98 den 69 a.. #resimli#

ne kadar sürede kilo verdiniz
tebrik ederim sizi çok büyük bir başarı bence
DARISI BAŞIMA!!!!!!!!!
6 buçuk ayda canım, inşallah
İyi ki söylediniz ilk sayfada süreyi belirteyim

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kuzum inşallah Allah her isteyene nasip eylesin

Tebrikler kuzummm tebriklerrrrr

Bir solukta okudum
Mükemmel gorunuyorsun
Sakın bizi bırakma ayağını sürü ben de gelicem peşinden

N Nana canim kankam mukemmelsin kuzum bende seni iyiki tanidim ve ömür boyu sürecek dostluk kazandim takimdaki muzurluklarimizi hep özleyecegim insallah devam da edecegiz zaten tekrar cok tebrik ederim ama 63 e dusmeni bekliyorum merakla

Kuzuuummmm sonsuza kadar
Kemik yapım biraz iri, 63 iyi olur da ucundan kıyısından 50 leri görmek isterim de nasıl durur bilemem

Canim nanacim çok duygulandim yazını okurken öyle guzel anlatmissinki hepimizin duygularına tercuman olmuşsun seni tebrik ederim kuzum geri kalan kilolarını da en kisa zamanda vereceğine eminim seni çok seviyorum canım

Kuzummm inşallah teker teker kurtulacağız kilolardan , bende seni çok seviyorum

Kuzummm yaa gozlerimden yaslar dokuldu istemsiz. Kendimi gordum takimimdaki diger arkadaslarimi gordum. Gec degil hayatinin baharinda cok dogru bir karar vermissin zayiflamizsin kuzucum. Sen cok gencsin canim. Asla gec kalmamissin emin ol. Azmini tebrik ederim cok tatli gorunuyorsun kuzucum Opuyorum seni kuzucummm. Kelebegime de beni sizin gibi guzel yureklilerle tanistirdigi icin binlerce tesekkur ederim. Sayenizde psikolojim duzeldi. Seni sizi seviyorum canim arkadaslarim Bayildim kuzucum sana tebrikler Darısı bizlere

güzel yürekli iyi kalpli nanam benim beni ağlattın canım benim bende seni çok seviyorum seni 7takımı ordaki tüm arkadaşlarımı .sen disiplinli oldugun için verdin onca kiloyu bebeğim biz sadece destek olduk senin azmın başarın biz sadece vesileyiz ama beni gerçekten çok duygulandırdın yemin olsun ağlıyorum seni bu halde gördüm ya bu başarını taktir ediyor ve ayakta alkışlıyorumseni kocaman öpüyorum hep böyle sağlıklı ve fit kal lütfen yazamıyorum okadar kötü oldumki . başka zaman gene tüm duygularımı yazacam.

Aminnn kuzumm
Kelebeğim iyi ki de seni bize getirmiş, ailemize katılmışsın inşallah hepimiz sırayla mezun olacağız

Ablam öyle degerlisin ki, bende kelimelere dokemiyorum. Senden sayfalarca bahsedebilirim, yine eksik kalır ama.. Bana en az 1700-1600 kal. diyet yapman lazım dediğin zamanı hiç unutmadım. O sözüne tutunarak doktora gittim, ve senin sayende ağır sporu bırakıp belki sakatlanmaktan kurtuldum. Bunlar daha hiç.. O kadar varki sayamadığım ama hepsi hâlâ hafizamda , hâlâ patatesten olabildiğince uzak kalmaya çalışıyorum. Yeşil mercimegi haşlayıp salataya ekliyorum artık, tadı müthiş. Dediğin gibi artık herşeyi yemeye başladım. Lokma bile yiyerek kilo vermeye devam edebildim ablam bu bana mükemmel hissettirdi. Çok teşekkür ederim ablam iyi ki varsın iyi ki hiç bırakmadın

Aminnn kuzumm
Kelebeğim iyi ki de seni bize getirmiş, ailemize katılmışsın inşallah hepimiz sırayla mezun olacağız
Insallah kuzum. 1 ay sürem ve 5 kilom kaldı. Sizler ailem oldunuz bu kadar kîsa surede oyle cok alıştım bemimsedim ki sizleri, hepinizi cok seviyorum

Insallah kuzum. 1 ay sürem ve 5 kilom kaldı. Sizler ailem oldunuz bu kadar kîsa surede oyle cok alıştım bemimsedim ki sizleri, hepinizi cok seviyorum

Bebik olunca bi yere kaybolmak yok, zevkle kilo almani izleyeceğiz, sana "kiz balon gibi oldun " diyecegim, beraber büyüteceğiz göbişi, sende doğum kilolarini vereceksin

Bebik olunca bi yere kaybolmak yok, zevkle kilo almani izleyeceğiz, sana "kiz balon gibi oldun " diyecegim, beraber büyüteceğiz göbişi, sende doğum kilolarini vereceksin
Amin kuzum benim ayy agladım insallah gelir kelebegim hasretim canım bebegim anneciginin karnına Agzın bal yesin kuzum insAllah o guzel gonlunle ettigin duan kabul olur da seve seve buyuturum gobegimi Sonra da yavrucugumu buyuturken sizinde desteginizle yine veririm kilocuklarimi insAllah.

İnşallah kuzum mayıs sonu-haziran başı grupta 40 dua döndürürüz inşallah hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…