merhaba arkadaslar bende 70-71 kıloyu goruyordum tartıda 3 aydır spora gıdıyorum 66 kıloyum suanda..bırde 3 gundur yuruyuse basladım. sabah ve aksam olmak uzere toplam 4 km yuruyorum.bunun yanında haftada 3 gun spora gıdıyorum 1.5 saat spor yapıyorum.aksam 6 dan sonra bısey yemıyorum.bol su ıcmeye calısıyorum.bu sekılde ayda kac kılo verebılırım sızce yardım lutfen.
canimm tebrik ederim..harika bi hikaye...
bende 15 kilo verip evlenmeden önceki halime dönmek istiyorum..pcos ve kortizonlar mahvetti benide ama dedigin gibi kilo almayada cok müsaittim zaten...
bi sorum olacak sana...spor programin nasildi?hergün mü gidiyordun ve kac saat idman yapiyordun?
merhaba arkadaslar bende 70-71 kıloyu goruyordum tartıda 3 aydır spora gıdıyorum 66 kıloyum suanda..bırde 3 gundur yuruyuse basladım. sabah ve aksam olmak uzere toplam 4 km yuruyorum.bunun yanında haftada 3 gun spora gıdıyorum 1.5 saat spor yapıyorum.aksam 6 dan sonra bısey yemıyorum.bol su ıcmeye calısıyorum.bu sekılde ayda kac kılo verebılırım sızce yardım lutfen.
hımm bu tempo ile ilk haftalarda oldukça güzel kilo vereceğine eminim.Haftada belki 2 kilo civarı ama zamanla vucudun bu tempoya ve yeme düzenine alışacaktır ve seni zorlayacaktır .Kolay gelsin