- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
çok fazla vaktim olmadığı için konuyu baştan sona okumadım detaylı bir şekilde okuyup değerlendirmek istiyorum, ve belki önemsersin, belki umurunda olmaz ama Datlucadı sana söylemek istedim; yazdığın çoğu şeyi takip ediyordum çünkü çoğu kez bişey empoze etmeye çalışmadan sadece gördüğünü okuduğunu paylaşıyordun keşke değişmeden böyle kalsan (birisinin arkasından konuş bölümüne yazacaktım ama yapamadım hoş olmayacağını düşündüm böyle daha iyi oldu) ...genel hatları ile okurken, ve patatesin kilosunun 4, kuru fasulyenin kilosunun üretim azlığından dolayı 12 tl olduğunu duydum haberlerde...inanılmaz değil mi?? eğer doğru ise söylendiği gibi patates muzu geçmiş bundan sonra kahvaltılarda muz kızartır, yemekleri de muzlu yaparız....
siyaset kirli bişey...günümüzde hiç bir şey görüldüğü gibi değil zaten, gerçekte olan, gerçek niyet ve yansıtılan hep farklıdır..Ama şu dönem kadar kafaların karıştığı bir zaman olmamıştır sanırım...insanların (büyük çoğunluğunun) güvensizlik içinde olduğu bir dönem yaşanmamıştır...
gerçekten sistemi korumak adına yapılan yanlışların ( başörtüsü yasağı gibi, içinde din geçen herşeye irtica gözü ile bakılıp ayıklanmadan yasaklanması gibi ) sonucudur bugün yaşananlar...
komplo veyahut değil Tayyip gidecek ya da gitmeyecek ama bir dönem çok bunalmış olan insanlardan daha fazladır bugün sıkıntı çekenler.. ve hayatlarını sürdürmek konusunda sıkıntıları....
siyaset kirli bişey...günümüzde hiç bir şey görüldüğü gibi değil zaten, gerçekte olan, gerçek niyet ve yansıtılan hep farklıdır..Ama şu dönem kadar kafaların karıştığı bir zaman olmamıştır sanırım...insanların (büyük çoğunluğunun) güvensizlik içinde olduğu bir dönem yaşanmamıştır...
gerçekten sistemi korumak adına yapılan yanlışların ( başörtüsü yasağı gibi, içinde din geçen herşeye irtica gözü ile bakılıp ayıklanmadan yasaklanması gibi ) sonucudur bugün yaşananlar...
komplo veyahut değil Tayyip gidecek ya da gitmeyecek ama bir dönem çok bunalmış olan insanlardan daha fazladır bugün sıkıntı çekenler.. ve hayatlarını sürdürmek konusunda sıkıntıları....