98 den 69 a.. #resimli#

Canım tebrik ediyorum başarını ve azmini darısı bize olsun inş...msj yanlış yere yazmışım k.bakma..Cuma mezunları bölümüne

Nana'cım harikasın
Tebrik ediyorum ,inşaallah bu azmini her zaman devam ettirirsin
Bende ilk evlediğin yıllarda ilaçlardan daha sonra gebelikle 80 kilo falandım..Senin dediğin gibi ;demek kendimden çok memnundum 3-4 yıl bir aşağı bir yukarı öyle dolaştım..Daha sonra diyetle 54 kiloya kadar düştüm..
2. Gebeliğimde çok olmasada yine kilo aldım.Ama zayıf olmanın tadını alınca insan bir daha öyle ton ton gezmek istemiyor..
Şimdi 68' e yaklaşınca hemen diyete veya kontrole başlıyorum...Ara ara çıkıp tekrar düşüyorum...
Yani eminim sende bir daha eski kilolarına dönmezsin...
İstediğin kiloya düşmen dilekleriyle

Bende çok güldüm harbiden..gercekten komikkızların msj ları okudum benimki yok eyvah nananais ayıp oldu bu benım yapmadığımı düşünür deyip tekrar yazdım hemencik...kurcalarken orda cıktı sevbaharın cuma mezunlarına yazmışımnapim tele pek alışamadım ama size cok alıştım

Nevrosum hemen hemen aynı kiloyuz, aynı mı gorunuyoruz
Zayiflamanin tadı gerçekten baskaymis, 63 diyorum ramazan inşallah. Ama içimde durtuyor 60 iyi olur diye bundan sonra en kilolu halim 6e olur, ondan sonra hamilelik dışında asla kilo almam xxxl den L t-shirt e düştüm, yakında M giyerim

Benimde ilk haftalar surekli başka sayfalar açılıyordu, şimdi alistin ama PC den daha kolayima geliyor

Şimdi 63-64 civarıyım canımBende işte 70lere geçmeden önlem alıyorum
Bende 60 olmak istiyorumİnşaallah oluruz
İnşaallah canım S beden giyersin

Şimdi 63-64 civarıyım canımBende işte 70lere geçmeden önlem alıyorum
Bende 60 olmak istiyorumİnşaallah oluruz
İnşaallah canım S beden giyersin
Ne güzel aramızda 1 kg var yakında gecerim diye havaya girdiydim
Ohh miss şuan benim ideal kilodasin inşallah canım, ama kemiklerim biraz iri benim, o yüzden 55 falan olamayabilirim s bedende hayal olur

Ne güzel aramızda 1 kg var yakında gecerim diye havaya girdiydim
Ohh miss şuan benim ideal kilodasin inşallah canım, ama kemiklerim biraz iri benim, o yüzden 55 falan olamayabilirim s bedende hayal olur
Benimde o problem var..55 olunca kemiklerim rahatça sayılıyorYola devam

Nanam bitanem sen bu takıma geldiyin ilk günlerden hedefine ulaşıp mezun olacağına emindim.tebrik ederim tüm kalbimle...keşke herkes senin benim gibi hedefine ulaşsa...

Nanam bitanem sen bu takıma geldiyin ilk günlerden hedefine ulaşıp mezun olacağına emindim.tebrik ederim tüm kalbimle...keşke herkes senin benim gibi hedefine ulaşsa...

Kaptanim , çok teşekkür ederim. İnşallah herkes ulaşacak hedeflerine

tebrik ederim nanam, bir çok kişiye ışık olacaksın bu yazdıklarınla,bir daha hamilelik dışında kilo almaman dileğiyle, sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…