95den 56ya yolculuk

Ayyy kuzum gözlerim doldu valla diyetinin sonlarina yetismis olsam da seni azmini inancini tanidigim icin cok mutluyum.Hep fit hatun olarak kalman dilegiyle

Masallah cok güzel zayiflamissin. Özellikle kol ve bacak calistinmi hic sarkman olmamis.

Masallah cok güzel zayiflamissin. Özellikle kol ve bacak calistinmi hic sarkman olmamis.
Ilk günden itibaren 1 kg dambıl ile başlayarak arttırdım triceps çalıştım squat yaptım ağırlık ile. Şu anda da spor salonunda ağırlıklarla kas yapıyorum ondan sarkma olmadı
Şahane görünüyorsunnn
Ne kadar sürede verdin canım? :)
Ve sevgilin ne yaptıı? :)
Çok teşekkür ederim canım temmuzdan bu yana 6 ay bitti işte :) sevgilim en son 73 kg iken gördü beni ve şok olmuştu şimdi fotoğrafları görüyor kameradan görüyor her seferinde şaşırıyor :)

Ne güzel kilolar gitmiş daha dinc ve genç görünen bir fizik gelmiş

Şuan 77-78 arasında Bir kilodayim 73kiloya kadar düştüm diyeti bıraktım geri aldım hemen

32yasindayim boy 1.57 ideal kilo benin için 56 imkansız geliyor bana

8takimda yarisiyordum izne ayrildim motive olamıyorum bi turtü

Yazınızı okuyunca bi heves geldi yeniden diger taraftan bı ses aman ya yine bırakırsan

Bende cok istiyorum 12yillik evliyim iki yaşında bir kızım evlendigimde 58kiloydum tüp Bebek tedavisi habire kilo aldim hic veremedim

Ama inş yarım benim için yepyeni Birgün olacak

Inşallah size bir faydam olmuştur. Gerçekten mutlu oldum bunu duyduğuma. InsanIn kendine yapacağı en kötü şey kilo almak. Ki zayıf olmayı da tatmışsınız tekrardan bu güzel duyguları yaşamanızı diliyorum en kısa zamanda. Kendinize 2 ay verin ve farkı görün :)

Suan hamileyim ve 90li kilolardayim. Nisan sonu mayis basi gibi dogum yapicam. Insallah yaz sonlarina kdr senin gösterdigin basariyi gösterebilirim. 6 ayda nerdeyse 40 kilo vermissin süpersin.

Konun banada Ümit verdi şuan kendimi durduramayan yiyorum özellikle hamurişi hep açım perşembe gün Doğum yapıcam inşallah. Artık yeni sağlıklı bi beslenme düzeni oluşturcam Abur cubur hamurişine son

Offfff tebrikler ne kadar guzel gorunuyosun.Bayildim tek kelime ile bayildim.Hic sarkma falan olmamis sanki.İnsallah bir daha donusumsuz gitmistir o kilolarin.Tekrar tekrar tebrikler

Wauww, tebrikler super bir basari.
Bende diyetisyene gittim 2 haftada 1 bucuk kilo verdim. Sabah oglen aksam yemegi ve 3 ara ogun bol su yesil cay. Dediginiz gibi tartiyorum, yediklerimi telefona kaydediyorum.
Yazdiginizi okumak iyi geldi vallahi cunku aksamlari cikolata yememek icin zor tutuyorum kendimi

Suan hamileyim ve 90li kilolardayim. Nisan sonu mayis basi gibi dogum yapicam. Insallah yaz sonlarina kdr senin gösterdigin basariyi gösterebilirim. 6 ayda nerdeyse 40 kilo vermissin süpersin.
Yapılmayacak şey değil hele ki emzirirken çok çok kolay verirsiniz
tebrik ederim azminiz ve sabrınız için
Çok teşekkürler
Inşallah doğumdan sonra hızlıca kurtulursunuz kilolatınızdan
Tek kelimeyle
Şa- ha- ne
Olmuşsun spor diyet ama en önemlisi vazgeçmemek benim Hedef kilomdasın darısı başıma
Çok teşekkür ederim en önemlisi ve tek önemli olan vazgeçmemek :)
Çok tebrik ediyorum cnm.. sen sonuna kadar hakettin bunu..
Hippom çok teşekkür ederim
Mükemmel mükemmel mükemmel harikasın canım
canımsınnn
Offfff tebrikler ne kadar guzel gorunuyosun.Bayildim tek kelime ile bayildim.Hic sarkma falan olmamis sanki.İnsallah bir daha donusumsuz gitmistir o kilolarin.Tekrar tekrar tebrikler
Hayır sarkma olmadı sadece daha önceden de kilo verdiğim için göğüslerim biraz sarkıktı o da nazar boncuğu olsun onun dışında spordan dolayı sert oldu etim
Tebrik ederim sizi de umarım istikrarlı biçimde devam ettirirsiniz :)
Kutlarım ama 1 900 kalori çok az 2 32 beden olmak mı 34 bile çok azken bence fazla abartı bu
Takım arkadaşlarım filan biliyor deli gibi yemek yiyorum 900 kcal ediyor anca :) 95 kiloları 46 bedenleri görmüş birisi olmuşken en en ince bedene girmek ister doğal olarak yani abartı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…