Pınar Altuğ hala evli. Demek olabiliyor. Gerçi onların arasındaki yaş farkını tam bilmiyorum ama. Yani böyle birşeyi pek dert etmezdim. Arkadaşım, evlenir mi anlaşabilirler mi vs diye düşünmezdim. Onun hayatı.
Sen hiç kocasının çalıştığını gördünmü...kadın bakıyor işte ayrılırmı hiç..
Ben diyorum :) O konuyu da okudum o da olmaz..Kadın 3 -5 yaş büyük olsa sıkıntı olmaz ama bu kadarı çok fazla..43 yaşında erkek 26 yaşında kadın ilişkisine kimse pedofili demiyor ne hikmetse
Aradaki yaş farkı bana göre anormal çok,onu anlatmak istemis idim lakin...26 yaş bebeklik çağı 43 yaş fosil mi..size göre kaç yaş genç oluyor merak ettim. 35 yaşında genç olsak demek ki sadece 8 yıl verimliyiz,ilginç.
Orası beni ilgilendirmezSen hiç kocasının çalıştığını gördünmü...kadın bakıyor işte ayrılırmı hiç..
44Kac yas yaa hesaplayamadim
Kusura bakmayın ama babaanne ve torunu gibilerAşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .
Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor
Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .
Türkan şoray filmi hesabıKadın çocuğu büyütür.Çocuk büyüdüğünde kadını bırakır.
Pedofili ne demek bildiginize emin misiniz?O kadın bildiğiniz Pedofili. .
Ar namus ile alakası nedir? Erkekler bu kadar büyük olunca da şaşırıyor musunuz? SanmıyorumAllahım daha neler göreceğiz valla şaştım kaldım tövbe yarabbim şaka falan olsun bu insanlarda akıl ar namus kalmamış cidden yazık
Demet Şener -Cenk KüpeliIki tanidigim bu sekilde evlilik yapti. Erkek 30'larinda, kadin 50'lerinde. Bir tanesi 25 yildir birlikte. Ben tanidigimda 15 yillik birliktelikleri vardi. Ustelik kadinin ilk evliliginden 2 cocugu vardi. Adam hic evlenmemis ve cok prestijli bir isi var. Kadinlar tarafindan pek yalniz birakilacak bir tip degil. Ama adamin gozu hala arkadasimdan baskasini gormuyor. Bir digeri de evleneli 5 yil falan oldu. Gorunurde cok mutlular. Yani buyuk konusmak istemiyorum, bana gore de ters durumlar ama ilk anlattigim ornekteki kisiler bildiginiz ornek gosterilecek bir iliski icindeler. Kadin 70'ine merdiven dayadigi halde adam hala gozunun icine bakiyor ki adam bildiginiz altin cagini yasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?