95den 56ya yolculuk

. . . . .
Çokkk çokkk güzel olmuşsun maşallah
Bence burayı herkes görmeli gerçekten motive olur insanlar seni gördükçe.
Foto koymuş olman çok iyi olmuş somut şeylerin inandırıcılığı hep daha fazladır.
Daim olsun canım.

Çok teşekkür ederim darısı herkese olsun
Before after Fotoğraflarınızdan tanıdım sizin instagram hesabınız vardı. Kapattınız mı acaba? Bu arada değişiminiz mükemmel
Yurtdışındayım bir süre ondan sayfaya giremiyorum ama tekrar döneceğim hesaba :)

Canım gayet güzel menulermis gayet fit duruyorsun bana sağlıksız gelmedi gayet güzel olmus ne çok gayet dedim ha ha ha

Yazını şimdi gördüm canım tebrik etmek için geç kaldım azmine ..gayretine ...gr gr menulerine... uzun uzadiya yazılan sporlara ..hepsine şahidim
Hiç bir zaman pes etmeden daima ileriye bakan pozisyonundan hic bir sey kaybetmedin
Seni tebrik ve takdir ediyorum

Yurtdışnda keyifle gonlunce fit fit gez
Her şey gönlünce olsun
Sen kaçamak yapmayarak her zamn birinciydin
Vucuduna ozenle baktın ve sonuclarını güzelce aldın
Maşallah sana hedefledigin kiloya inecegine adım gibi eminim insallah hayatın boyunca boyle fit kalırsın

Çok teşekkür ederim, ben de diyete özellikle kollarım ve bacaklarım dan rahatsız olarak başladım ve baştan itibaren hep kas da çalıştım. Squat yaptım ağırlık alıp elime, kollarım için 1 kg sonra 2 kg sonra da 3 kg ile dumbell çalıştım plank yaptım 69 kiloya gelince de fitness a yazıldım ama kollarım zateb iyi duruma gelmişti fitnesstan önce de şu an kas oldu fitness sayesinde
Canım gayet güzel menulermis gayet fit duruyorsun bana sağlıksız gelmedi gayet güzel olmus ne çok gayet dedim ha ha ha
Teşekkürler tekrardan evet asla aç kalmadım hep çok dolu dolu yedim
Canımsın yazdıklarını okuyunca duygulandım.. hepbirlikte verdik kiloları sizin sayenizde bu duruma geldim yoksa diyet kafasında bile değildim. Sizler bana uyarı yapa yapa kıza kıza güzel sonuçlar aldım çok şükür, inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim

Bende yazını okurken duygulandım şahit olduğum için
Insallah canım dualrımız her daim kabul olur
Iyi gezmeler

Genclesmissin resmen umarım birgün bende kendi hikayemi senin gibi yazabilirim

Genclesmissin resmen umarım birgün bende kendi hikayemi senin gibi yazabilirim
Ben de buradaki hikayeleri okurken acaba ben de yazabilecek miyim demiştim.. umarım senin de hayallerin gerçekleşir
maşallah
darısı bana inşallah :)

sevgilin ve ailesinin tepkilerini çok merak ettim
Darısı inşallah zayıflamak isteyen herkese :) sevgilim artık şikayetçi bu kadar zayıflamamdan ama çok şaşırdı uzun süre görmedikten sonra görünce :) ailesi de görmedi malesef..

Sen istedikten sonra önünde hiçbir engel yok ve o kaçamakları seni başarından bir süre uzaklaştıran engeller olarak düşün ne kadar az veya hiç olursa o kadar yakınsın hedefine :) inşallah hikayeni okuruz birkaç ay içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…