Simdide konuyu konusmak icin baska kriterlermi gelecek:))
" siz kim oluyorsunuzda konusuyorsunuzdan sonra sen nerde yasiyorsunda konusuyorsun" :))
Suan da Türkiye de cocuk okutuyor muyum ? Okutuyorum.
Gecmiste kendim Türkiye de okudum mu? Okudum.
Karsinizda ki insanlari tanimadan siniflandirmaya kalkmayin, sonra mahcup olursunuz!
Yazim seklide kisinin tercihidir, nasil isterse yazar, kurallari ihlal etmedigi sürece.
Bir de bu cikti karsidaki kisiyi elestiremiyorsan yazisini, imlasini, kimyasini elestir:))
Evet durmadan teknoloji gelisiyor, eskiden bilgisayar yoktu, simdi var, hükümette buna yetismek icin FATIH projesini baslatti.
Kitaplarin bedava verilmesi sizin icin önemsiz olabilir ama bakin Mune Hanim in yazisinda bahsettigi, bir oda icinde 10 kisi yasayip okumaya calisan ögrenciler icin cok önemli!
Tuzu kuru olanlar kendi alsin begenmiyorsa kitaplari ne yapalim!
Ayrica esitlik diyorsunuz sonra örgün ögretim görenlerin diplomasina, daha düsük puanla ulasan ikinci ögretimin verdigi harca karsi cikiyorsunuz:))
Ben bu konuyu gecmiste baska bir kisiye acikladim, ya gecmisi okuyun yada mesaj alintilamayin yada yazinizi sahsa yazmayin ki ayni soruyu defalarca cevapmalak zorunda kalmayalim!
Yaziyi alintilayayimda bir baskasida ayni seyleri sormasin bari!
Hala 2. ögrenimde kalkmadi deniyor.
Yahu onlara zulm olsun diyemi kalkmadi.
2. ögrenime giren ögrenciler daha düsük puanla ama üniversite icin daha büyük masrafla okuyorlar üstelik sonunda Örgün Ögretimle ayni diplomaya sahip oluyorlar.
2. ögretimle, az puanla o okulu okumak istiyorsaniz elbette bir bedeli olacak.
Üniversite ders veren ögretim elemanlari 2. ögretimliler icin fazla saat yapip fazla saat parasi aliyor, üstelik üniversiteler bu kisiler icin ek bircok masraf yapiyor.
Keske onlarda harcsiz okusaydi ama ülkenin gelismesine engel olmak icin sürekli ayagina celme takilacak, sirf 2013 te 3 ay arayla ülke milyarlaca zarara ugratilacak, bu yapilanlar alkislanacak, sonrada "2. ögretimin harcini kaldirmadi" denilecek.:))
Keske ülkemiz gelisimine sekte vurulmadan devam etsede bütün sorunlari cözse..