Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

E sen benim hislerime tercüman oluyorsun..ne eksik ne fazla...ben de siz gibiler için tam da böyle düşünüyorum...beni yormuyorsun ne hoş :)

Ben akpli olduğunu ve rte hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren kişiler ile son derece anlayışlı olarak konuşmaya da çalıştım.
İki kelimesinden biri Allah onu başımızdan eksik etmesin, abdestli namazlı, onun yüzünün nuru yeter vs.
Başka bir kelime dahi etmedi.
Tarih Hakkında tek bilgisi 'onun soyu neredenmiş hı?' Üzerine kurulu...
Ülke siyaseti ile alakalı tek bilgi 'reisi kıskanıyorlar' kelimesi üstüne kurulu bir Akp fan kitlesi ile ne Zaman karşılaşsam ve sohbet dahi edemesem, işi gırgıra vuruyorum. Mecburen...
Çünkü bu saçmalığı başlatan karşı taraf.
Ama bunu anlamak istemiyorlar...
Yazıyorsunuz, çekemiyorsunuz oluyor...
Soru sorunca da cevap vermek yerine, illa bir partiye mensup ilan ediliyoruz.
Sonunda da ya kaçıyorlar cevap vermeden ya da vatan haini ilan ediliyoruz.

Ben formülü çözdüm :)
Neyi duymak istemiyorlarsa ısrarla,üstüne basa basa söyleyeceksin...deliriyorlar :)
Forum dediğin nedir yahu?kime neyi ispat edicem? Ben eğleniyorum burda :)
Kimsenin fikri değişmez burda,laf olsun diye yazıyor millet...

Sare sen elestirdin de sana kıvrak mi dediler?
Ama ben boyle bir sey hic görmedim. Hakkiyla elestirdigini gorduklerinde o kisi begenilir genelde. Ve bu da sizin durusunuzu gösterir.

Son düzenleme:
Sare sen elestirdin de sana kıvrak mi dediler?
Ama ben boyle bir sey hic görmedim. Elestirdigini gorduklerinde o kisi begenilir genelde. Ve bu da sizin durusunuzu gösterir.
ben gıyabımda konuşmalar oldu dedim. benim için çok önemli değil, cevap bile vermedim. birileri beğensin diye eleştiri yapmam, gerçekten kendimce eleştirilcek bişi bulursam yaparım, yapmışlığım var.
hatta eleştiri yaparım yada yapmam bu benim bileceğim bişeydir.

Yahu hangi söz? Ne sözü, benim sana sorduğum Erdoğanı putlaştırmıyoruz kısmına yönelik. Bunu da Kral mı dedi?

Adamın söylediği sözle senin Erdoğan'ı putlaştırmadan seviyoruz sözünün hiç alakası yok bence. Erdoğanı putlaştırmak tapmak falan ucunu çok farklı yere götürür mevzunun. Çünkü bu Atatürk düşmanlarının çokça kullandığı bir sözdür, işte 10 kasımlarda puta tapıyorsunuz, heykelini dikiyorsunuz. Başka hiç duymadım bu sözü.

Üstelik sana kimse putlaştırma ile ilgili bişey dememişken bunu demen enteresan.

Elestirince insanlar begenir dedigim su: yani size niye elestirdiniz demezler. Bilinçli secmen oldugunuzu gosterirsiniz.

Her neyse demek ki elestiri yapanlara kivrak demiyorlarmis.

Elestirince insanlar begenir dedigim su: yani size niye elestirdiniz demezler. Bilinçli secmen oldugunuzu gosterirsiniz.

