- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
Gecenlerde bir yerde okumuştum ama hatirliyamiyorum o kadar cok sey okunuyorki su durumda , Ukrainian bu konuda sansliymis cok fazla saklanacak siginaklari varmis diye okumustum ama bu durumda ne kadar siginak olsa bile guvenilir degil . Gecen haberlerde hamile kadınların o sığınakta dogurmayı beklediğini gördüm.Ne kadar vahim bir durumMune 'cim bir ricam var. Haberlerde duymuşsunuzdur. Avrupa'nın en büyük nükleer tesislerinden birine saldırı gerçekleşti. Savaşın etkileri vesair taşırtılır. Büyür küçülür hedefler değişir. Olan hep ufak halklar bizlere olur . Ama ricam mümkünse, nükleer bir patlama veya saldırıda neler yapılması gerekir içeriğine; sahip bir bilgilendirici yazı konu yayınlayabilir misiniz?. Yani her ihtimale karşı çünkü eminim ki ülkemizde bu konu hakkında bilgimiz çok az. Keza normal bir savaş veya patlama gibi kaçma gibi bir şansda yok öyle bir durumda. Nelerin kritik olduğu nelere dikkat edilmesi gerektiği sığınak veya saklanma yerinde ne kadar kalınması gerektiği(ki bildiği kadarıyla bizde nükleer bir sığınak serpinti sığınağı tam olarak yok)(yanlışisem düzeltin) olası sonuçları ile ilgili mümkünse. Anlık bir durumda hepimizin çocuğu sevdikleri var hata yapmalarını tehlikeye girmelerini istemem. Diğer üyeler veya Adminlerre tabi doğru görürse . En azından söyleyeyim içimde kalmasın.
Sanırım bizde o kadar da sığınacak yer yok ama şu anda bizi etkileyen bir durum da yok.
Umarım ilerki zamanlarda olmaz .