- 7 Mayıs 2015
- 225
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya dur konu sahibinin derdini konusuyoruz sen kendine konu ac orda yaz derdinierkek anacıkları da gelınlere ne hakaretler ediyor ama gelinler gidiyor
değerli erkek anaları için
o da katlanmak zorunda
malesef evlilikte sevilmese de herkes birbirinin ailesine katlanmak zorunda
Blöfünü gör, gitmeyelim oturalım de.Bayanlar merhaba,
Biz ABD de yasiyoruz. Benim ailem Istanbulda, esiminki Ankarada. Evlendigimizden beri (3 yildir) sadece iki bayram gorduk TR de ve ikisinde de esimin ailesi ile beraberdik. Ve ben ikisinde de sesimi cikarmadim. Bu sene bir de bebegimiz oldu, uc aylik, bayramda tr ye gidiyoruz, ucak Istanbulda iniyor ve indigimiz gece ailemde kalip, arefe sabahi erkenden yine esimin ailesine gidecegiz. Ve butun bayram onlarlayiz. Ben sesimi cikarsam kavga cikacak biliyorum, arkadaslarima acildim, benim halime uzulduler, esinle konus vs diye taktik verdiler. Esimin yanina gayet tatli dilli yanastim, durumumu ve ne kadar cok uzuldugumu anlattim. Sadece bir saat, bayram kahvaltisi kadar bizimkilerle duralim, ondan sonra Ankaraya gidelim dedim. O kadar nazik konusmama ragmen beni cok ters karsiladi, alttan aldim, ben alttan aldikca dozunu artirdi. Zaten yeterince adil bir insanmis, tatilimizde yari yariya her iki tarafta da kalinacakmis, ucaktan iner inmez Ankaraya gitmemiz gerektigi halde(!) sirf benim aileme ayip olmasin diye bir gece kaliyormusuz, bayramda kesinlikle onun ailesiyle olmamiz gerekiyormus. Arkadaslar dayanamadim, agladim, sizladim, bayramin son gunu, son aksami bile olsa raziyim dedim, kesinlikle karsi geldi. Tr de yasiyor olsaymisiz her iki aileye de gidilirmis ama ABD den gelince once onun ailesiymis. Eger israr edersem bileti iptal edip gitmeyecegini soyledi. O gunden sonra sustum, bir daha bu mevzuyu acmadim zira kavga etmekten baska bir ise yaramiyor ama ben cok uzgunum. Tr de olup da ailemi gormeden, esimin sulalesi ile bayram gecirmektense, ABD deki bayrami tercih ederdim.
ben derdim oldugunda yazıyorumYa dur konu sahibinin derdini konusuyoruz sen kendine konu ac orda yaz derdini
Git eşine de ki,ya eşit günlerde kalırız ya da sana güle güle.
