• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 ürünleri hakkında..

tşkler supurgeli ablam :) makyaj malzemelerine bakmaya gidecez zaten meşrubat bardaklarınıda merak ediyorum

biz tekli battaniye almıştık iyi çıkmış perşembe günüde 2 tne çift kişilik aldık 17liraydı beğendik biz:82:

bim ve a101 bizim burda iki adım mesafede birbirine tabiri caizse. birinden çıkıp öbürüne giriyorum diyebilirim. herzaman bişeyler almasam da bazı ürünlerini ve haftalık fırsatlarından ihtiyacım olanları alıyorum. mesela bu hafta gelenlerden dün aldıklarım: loreal gündüz bakım kremi. ve protexbüyük boy ikili sıvı sabun. bunlar sürekli kullandığım ve tercih ettiğim markalar olduğu için tabiki fırsatı kaçırmadım

supurgeliyle cuma günü bataniye aldık 4 tane 2 ona 2 bana çeyizimize koyucaz,meşrubat bardakları ve limonluk vardı onlarıda aldık kaliteliydi gayet :34:

evimin dibinde olmasına rağmen ilk defa bugün gittim.bingonun pembe yumuşatıcısını aldım.diğer yerlere göre çok ucuzdu.bi kaç şey daha aldım ama en çok bundan kar ettiğime sevindim :32:

mini tavaları gördüm çok şeker ama kullanabilirmiyim yoksa boş masrafmı karar veremedim.a101 biber salçasını beğendim güzel tadı var.Bursada bu aralar tanıtımiçin bayağı indirimler yapıyorlar Bursalılar arada uğrasın.

şekilli tavaları gördüm çok hoş waffle filan güzel olur :)

vay be şansa bak bu aralar dijital fotoğraf makinelerine bakıyordum A101 de var iyiye benziyor ama kalmaz galiba.kapan kapana gider ya:(

Back
X