Her neyse demek ki elestiri yapanlara kivrak demiyorlarmis.

mesajımda bana kıvrak dediler mi dedim? böyle bi iddiam yok zira şahsıma açık açık yazanı görmedim. akpye oy vericem diye saklamadığım açık açık söylediğim halde gıyabımda konuşuldu dedim. ama nickim kakaodan bahsetmiş ona kıvraksın dediler diye. ben de diyorum ki akpli ve eleştiriyosan kıvrak oluyosun "genel olarak".şahsıma dendi demedim
benim kimseye billinçli/bilinçsiz seçmen olduğumu ıspatlamama da gerek yok ayrıca.

bu mesajım sana değil genele; x arkadaş akpli ama mesajlarını beğeniyorum triplerinede ayrıca bayılıyorum bu forumda. çünkü gerçekten çok ihtiyacım var birilerinin beni beğenmesine :)

Böyle bir kisi görürsem söz ilk begenen ben olacağım. Bak soz verdim. :)
Ve tekrar söylüyorum elestirenlere kimse kivrak demedi veya kivrak olarak gormedi burada sen veya baskasi fark etmez.
Kakao meselesini de ben nickime yaptigim alintida anlattim. Onun durumu akp elestirisi degil zaten. Milletin ona yuklenme durumu cok farkli sebepten.

AKP deyince insanlar hemen buradaki bazı arkadaşlar gibi Tayyip aşığı, sürekli ona dualar eden. Hatalarıyla günahlarıyla onun tarafında olan. Yanlış bile yapsa doğru yaptı diyen biri olarak algılıyorlar.
Oysa ki her partide aşırıya kaçanlar ve partiyi eleştirebilenler vardır.
İlla insan bir partiye oy veriyor diye herşeyiyle kabulleniyor demek değil bence.
Şuanda ben mesela üç parti arasından en oy verebileceğim partiyi seçiyorum.
Çünkü hiçbirinin yaptığı herşey mükemmel diyemiyorum. Yani gözümde kusursuz bir parti yok.
Ama burada Tayyip aşıkları yüzünden öyle bir hal aldı ki AKPye oy veren Tayyibe tapıyor, herşeyiyle kabul ediyor. Adam hata bile yapsa onun yaptığını savunuyormuş gibi algılanmaya başladı. O yüzden de AKP diyene hemen cephe alınıyor.
İnsan bir partiye oy verecek diye yeri gelir yaptığını eleştiremez mi.? Ben mesela hatta oy vermeyeceğim bir parti iyi birşey yapsa onu bile belirtiyorum. Kılıçdaroğlu'nu bazı yönden beğeniyorum. Mesela her olaya hayır demeden önce ne yapabiliriz diye düşünüyor. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bunu her zaman belirttim. Ama yeri geldi AKP'nin yaptığı şeyleri de eleştirdim. Böyle yapınca dönek mi olmam gerekiyor?
Bazı arkadaşların da çok üstüne gidiyorsunuz bence. Önemli olan birbirimizi kırmadan düşüncelerimizi söyleyebilmek.
Ve ben AKPye CHPye veya MHP ye oy verdim diye o partiye oy veren insanlarla aynı kalıptan çıkmış gibi tıpatıp aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değilim.

Aynen öyle canım önce yildiriyorlar sonra da niye eleştiri yapmıyorsun. Yapiyorum ama sizin gozunuze sokma gibi bir cabam yok..

Ölüyoruz bizi beğensinler takdir etsinler diye :)) neyse yemek yapmam lazım sanaldan gerçeğe dönüş vakti. Öptüm seni sarem yorma kendini :)

ben de sunu anlamiyorum. Cennete gideceginden nasil emin oluyor. Peygamber bile bunu bilmezken namazindan emin oluyolar. Hayir yani ne yapacaksa cennette olmasini huri olacagina filan inaniyorsa demek:)) neyse saka bi yana konusmaya degmez

[TE="apranxx, post: 43147167, member: 192998"]E sen benim hislerime tercüman oluyorsun..ne eksik ne fazla...ben de siz gibiler için tam da böyle düşünüyorum...beni yormuyorsun ne hoş :)[/QUOTE]
O kadar komedi bir durum varki ortada senin yazdığın hayranlık cümlesine karşılık benim yazdığımı sonra tekrar srnin yazdığını yazsak ne alaka der senin verdiğin cevaplara. Yorulamazsın zaten nedenini söylerdim ama sizin gibi tartışmayı sevmiyorum

Kız sare sen akp.limisin şaşım şaşım şaşırttın beni senden hiç beklemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…