95den 56ya yolculuk

Ben de kendini anlatmasına şaşırdım benim başlığa gelip ama gerçekten verdiyse de helal olsun
Başlık açmak yerine bilgilendirmek için yazdım reklam? eke ekliyorum öncesi sonrasını teşekkür ederim yani burda herkes bişeyler yazıyor ben yıllarca çözüm aradım bu sorunlara guatır ve insülin direnci olan kişiler kilo alırkende kilo verirken de bu problemi yaşıyor yanlış mı yapmışım?

Eklentiler

• IMG_6557-horz-horz.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 325
Canim cok guzel atlatmisdin. Ve tam bir fistik olnussun su aralar motivasyona ihtiyacim vardi. Cok iyi geldi yazin.

merhaba .. okudugum en guzel basarı oykusu bu tebrık edıyorum ve hayran kaldım size.. ben de 1.64 boyunda ve 95 kilo biriyim tam da sizin gibi aslında hep baslıyor ertesı gun bozuyorum ve spor ıcın de bırsuru bahanem var ne yazık kı ama bana cok guzel bır yol gosterıcı oldunuz sabah degıl, su an itibariyle bu yazıyla bırlıkte basladım... bıraz neler yedıgınızden bahseder mısınız simdiden cok cok tesekkurler . sevgiler <3

Canim masallah çok hoş olmuşsun. Baştan beri mi hep 900 kalori beslendin ilk zamanlar zorlanmadin mi yoksa miden küçüldikce mi azalttın bende 100 kiloydum 3 kilo kadar verdim ama ben yavaş veriyorum her şeyi eksiksiz yaptığım halde ama kacamaklarim oluyo arada nasıl basardin hiç kacamak yapmamayi

Tebrikler canım darısı benim ve tüm zayıflamak isteyenlerin başına. Kaç ayda verdin ve yaptığın herşeyi daha ayrıntılı yazar mısin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…