• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93 dogumlu erkek 75 dogumlu kadın

Ar namus ile alakası nedir? Erkekler bu kadar büyük olunca da şaşırıyor musunuz? Sanmıyorum
Evet şaşırıyorum empati kur dicemde neyse elalemin ilişkisinden bizene benim bu konulardan midem bulanıyor dikkat etsinler de haberlerde çıkmasınlar yoksa rezillik

Pedofili ne demek bildiginize emin misiniz?
İnsanlara böyle bir yorum yapmanız zaten çok çirkin onun dışında böyle durumlara Pedofili diyerek o sapkinligi hafifletiyorsunuz. Pedofilinin tek ve bilimsel bir tanımı vardır. Onaylamadiginiz ilişkilere yapistiralacak bir etiket değildir.
Bu benim yorumum...Bu durum bana göre Pedofili kadar sapkın ve ağır !

Ben 93lüyüm ablam 78li, kız benden daha çıtır duruyor, üstelik hayat enerjisi benden fazla. