Demekki aradigini o kizda bulamamış . Kadinda bulmus.Kendi yasıtı sevgilisi vrdı 93lu kızı bıraktı bu kadın için .
Tam yazıyordumTurkan sorayin filmi var boyle
Kendi yasıtı sevgilisi vrdı 93lu kızı bıraktı bu kadın için .
Aşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .
Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor
Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .
Bence yuksek ıhtımlle kadın yatakta tecrubelı oldugu ıcın bizimkinin aklını basından aldı
26 yaş bebeklik çağı 43 yaş fosil mi..size göre kaç yaş genç oluyor merak ettim. 35 yaşında genç olsak demek ki sadece 8 yıl verimliyiz,ilginç.Biri fosil,diğeri bebeklik çağında
Evet aynrn kstiliyorm baskasnin hayatni konusmak oluyor sacma . Yani olnca oluyor sevebiliyorla r gercek bi ask olabiliyorBurada kendi konu acmayan insan icin konuşmak bana dedikodu geliyor ne biliyim etik gelmiyor.
43 yaşında erkek 26 yaşında kadın ilişkisine kimse pedofili demiyor ne hikmetseO kadın bildiğiniz Pedofili. .
Bence yuksek ıhtımlle kadın yatakta tecrubelı oldugu ıcın bizimkinin aklını basından aldı
Yok yok ona da diyorlar, pedofili, sapıklık demek çok kolay insanların ilişkilerine.43 yaşında erkek 26 yaşında kadın ilişkisine kimse pedofili demiyor ne hikmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?