Abartıyor muyum ?

Kendi annem de mi olmasin o zaman oyle mi dersin? Ya da en azindan iki uc gun sonra rica ederim her ikisine de biraz bebegimle esimle bas basa vakit gecirmek istiyorum diye. Anneme de dersem oyle anlar heralde
İki üç gün sonra benim öyle bir durumum yoktu açıkçası ilk iki hafta ihtiyacım vardı. Ama zaten annen aynı sehirdeymis bir iki hafta kalıp gider eşine dersin net olsun kalma zamanı dönüş bileti de alsınlar .

Tamam canim ins konustugumuz gibi kolay bir surec olur. Allah sana da kolayliklar versin. İletisimimiz devam ederse eger ins lohusayken senden cok akil alirim artik

o kadar haklısın ki.. senin bebeğin ve sen istemedikçe değil kucağa almak dokunamazlar bile. ben de hamileyim ve bu konuyu şimdiden düşünüyorum çok hassasım eşime bile 40 gün sakın yanaşma en fazla koklayabilirsin diyorum. hastalık salgın olmasa bile küçük, savunmasız bi bebek için bizi hasta etmeyen onlarca şey var. sadece böyle düşündüğün için kendini suçlamana üzüldüm. konu bebeğinse asla sessiz kalma, hasta olduğunda ya da 10 yaşında çocuk kucağındayken çat diye bi tane yapıştırdığında kimse sana haklıymışsın demeyecek. bebek kucaktan kucağa gezdirilmez, anneden izin alınmadan kucağa alınmaz, öpülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…