95den 56ya yolculuk

Ya var ya! o kadar güzel yazmışsın ki... Bin kere teşekkür ediyorum. şu an 20 kg fazlam var. bir haftadır dikkat ediyorum kendime. ilk okuduğum yazı seninkiydi ve beni o kadar motive ettin ki... Tebrik ediyorum....

Ya var ya! o kadar güzel yazmışsın ki... Bin kere teşekkür ediyorum. şu an 20 kg fazlam var. bir haftadır dikkat ediyorum kendime. ilk okuduğum yazı seninkiydi ve beni o kadar motive ettin ki... Tebrik ediyorum....
Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sizin de başarı hikayenizi okuruz burada :)

Okadar güzel anlatmissinki beni bile gaza getirdin çünkü zayiflamak icin o kadar ugrastim ki pes etmek üzereydim tekrar heyecanlandim kendi adima yazin icin coook teşekkür ederim

Tebrikler öncelikle benimde böyle bir yaşantım vardı 112 kilodan 78e düştüm şuan 10 kilom var.Bakalım onlarıda bu yaz vermeyi planlıyorum inşallah :)

="bilinmeyenkullanici, post: 55642838, member: 593807"]Tebrik ederim siz de harika kilo vermişsiniz 100lü kilolardan 70lere.. maşallah
Biraz reklam kokmuyor değil. Beş alti başlığa girip yazmış. Araya da bir doktor ismini sıkıştırmış. Ben burda o doktorun reklamını çok gördüm.

Tebrik ederim canım mezun olmuşsun resimlerini görmek yazını okumak çok mutlu etti beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…