye mensup ilan ediliyoruz.
Sonunda da ya kaçıyorlar cevap vermeden ya da vatan haini ilan ediliyoruz.
mesela ben, hep söyledim saadete oy veriyorum akpli değilim ama görüşüme yakın başka parti yok sağcıyım, keşke tüm sağ partiler bi yerde birleşse kafamız karışmasa diye söyledim. bi önceki seçimde akpye verdim saadet nasılsa barajı bile geçmeyecek diye, bu seçimde de açık açık söyledim akpye vericem diye ki burda yürrrüüü beee reiiss kim tutar seni tarzında bi cümlem değil kelimem yoktur. velhasıl oy topiğinde gıyabımda konuşmalar oldu.
şaka yapıyosun dimiKız sare sen akp.limisinşaşım şaşım şaşırttın beni senden hiç beklemezdim
şaka yapıyosun dimi