bunu bize değil,heykellerinnden rahatsız olanlara söylersen sevinirim. biz getirmiyoruz bu noktaya.arkadaşlar o kadar sayfadan bunamı takıldınız. gerçekten emeğime yazık ya. isyanlardayım. konu neden gelip illa Atatürk' e dayanıyo anlmaış değilim. Muhteremin isminin her mesajda ima edilmesi, sonrasında alınganlıklara sebep olmasından usandım artık. Varsa Atatürk ile bir sorunu olan çıksın söylesin lütfen. Yoksa vay o şunu ima etti vay bu onu ima etti diyerek konuları sabote etmeyin ne olur. Daha önce defalarca yazdım benim Atatürk ile hiç bir sorunum yok . hatalar yapılmıştır, ben bu hataları eleştirim. yoksa ben kimimde vatan borcu olduğumuz bir insanın şahsı ile uğraşayım. Ben burda böyle başka biri olduğunada inanmak istemiyorum. Atatürk değil sistem eleştiriliyor. bu eleştirleri neden getirip illa onun şahsına yapılmış gibi algılıyorsunuz. yalvarırım artık bitsin Atatürk üzerinden siyaset yapmak. Kemiklerini sızlatmayın , yeter artık.
arkadaşlar o kadar sayfadan bunamı takıldınız. gerçekten emeğime yazık ya. isyanlardayım. konu neden gelip illa Atatürk' e dayanıyo anlmaış değilim. Muhteremin isminin her mesajda ima edilmesi, sonrasında alınganlıklara sebep olmasından usandım artık. Varsa Atatürk ile bir sorunu olan çıksın söylesin lütfen. Yoksa vay o şunu ima etti vay bu onu ima etti diyerek konuları sabote etmeyin ne olur. Daha önce defalarca yazdım benim Atatürk ile hiç bir sorunum yok . hatalar yapılmıştır, ben bu hataları eleştirim. yoksa ben kimimde vatan borcu olduğumuz bir insanın şahsı ile uğraşayım. Ben burda böyle başka biri olduğunada inanmak istemiyorum. Atatürk değil sistem eleştiriliyor. bu eleştirleri neden getirip illa onun şahsına yapılmış gibi algılıyorsunuz. yalvarırım artık bitsin Atatürk üzerinden siyaset yapmak. Kemiklerini sızlatmayın , yeter artık.
hayırdır. neden Atatürkün heykellerinden bu kadar rahatsız oldunuz.
umarım gözümünüzün her gördüğü yere dikerlerde, o yüce insanın bu vatan için yaptığı o güzel şeyleri unutanlara tekrar tekrar hatırlatır o heykeller
bu ülkede göstermelik bir demokrasi olduğunu şuraya kadar eklediğim manşetleri okuyan herkes anlar, bide bunun 1996 öncesi var. düşünün yani. sorunda zaten gerçek demokrasiye ulaşmak istediğimiz için çıkıyor.Ergün Diler'in bir sözü var "Türkiye kendi haline bırakılamyacak kadar değerli." şu anda Erdoğan ın gitmesini isteyenler onu dindar olduğu için göndermek istemiyorlar. hem dindar , hem vatansever olduğu için, ülkesini bağımsızlaştırmaya çalıştığı için, milletini muaasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya uğraştığı için göndermek istiyorlar.
Cemaat için aslolan seccadeni serip namaz kılabileceğin her yer vatandır. cemaatçiler global düşünür. bu yüzden cemaat kimseyle restleşmek istemiyor, mümkünse dini ihtiyaçlara karışmasın. şu anda millet tarafından takdir görüp onlarla da çatışmayacak birisni bulsalar amenna ama bulmıyolar. geriye Sarıgül kalıyor. Abd ile cemaatin anlaşması tıpkı DSP hükümeti zamanında olduğu gibi budur. sen benim kadroloşmama karışma, dini inançlarıma karışma ben de sana destek vereyim.
Sarıgül neden CHP ye dönüş yaptı? Chp den ayrılışını anımsıyorsunuz değil mi ?
unutanlara
ne oldu da bu adam birden umut oldu? Kılıçdaroğlu mezhep çatışmasını körüklemek için getirldi, Sarıgül cemaate yakın diye getirildi. ortaya karışık, herkese hitap eden bir parti olsun. olsun da oyları bölelim.
yani anlayacağınız mesele sadece din değil!
Valla ne güzel carpitiyorsunuz yahu:)
1. si sizin bahsettiginiz o yabanci ögrenci konusu ( YÖK ün ele aldigi ) Yabanci ögrenci almak ISTEYEN, altini ciziyorum, isteyen üniversiteler icin.
Yani o karar üniversitenin yabanci alma istegi ve YÖK ün onay vermesi ile oluyor:))
Benim bahsettigimim ise aynen su;
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında öğrenimine ülkemizdeki üniversitelerde devam eden veya yeni kayıt yaptıracak olan ortaöğretimlerini yurt dışında bitirmeleri şartıyla Türk vatandaşı olan öğrenciler"
Resmi gazetede cikan hali ile böyle:))
Yani Türk uyruklu olup dis ülkelerde liseyi okumus ögrenciler icin:))
Umarim anlasilmistir!!
