degilmi .. aslında öyle mehal ne yol kat etmişiz hihoyyyt önce kendimizi sevmemiz gerek galiba .....a.s tebrikler canım ....a.s.Bundan bir sene önce aynaya baktığımda gördüğüm şeye inanamıyordum .çok iğreniyordum kendimden .ama bugün aynaya baktığımda gördüğümşey öyle hoşuma gidiyorki. şimdi aradan geçen bir senden sonra kendmle yaptıklarımla gurur duyuyorum ...
lütfen sizde kendinize ,kendinizle gurur duyma şansı verin
konu başlığı altındaki mesajları bir bir okudum ve dedimki evet doğru yerdeyimkaydirigubbakcemile5bundan bir ay önce bu kilolardan nasıl kurtulurum diye düşünürken rastgele dolaştığım bir sırada çıktı karşıma kadınlar kulubu,kilo verme gruplarını gördüğümde çok şaşırdım:1shok:nasıl yani dedim,hepsini okudum ve tamamdır bu iş artık bu kiloları vereceğiz,inanın burası bana okadar iyi geldiki başarı öykülerini okurkende mehaliminkine rastladım muhteşem bir başarı,elis senide kutluyorum ayrıca,bir zamanlar 38 bedenin bile bol geldiği biriydim,evlendikten sonra ve doğumdan sonra nerdeyse her sene 4-5 kilo civarı aldım ne zmaan diyete başlasam ,irademe yenik düştüm,fakat nerdeyse bir aydır burda sizlerle birlikte okadar motive oldum ve kendime okadar güvenmeye başladım ki,gerçekten yazdığınız gibi önce kararlı olmak gerek,3 hafta gibi bir sürede 5 kilo verdim ve bu yaza ince girmek istiyorum ve Allah'ın izniyle bu kez başaracağım,pes etmek yok birbirimize destek olmaya devamkaydirigubbakcemile5:teselli:
ben de 5. gruba gelebilir miyim motive olmam gerekiyor şu sıralar iyice ümitsizliğe kapıldım kilo vermem durdu sınavlarım yaklaştı ve benim iştahım açıldı napcam bilmiyorum:1no2: desteğinize ihtiyacım var lütfen yardım edin:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3a.s.kaydirigubbakcemile5nasıl zayıflıyoduk demi hemen ben başlayım ozman .abi ben öyle şu rejim bu tarifmiş tanımam işimde olmaz zaten istesemde beceremem.benim yaptığım şu "herşeyden ye ama yaşayacak kadar ye kusacak kadar değil" yani sihirli sözcüğüm doğru miktar vallaha bence en sağlıklısı bu ne hapa inanırım nede diyete ben bu şekilde ortalma hafta 1kg mutlaka veririm bakın hem 20 kg verdim toplamda.haaa birde bua arada tembel değilseniz(ben çok tembelim) spor yapın derim ben bu aralar yapıyorum bu dediğim yeme düzeniyle birde spor yaptımmı hafta 1.5 2 kg arasında veriyorum.
yediklerimden bir örnek vereyim.
beyaz ekmek yemem zaten ekmeği aramam aslında benim baş düşmanım tatlı çikolata dır ah hayatta bunlar olmasa benimde kilo sorunum olmaz zaten .
sabah rutin bir hkahvaltı 1 dl kepek ekmekle sofrada ne varsa yerim bal dahil yanında illaki süt veya portakal+greyfurt suyu( çay sevmem içmem)
ara öğün asla atlamam(elma mandalina portakal badem fıstık kayısı --sayı ile bunlar,birini yerim
öğlen yemeğim mutlaka vardıryağlıda olsa etlide olsa sadede olsa 5-6 kaşık arası yerim bazen ekmek olur bazen olmaz bazen yanında yoğurt olur bazen olmaz üstüne sütlü tatlı bazen yer bazen yemem duruma bakar yani
eve geldimmi araöğün yani 1 br maden suyu içerim seviyorum ne edim:))çok aç olursam atıştırım ama genelde yememye çalışırım akşam yemeğindede ne varsa az ölçüile yerim
***öğle akşam yemeklerinde yemek yoksa ancak ozman hazır gıda tüketirim(cornflex müsli gibi)
*****kahvaltı yapacak zamanım yoksa illaki süt içerim bakkaldan alırım evden yanıma alırım ama içerim.
****light ürün asla kullanmam faydasınada inanmam bana posa yiyormuşum gibi geliyor.hiçbir besin değeri yok.ligh yiyeceğime o üründen azcık yerim
***haftada bir gün misafirliğe gitmişsem pastamı yerim .abi kendime eziyet edemem yada kendi kendimin hırsızı olamam.ama becerebiliyosam pastalrın yarısını yerim.
**elimden su şişem düşmez düşmemeli.
***ve en önemlisi hafata bir günüm bana özeldir hediyemdir.istediğim herşeyi sınırsız yerim.ama ertesi güne toplanmak ve o hafta içinde 1 kg verm,iş olmak şartıyla kendmle anlaşma yaptım ver kiloyu al hediyeyi nasıl ama.
***birde rafine edilmiş ürünler yerine az rafine edilmiş olanlar tercihimdir.
işte böyle arkadaşlar biraz espri dille yazdım umarım bu tarz kimseyi rahatsız etmemiştir.
Arkadaşlar, ben yeni üye oldum siteye. Daha önce de yazdıklarınızı okuyordum ama cevap yazamıyordum. ben de kısaca kendi hikayemden bahsetmek istiyorum. Erken yaşta anne olmuştum ve hamilelik sürecinde 20 kilonun üzerinde kilo almıştım. Hiç bir diyet ürünü kullanmadan, sadece yediklerimden biraz kısarak, yürüyüş yaparak ve bebeğime anne sütü vererek 6 ay gibi bir sürede eski kiloma dönmüştüm. Şimdilerde yine biraz kilo aldım. ama daha önce kilo vermeyi başarmış olduğum için motivasyonum çok yüksek. Havaların ısınmasıyla birlikte tekrar dikkat etmem gerektiğini anladım ve yürüyüşe başladım. Tabi yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdilik bi kayıp yok ama inanıyorum ki olacak. Ben sabreden ve çabalayan herkesin fazla kilolarından kurtulacağına inanıyorum. Ama bu konuyu abartıp iyice beyinde büyütürseniz hiç kilo veremez hale gelirsiniz. Benim tavsiyem bunu kafanızda büyütmeden halletmeniz. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?