- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Okuduğum en güzel yorumKadın çocuğu büyütür.Çocuk büyüdüğünde kadını bırakır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduğum en güzel yorumKadın çocuğu büyütür.Çocuk büyüdüğünde kadını bırakır.
Evet şaşırıyorum empati kur dicemde neyse elalemin ilişkisinden bizene benim bu konulardan midem bulanıyor dikkat etsinler de haberlerde çıkmasınlar yoksa rezillikAr namus ile alakası nedir? Erkekler bu kadar büyük olunca da şaşırıyor musunuz? Sanmıyorum
Bu benim yorumum...Bu durum bana göre Pedofili kadar sapkın ve ağır !Pedofili ne demek bildiginize emin misiniz?
İnsanlara böyle bir yorum yapmanız zaten çok çirkin onun dışında böyle durumlara Pedofili diyerek o sapkinligi hafifletiyorsunuz. Pedofilinin tek ve bilimsel bir tanımı vardır. Onaylamadiginiz ilişkilere yapistiralacak bir etiket değildir.
Aşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .
Hangi film bu yahuTam yazıyordum
Coook sacmaAşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .
Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor
Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .
Hangi film bu valla merak ettim kimse de yazmıyorBiliyorum.Ben mental olarak kastettim ama.
Hangi film bu valla merak ettim kimse de yazmıyor
Merak ettim izleyeceğimSultan Gelin filminden bahsediyorlar
Aşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .
Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor
Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .
Şimdi engin bilgililer gelir; 18 yaşında olan ve geçen herkes bir bireydir der :)O kadın bildiğiniz Pedofili. .