merhaba gruplar nasıl oluyo benıde alırmısınızAblam (kankam desem daha uygun olur, malum hatun çıtır) öğretmenlerim sizsiniz. Sizleri hep takip ettim gizliden gizliden sizleri gordukce kendime kızdım ve heveslendim böyle deyince tuhaf oluyor ama sizler benim elimde sıkıca tuttuğum somut umutlarimdiniz. Aynı grupta olmayabilirdik ama yolumuz hep aynıydı. İnsanın okadar gözü korkuyor ki vereceği kilolar artarken. Ben hep yarım bırakıp pes etmekten korktum bu nedenle senin gibi çok emek verip bu yolda yürüyen arkadaşları hep gizli kahramanım gibi gordum. İyi ki de burdaymisim diyorum
İnşallah en yakın zamanda 70 ve altını görürsün canımben de tebrik ediyorum darısı bana şuan 100 kiloyum ve en azından 70 olsam kendimi manken gibi hissederim
ay inşallah canım yaptığın diyet falan ilk sayfada yazdığın diyet mi canımİnşallah en yakın zamanda 70 ve altını görürsün canım
Evet hep o tarz besledimay inşallah canım yaptığın diyet falan ilk sayfada yazdığın diyet mi canım
İste yeter ki , daha iyisini başarırsınTebrik ederim çoook güzel bir başarı. bende böyle olacak mıyım acaba? :)
İste yeter ki , daha iyisini başarırsın
Pek fark yokmuş Bende 98 ile başlamıştım23 agustosta 104le başladım. 101i gördüm bu hafta. Hayal gibi geliyor incelmek :) böyle başarı hikayesi yazayım daha ne isterim ki :)) gerçekten çoook imrendim sana. Umarım olacak!
Bu arada sarkma çatlak için herhangi bir yöntemin var mı?
Bu arada cuma yarışlarından var mısın? Yoksan bizim takıma katılabilirsin23 agustosta 104le başladım. 101i gördüm bu hafta. Hayal gibi geliyor incelmek :) böyle başarı hikayesi yazayım daha ne isterim ki :)) gerçekten çoook imrendim sana. Umarım olacak!
Bu arada sarkma çatlak için herhangi bir yöntemin var mı?
Pek fark yokmuş Bende 98 ile başlamıştım
Sende öncesi sonrası yap, 5 kg verdikten sonra bile kendine inanamayacaksın
Göğsün için özellikle sert sporcu sutyeni kullan canım. Ben içime normal sutyen giyinip üzerine sert sporcu sutyeni giyiyordum spor yaparken, sarkmasini onlersin böylelikle. Vücuda gelince ben vücut kremi kullanıyordum(kullanıyorum). Böylelikle çatlaklara karşı önlem almış olursun
Bu arada cuma yarışlarından var mısın? Yoksan bizim takıma katılabilirsin
Kaç beden giyiyorsun? Benimki gibi değillerdirSporcu sutyenleri bana küçük geliyorbedenimde bulamadım.
Yarışlarda yokum tam bilmiyorum kurallarını, okudum ama biraz karışık geldi :))) kabul ederlerse seve seve.
95 -100 ama bazı 95ler var 75 gibiKaç beden giyiyorsun? Benimki gibi değillerdirözelden yazabilirsin.
Gel kuzu kaptan benim
Kız Bende ne sandım95 -100 ama bazı 95ler var 75 gibionlar değil tabiki.
Başvuru kısmına mı yazayım katılmak için hangi takıma yazayım bilemedim :))