98 den 69 a.. #resimli#

Canim benim o kaar güzel olmuşsun ki sen bu duyguları yaşamayı sonuna kadar hal ettin emeğine sağlık çok mutlu oldum okurken ve cok duygulandim aynı zamanda harikasın kuzum

Aşağı doğru fotoğraflara bakarken "helal olsun" demekten kendimi alamadım, hele ki en son yazdıklarınla inanılmaz duygulandım. Sonrada kendime kızdım yarıda kaldığım için, gerçi sağlık sorunlarım el vermiyor şuan ama olsun.

Ömrün hep böyle güzel başarılarla dolu olsun, sen gerçekten harika bir başarıya imza attın. Azmine ayrıca hayranım

Periliçem çok teşekkür ederim, el birliğiyle başardık. Siz olmasaydiniz eminim yarı yolda hatta ve hatta daha başlamadan pes ederdim. İyi ki varsınız

Ağlamak istiyorum çok duygulandim

Tebrikler cnm.azmine bayiliyorum

Sizi tebrik ediyorum çok güzel olmussunuz darısı başımıza

Canım tebrikler nanam hep diyorum ya idolumsun yine yanımızda ol sana ihtiyacımız varrrr

Benim birkaç sorum olacaktı cevaplarsaniz çok sevinirim
Spor duzeninizi biraz anlatirmisiniz
Vucudunuzda aşırı sarkma oldumu
Zayiflamanizda size en çok fayda sağlayan kuraliniz neydi

Benim birkaç sorum olacaktı cevaplarsaniz çok sevinirim
Spor duzeninizi biraz anlatirmisiniz
Vucudunuzda aşırı sarkma oldumu
Zayiflamanizda size en çok fayda sağlayan kuraliniz neydi
İlk zamanlar 1 saat tempolu yürüyüş yaptım (sadece 3 hafta), daha sonra sabah kahvaltı dan once 30 dakika yaptım 3-3.5 ay kadar, son 2 aydır b fite gidiyorum.
Aşırı değil hiç sarkma yok ki. Gogsumun sarkmasindan korkmuştum çünkü büyüktü. Vücut toparlayinca oda toparliyor ama ben en küçük yuruyus yaparken bile sert spor sutyeni kullaniyordum, kullanıyorum ama tabi yine yumuşama söz konusu ama sarkma değil. Yani sutyensizde gezilebilir.
Bi de benim kollarım iriydi (heleki omuslarima yakın..) oranın sarkmamasi icin surekli kol kası çalışırdım. Oturduğum yerden lastik çekerdim falan.
Tabi ki disiplin. Yemeklerden tatlılardan çok zayiflamayi seviyordum ki sonucu iğrenç kıyafetlerden sıyrılıp daha sık güzel kıyafetler giymek oldu ki sanırım resimlerde de anlaşılıyor

Çokta güzel anlaşılıyor süperrrrrr olmussunuz İnşallah banada incecik olmak nasip olur

Nana azmine hayran kaldım. Bu nasıl bir azîmdir arkadaş. Süper görünüyorsun. Sana bu azmi veren geçmiş zamanlarda üzüldugun ve bu günlere gelmene vesile olan o seninLe dalga geçen sevgili arkadaşlarına Selm olsun.

Umarım hedeflerine kısa sürede ulaşırsin

Çok teşekkür ederim, inşallah herkes istediği kiloya ulaşır

çok tebrikler idolumsunuz fakat şu resimleri keşke bende göreydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…