• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_Mustang_'ın başarı öyküsü...

a.s evet kendim için zayıflıcam. 5. takıma baktım ama takımda olmadığım için yazmadım oraya. eğer sakıncası yoksa tabiki seve seve yazarım. Ben 1.50 boyunda 71.700 kg ağırlığındayım. Özellikle bağımlı olduğum bi yiyecek yok ama acıya ve baharatlı yiyeceklere dayanamıyorum :utangac: bu arada benim kilom tamamen göbekte

verirsin tabi canim hic uzulme,,,,bende 80 kilodan 59 kiloya indim yaklasik 1 senede,,,,,,ve bu sure zarfinda anladimki kilo vermenin en birinci yolu kararli olmakmis.....yani hersey kafada bitiyo........sonrasinda bol spor az ve saglikli ogunler.....
kendini nasi guzel hissediyosan ,o figurlere gelebilmek icin cok calis,cunku bidaha dunyaya gelmiycez,ve en guzel sekilde yasayalim dime,aynaya baktigimizda kendimizi guzel gorelim,istedigimiz kiyafetleri giyebilelim,,,,inanin zor degil....belki zor gibi gelir ama degil............su inat varya,insana herseyi yaptiriyo,
yorgunluktan olurdum,ama genede sporumu yapmadan yatmak yok,,,sizde basarirsiniz,yeterki isteyin...........a.s.

brawo elis süpersin yaa... Nasıl başardın yaa sarkma falan oldu mu vücudunda? ben sarkmadan da çok korkuyorum...

tesekkur ederim bitanem.............ama cok spor yaptigim icin,hic sarkmam olmadi,cok sukur,,,,,,,,,ilk zamanlar spordan inan oturamiyodum bilekaydirigubbakcemile3daha cok kalca ve bacak hareketleri yaptigimdan,,,,ama inan bagimlilik yapiyo su spor,,,yapmayinca rahatsiz hissediyosun kendini,,,,,,,,,,,kararli olun ,hadiiiiiii:lepi::lepi::lepi:

tesekkur ederim bitanem.............ama cok spor yaptigim icin,hic sarkmam olmadi,cok sukur,,,,,,,,,ilk zamanlar spordan inan oturamiyodum bilekaydirigubbakcemile3daha cok kalca ve bacak hareketleri yaptigimdan,,,,ama inan bagimlilik yapiyo su spor,,,yapmayinca rahatsiz hissediyosun kendini,,,,,,,,,,,kararli olun ,hadiiiiiii:lepi::lepi::lepi:

benim sorun göbek olduğu için inanılmaz korkuyorum sarkmadan. Bu koca göbek nasıl gidecek hadi gittti diyelim nasıl kendini toparlıcak :1no2: Bende yürüyüş yapıyorum ama birden yüklenmek istemiyorum biraz kilo vermeye başlım ondan sonra sporu artıracağım... Ya bende şöle 15 - 20 kılo verdim diyebilcek miyim? Bana inanmayanları utandırabilcek miyim? :Saruboceq::Saruboceq:

a.s evet kendim için zayıflıcam. 5. takıma baktım ama takımda olmadığım için yazmadım oraya. eğer sakıncası yoksa tabiki seve seve yazarım. Ben 1.50 boyunda 71.700 kg ağırlığındayım. Özellikle bağımlı olduğum bi yiyecek yok ama acıya ve baharatlı yiyeceklere dayanamıyorum :utangac: bu arada benim kilom tamamen göbekte
canım her zaman bekleriz sen gel yaz çekinme arkadaşlarım süperdir tanıtırsın kendini bu kadar

ah mehalim benim de düşmanım tatlı ve abur cubur ama bu kez kararlıyım
tebrikler canım
tşk ederim canım iyi haberlerini bekliyorum

benim sorun göbek olduğu için inanılmaz korkuyorum sarkmadan. Bu koca göbek nasıl gidecek hadi gittti diyelim nasıl kendini toparlıcak :1no2: Bende yürüyüş yapıyorum ama birden yüklenmek istemiyorum biraz kilo vermeye başlım ondan sonra sporu artıracağım... Ya bende şöle 15 - 20 kılo verdim diyebilcek miyim? Bana inanmayanları utandırabilcek miyim? :Saruboceq::Saruboceq:
sarkma olacak diye sakın korkmam evek spor çok önemli ancak yaşımaz genç olduğu için inan vucut kendini süper topluyor köta bir örnek belki ama ben spor yapar biri değilim ancak hiç sarkmam olmadı

mehalim yeni gördüm başarı hikayeni
ne kadar tanıdık geldi bana
azminle başaracağına inanıyorum canım
5 takımdan kucak dolusu sevgiler canım

