98 den 69 a.. #resimli#

Ablalarııın en tatlısı da mezun olmuş ayyyyyy çoook sevindim Şuan fıstık gibisin valla enişte abi çok şanslı Gerçekten değişim muhteşem, azmin ve iraden de herkese örnek kesinlikle

sizi tebrik ediyorum,gerçekten çok azimliymişsiniz,6 ayda bunu başarabilmek mucize
benim gibi zayıflamak isteyipte ruhu tembel olan diyim kişilere umut ışığısınız gerçekten.darısı başımıza inşallah

Kendine ne büyük iyilik etmişsin arkadaşım. Ben kilo kısmından ziyade 210 gün boyunca gösterdiğin iradeye hayran kaldım tebrik ederim seni inşallah tekrar geri almazsın.
Evet, kendime eziyetim sona erdi artık vücudum tamamen ozgur
İrade ama ne yedigimle alakalı, ben hep lezzetli şeyler yedim , çok teşekkür ederim

Nanam çok tebrikler kuzum
Azmin zaferi diye buna derler
Ablam (kankam desem daha uygun olur, malum hatun çıtır ) öğretmenlerim sizsiniz. Sizleri hep takip ettim gizliden gizliden sizleri gordukce kendime kızdım ve heveslendim böyle deyince tuhaf oluyor ama sizler benim elimde sıkıca tuttuğum somut umutlarimdiniz. Aynı grupta olmayabilirdik ama yolumuz hep aynıydı. İnsanın okadar gözü korkuyor ki vereceği kilolar artarken. Ben hep yarım bırakıp pes etmekten korktum bu nedenle senin gibi çok emek verip bu yolda yürüyen arkadaşları hep gizli kahramanım gibi gordum. İyi ki de burdaymisim diyorum

Ayyyy kankişim pek havaya girdim Kızzz
Teşekkür ederim

Çevresel etkiler biyere kadar Tatlım
Iş kişinin kendinde bitiyor
Tabiki yarışma heyanının da motivasyona etkisi olduğu yadsınamaz

harikasınız gerçekten süper değişim olmuş :)

merhaba öncelikle tebrik ederim , bende diyete ve spora başlamayı düşünüyorum sert spor sütyeni nerede satılıyor acaba hangi markada var ?

Harikasın senin adına çok sevindim. bende tam olarak diyet denmese de yediklerime dikkat ediyorum ve böyle bile 5 kilo vermeyi başardım :)) Umarım sende hedefine ulaşırsın canım

N Nana soyleyecek kelime bulamadim. Ayakta alkisliyorum, harika gorunuyorsun..
Hayatin boyunca kendine yapacagin en buyuk iyiligi yapmissin. Azmine hayran kaldim..

Çok güzel zayıflamışsınız çok güzel olmuşsunuz tebrik ederim forumda böyle başarı öykülerini okudukça daha çok motive oluyorum inşallah darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…