Eşim bana asla karışamaz,çünkü neden biliyor musun,ben ona o hakkı hiç vermedim
Eşit? Bayramın 2. günü sabahı Ankara'ya uçsanız amenna. Çok saygısız, adaletsiz, bencil bir adam. Etsin bileti iptal, kendi de ailesini göremeyecek blöf işte! Bir dahakine o Ankara'ya gitsin siz İstanbul'da kalın? Ya da bir kere gözünüzü karartın etsin maddi manevi zararı ona. Sesini çıkartmazsan seni isndirdiğini bildiği için yıllarca böyle gider. Sen ağladıkça o güçlü hisseder. Allah ıslah etsin.Bayanlar merhaba,
Biz ABD de yasiyoruz. Benim ailem Istanbulda, esiminki Ankarada. Evlendigimizden beri (3 yildir) sadece iki bayram gorduk TR de ve ikisinde de esimin ailesi ile beraberdik. Ve ben ikisinde de sesimi cikarmadim. Bu sene bir de bebegimiz oldu, uc aylik, bayramda tr ye gidiyoruz, ucak Istanbulda iniyor ve indigimiz gece ailemde kalip, arefe sabahi erkenden yine esimin ailesine gidecegiz. Ve butun bayram onlarlayiz. Ben sesimi cikarsam kavga cikacak biliyorum, arkadaslarima acildim, benim halime uzulduler, esinle konus vs diye taktik verdiler. Esimin yanina gayet tatli dilli yanastim, durumumu ve ne kadar cok uzuldugumu anlattim. Sadece bir saat, bayram kahvaltisi kadar bizimkilerle duralim, ondan sonra Ankaraya gidelim dedim. O kadar nazik konusmama ragmen beni cok ters karsiladi, alttan aldim, ben alttan aldikca dozunu artirdi. Zaten yeterince adil bir insanmis, tatilimizde yari yariya her iki tarafta da kalinacakmis, ucaktan iner inmez Ankaraya gitmemiz gerektigi halde(!) sirf benim aileme ayip olmasin diye bir gece kaliyormusuz, bayramda kesinlikle onun ailesiyle olmamiz gerekiyormus. Arkadaslar dayanamadim, agladim, sizladim, bayramin son gunu, son aksami bile olsa raziyim dedim, kesinlikle karsi geldi. Tr de yasiyor olsaymisiz her iki aileye de gidilirmis ama ABD den gelince once onun ailesiymis. Eger israr edersem bileti iptal edip gitmeyecegini soyledi. O gunden sonra sustum, bir daha bu mevzuyu acmadim zira kavga etmekten baska bir ise yaramiyor ama ben cok uzgunum. Tr de olup da ailemi gormeden, esimin sulalesi ile bayram gecirmektense, ABD deki bayrami tercih ederdim.
Bayanlar merhaba,
allah cezasını versin bunların böleCahiliyye de kız çocuklarını diri diri gömen zihniyet vardı ya bugün bunlar onun yansıması işte.
Gelin ailesinin evine gidemez hele bayramın ilk günü illa erkek tarafında olmalı. Hatta tüm bayram gitmesin kvalided de hizmetçilik yapmalı, silsin süpürsün yemek yapsın çay taşısın aynı zamanda güler yüzlüde olsun güzelde olsun taş gibi olsun.
Hiç bir fikri de olmasın. Gülsün sadece. Kaynana ne derse onu yapsın. Kocası yatak desin yatsın çocuk desin yapsın.
Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar aşrı aşrı memlekete kız vermesinler diye türkümüz var bizim ya.
Bunu değiştirmek bizim elimizde. Tamam gidelim de. İstanbula varınca ben gelmiyorum selam söle ananlara de gönder. Bu bayram anamda kalcam de.
allah cezasını versin bunların böle
kendı kızlarının basına gelsın böle yapanların
bayramda gozu yaslı baksınlar kapılara kızım gelecek mı dıye gelemez cunku kocası ızın vermıyor olsun ınsallah
bak bu da olabilir vallaBebeğinizi Allah bağışlasın , güle güle büyütün Benim farklı bir önerim olacak. Ailenizle kalmanıza izin vermeyecektir bu denli anlayışsız davranan eşiniz. 3 aylık torunlarını babaanne ve dedesi görmesin mi diye olay büyüyecektir.
Ailenizi arayıp durumu haber verin . Aileniz sizinle beraber dünürleri görmeye Ankara ya gelsin. Onların da torunlarını ve kızlarını görmeye , hasret gidermeye hakları var.
Bir zahmet bir yatakta anne babanıza açsınlar.
evet dogru dıyosunuz beklemezler cunku bekleseler bıle ıclerınden gecırırler soz edemezler kızlarının huzuru bozulmasın aman tatsızlık cıkmasın dıyeAhh keşkee ama onlar kızlarını da beklemezler.
Öyle bir zihniyet ki kızlarını zaten doğuştan gözden çıkarıyorlar bunlar el kapısına gitcek hayır gelmez bunlardan diye.
Neden erkek çocuk diye tutturuyorlar işte hep bundan