BİZ KADINLARIN İSTEYİPDE YAPAMACAĞI BİRŞEY VARMI KIZLAR

YETERKİ İSTEYELİM yerimseniben
SENİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM

3.TAKIM LİDERİ EN MORUK FAKAT EN SEKSİ HATUNU:dilcikar:

BİZ KADINLARIN İSTEYİPDE YAPAMACAĞI BİRŞEY VARMI KIZLAR

YETERKİ İSTEYELİM yerimseniben
SENİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM

3.TAKIM LİDERİ EN MORUK FAKAT EN SEKSİ HATUNU:dilcikar:

kesinlikle öyle ablacım yeterki iste ve inan tşk ler

kadisim sanada çok tşkler:))

oooohooooooooooo baskalarini utandirmak ne demek,sen bile sasirirsin ,ben bu kilolari nasi verdim diye.:dilcikar:..............baslamak bitirmenin yarisidir guzelim..hihoyyyt..........kararli ve azimli oldunmu,yaglar korksun sendenkötükedihüso,hadi goriyim seni canim.......:sm_cool:a.s.

oooohooooooooooo baskalarini utandirmak ne demek,sen bile sasirirsin ,ben bu kilolari nasi verdim diye.:dilcikar:..............baslamak bitirmenin yarisidir guzelim..hihoyyyt..........kararli ve azimli oldunmu,yaglar korksun sendenkötükedihüso,hadi goriyim seni canim.......:sm_cool:a.s.

Eliscim teşekkür ederim canım desteğin için. :1hug:

Eliscim teşekkür ederim canım desteğin için. :1hug:

ne demek bi tanem her zaman,bende yasadim bu gunleri,insan bi destek istiyo,bikac kilo verince aferin denmesini istiyo,bana bunlarin hic biri yapilmadi,,hatta ben ilk 5 kiloyu verince icimdeki sevinci anlatamam,esim dedi aaamaaan hic farkedilmiyo bile,,,,,,,,kursagima oturmustu sevincim,ama hic takmadim genede,daha cok hirslandim hemde,,,,,ama simdi saskin ordek gibi.....sende sasirt herkesi,,,,,,,,yapamaz saniyolar,yapabilirsin,goster onlara.........Çok üzgünüm çoook

ne demek bi tanem her zaman,bende yasadim bu gunleri,insan bi destek istiyo,bikac kilo verince aferin denmesini istiyo,bana bunlarin hic biri yapilmadi,,hatta ben ilk 5 kiloyu verince icimdeki sevinci anlatamam,esim dedi aaamaaan hic farkedilmiyo bile,,,,,,,,kursagima oturmustu sevincim,ama hic takmadim genede,daha cok hirslandim hemde,,,,,ama simdi saskin ordek gibi.....sende sasirt herkesi,,,,,,,,yapamaz saniyolar,yapabilirsin,goster onlara.........Çok üzgünüm çoook

evet haklısın canım. Kimse zayıflıcama inanmıyo bunun farkındayım buda hep ümidimi kırıyo evet başaramıcam deyip yemeye başlıyorum :1no2: ama sağolsun mehalim beni diyet grubuna çağırdı onu utandırmamam lazım ilk destekçim o oldu çünkü sonrada sen sağolun yaaa iyiki tanıdım sizi :1hug:

evet haklısın canım. Kimse zayıflıcama inanmıyo bunun farkındayım buda hep ümidimi kırıyo evet başaramıcam deyip yemeye başlıyorum :1no2: ama sağolsun mehalim beni diyet grubuna çağırdı onu utandırmamam lazım ilk destekçim o oldu çünkü sonrada sen sağolun yaaa iyiki tanıdım sizi :1hug:

basaricaksin bitanem,asla yilma,hergun duzenli bi sekilde kilo vereceksin diye bisey yok,bazen kilo vermen durabilir bu cok normal,vucut o dengeye kendini ayarlamaya calisiyo cunku,olmuyo diyim ,sakin pes etme,sonra tekrar baslarsin vermeye.....ilk zamanlar spordan acir her tarafin,o acilar seni dahada hirslandirsin,
sana inanmiyanlarin,seni gorunce nasi utanacaklarini dusun,istedigin elbiseti giyebilecegini dusun,aynaya bakinca ne kadar mutlu olacagini dusun.........sırnaşık şey
o kadar guzel biseyki anlatamam.........hadi sende bu guzelligi tat.........kaydirigubbakcemile5Şeniz

basaricaksin bitanem,asla yilma,hergun duzenli bi sekilde kilo vereceksin diye bisey yok,bazen kilo vermen durabilir bu cok normal,vucut o dengeye kendini ayarlamaya calisiyo cunku,olmuyo diyim ,sakin pes etme,sonra tekrar baslarsin vermeye.....ilk zamanlar spordan acir her tarafin,o acilar seni dahada hirslandirsin,
sana inanmiyanlarin,seni gorunce nasi utanacaklarini dusun,istedigin elbiseti giyebilecegini dusun,aynaya bakinca ne kadar mutlu olacagini dusun.........sırnaşık şey
o kadar guzel biseyki anlatamam.........hadi sende bu guzelligi tat.........kaydirigubbakcemile5Şeniz

Beni can evimden vurdun. En büyük arzum vitrinlerde gördüğüm o tiril tiril elbiselerin içine girebilmek.. Başarıcam burayada foto koycam görürsünüz.kaydirigubbakcemile5

Beni can evimden vurdun. En büyük arzum vitrinlerde gördüğüm o tiril tiril elbiselerin içine girebilmek.. Başarıcam burayada foto koycam görürsünüz.kaydirigubbakcemile5

bak sana ne anlatiyim,bende ihtiyacim oldugu halde elbise almazdim,cunku yakistirmazdim kendime,aglamk gelirdi icimde,ama kilolari verince ,kendine guveni geliyo ya insanin,gittik esimle magazaya .artik istedigim elbiseyi alabilirim,vitrinde mankenin uzerinde gordugum ve cok begendigim pantolonu aldim (38 bedensırnaşık şey)cunku artik bende o manken kadar zayiftim....neyse aldim kabine dogru gidiyom ama icimde bi karamsarlikta yok degil ya olmazsa diye,iste o an hayallerim cokerdi,ve asagidan yukari cektigim gibi ,cup diye oturdu pantolon:sm_cool:inanamadim,kalcalarimda takilmadi yani,:roflol:ve o sevincle nasi ciglik attim bilmiyom,esim geldi diyo ne oldu,,,,dedim bak olduuuu,iste o zaman aferini almistim..........hayatimin en buyuk aferinini....
bu duygular cok cok cok guzel...........seninde biran once tatmani diliyorum,,,bunun icin vakit kaybetmeden basla,ve asla ama asla yilma,olumsuz laflaratika kulaklarini,ve icinden dedi ,son gulen ben olcam.........hadi guzelim tam gaz basla.......hihoyyythihoyyythihoyyyt

:1hug: Eliscim seni tebrik ediyorum canım... Her anlattığınla yeniden hayran oluyorum sana süpersin yaa... İnşallah benimde böyle güzel hikayelerim olur. :lepi:

:1hug: Eliscim seni tebrik ediyorum canım... Her anlattığınla yeniden hayran oluyorum sana süpersin yaa... İnşallah benimde böyle güzel hikayelerim olur. :lepi:

olcak ,hemde ne hikaye olcak biliyomusun,sen bile sasican,,,,,,,,,,,,,bende bekliyom senin guzel hikayeni.....boyle mesajlari okumak bile ne kadar guzel dime,,a.sbide boyle bi basari mesajinin sahibi olmak daha daha guzel,basari mesajini sabirsizlikla bekliyorum,senin basarmislardan neyin eksik,:dilcikar:azim,spor ve az yemek hepsi bu.........ben biliyorum basaricaksin..............a.s.

Sağol Eliscim inşallah başarıcam. Cuma yarışmalarına katıldım Mehalim ve Kalisin gözetiminde 5. takımdayım. Sen her hangi bir gruba üye misin senle irtibatı koparmak istemem.a.s.

Back