- 22 Kasım 2020
- 6.324
- 90.483
- 498
Bebeğin durumu diyorum iste neyini anlamadiniz?Bebeğin durumu derken? Daha önce doğum yaptınız mı bilmiyorum ama bazı insanlar sancı başlar başlamaz hastaneye gidebilir. Bazı insanlar da sancı 5 dk ya bire düşene kadar evde beklemeyi, yürümeyi, duş almayı vs tercih eder ki ben de böyle istiyorum.
Ayrıca bu tercihten benim kimseyle anlaşamadığımı nasıl çıkardınız çok ilginç.
Dedikleriniz doğru, ama bir sorun olusursa ve siz hala sancimi evde cekeyim diye bu sorun erken farkedilmezse ne olacak diyorum? Iki kere dogum yaptim, dediginiz gibi sancilar baslayinca dusuma girdim, rahat rahat hazirlanip gittim, hani gidince sizi kontrol ediyolar, bebegin kalp atislari vs ne durumda diye? Neyse
Umarim sorun olmaz tabi ki.
Diger konuya gelince, yazinizda kac kere nefret soylemi gectigine bi bakin. Sevmeyebilirsiniz, anlasamiyor olabilirsiniz, istemiyor olabilirsiniz. Araniza mesafe koyarsiniz, ama bunu basaramadiginiz icin, sözünüzün basta esiniz kimsenin uzerinde hukmu olmadigi icin bu kadar nefretle dolmussunuz.
Surada hic bir konu gormedim ki abartı barindirmasin, yorumlar ona gore gelsin diye ellerinden geleni yaparlar, yine olmayinca bu sefer baska baska seyler eklerler hatta