Teyyip gidiciymis eeeee ne soyleyim gule gule
elektirik kesilince yüklediğim bütün bilgiler kayboldu ama yılmak yok : )
evet soulfly nerde kalmıştık : )
lütfen hafızalarımızı zorlayalım ve 2002 öncesine gidelim;
bir arkadaşım bu ülke vatandaşının çoğu dindar başbakan istşyor dediğimde diğerleri dinsizmi istiyor demişti. işte bakın Rahmetli Ecevit'in başbakanı olduğy DSP-MHP-ANAP koalisyonunda aşağıdaki dini kısıtlamalar getirildi. bende bizzat bu dönemin mağdurlarından biryimdir. o dönem neler çektiğimizi "en basitinden" başörtüsü takmayan birisi bilemez. Lütfen kelimelerimi cımbızlayıp mevzuyu başörtüsüne getimeyin alıntılarınızla ben en basit örneği verdim. bu baskılar özellikle yaşatıldı , halk bunaltılmak istendi. bu ülkenin yakın tarihi boyunca görürüzki ülke halkı bir tercih yapmaya zorlamış , kutuplaşmalar yaşatılmaya çalışılmıştır. tıpkı şimdi olduğu gibi. işte o dönemde de halk Tayyip erdoğan hükümetine hazırlandırıldı.
lütfen Erdoğa'ın hapse atıldığı 1997 tarihini anımsayın. 1997 tarihi 28 şubatın tarihidir. Bakın Behiç Kılıç o dönem ile iligili neler yazmış
Erdoğan ABD tarafından keşfedilmi bi kere
1996 da yaptığı görüşme basına bu şekilde sızıyor
asker Erdoğan'ın yükeslişine engel olmak için 28 Şubat ortamından da faydalanarak 1997 de okuduğu bir şiirden onu mahkum ediyor.
17 Haziranda Erbakanın ortağı olduğu 54. hükümet düşüyor
amerika rahatsız
onların basınıda ise işte şu haberler çıkıyor
[QUOTEhttp://dosyalar.hurriyet.com.tr/hur/turk/98/10/08/gundem/28gun.htm
]The New York Times Gazetesi'nde, ‘Belediye Başkanı Dindarlıktan Suçlu’ başlıklı bir haberde İstanbul Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan'ın 10 ay hapse mahkum olması ele alındı. İslam yanlısı politik harekatın en genç lideri olduğu belirtilen Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl yaptığı bir konuşma nedeniyle ceza gördüğü belirtilirken Nafize Çayır adlı bir kadının ‘Herkes yas tutuyor. Tayyip’in suçu Allah uğruna çalışmaktı' dediği naklediliyor. Haberde son yıllarda Türkiye'de İslami gücün siyasette yoğun tartışmalara neden olduğu, başörtü konusunda Başbakan Yılmaz ile bazı parti liderleriyle askerler arasında görüş ayrılığı olduğu belirtiliyor. Yazıda ayrıca Tayyip Erdoğan'ın polisin ne zaman kapısını çalacağını bilmediği, ‘Sözlerime çok dikkat etmem gerekiyor’ dediği belirtiliyor.
Usha;
tekrar ediyorum Politika. ona karşıt düşünceler var evet ama onun tabanıda var. onun çıkışlarını çok" beğenen"lerde var. bu ona oy veren herkes öyledir demek değil. eklemeye devam ettiğim bilgiler ışığında 1997-2002 arasında muhafazakar insanların yaşadığı sıkıntıların onları nasıl bir ruh haline sürüklediği Erdoğan'ı eşsiz lider olarak görme sebebplerini anlmaya yeter. işte bu sebepten Erdoğan bir tepkinin vücuda gelmiş hali.
lider psikolojisini lider olmdığım için anlamam mümkün değil :) ama ben her zaman siyasetin dışardan basit gibi görünen ama içine girdikçe girifitleşen, karmaşıklaşan, sis perdeleriyle örtülü olduğunu düşünürüm.Ayrıca Bülent Arınç onu yanlış yönlendirmemiştir. tam tersi danışmanlarının aksini ispat etmeye çalışmıştır. ayrıca o bir danışman değil. ben Erdoğanın kabinede revüzyona gitmesi gibi danışmanları arasında da revizyona gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Türbanlı ifadesinden cüzzamlı çıkarımı yapılması bir değerin karalanması. yani yukardan aşağı bir seyir var. ancak "çapulcu" kelimesi bir aşağılanmanın sahiplenilmesi. yukardan aşağı bir seyir var. birinde aşağılama , diğerinde sahiplenme. çapulcu diyerek toplumun bir kesimini karalamıyor, toplum onun çapulcu dediği kimseleri sahiplenerek karşıt bir duruş yaratmaya çalışıyor.
herşeye rağmen ben daha öncede defaaten yazdım bu ifadelerini beğenmiyorum. ama onun bi takım beğenmediğim yönleri olması onu yok sayacağım manasına gelmez. heled e şu dönemde ki siyasi figürleri düşündüğümde
Çok büyük adamdı belliki o yüzden tongaya düşürüldü anlamına gelen paragraf paragraf yazılar...........yazmayın boşuna yorulursunuz
Sahi sınav soruları vardı ne oldu ona
çiftiçiye ananı da al git,şehitlere 3-5 kelle,elebaşına sayın apo,Atamızı da kastederek 2 ayyaş diye bahseden,andımızı kaldıran,milli değerlerimize sahip çıkmayan,gezi olaylarında %50 yi evinde zor tutuyoruz diye demeçler veren,öldürülen 5 genç için kılını kıpırdatmayan, halkını ayrıştırmaya çalışan bir yönetici paragraf paragraf övülse ne olur övülmese ne olur...
evet bu ülke R.Tayyip Erdoğanı hiç unutmayacak bu konuda katılıyorum arkadaşlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?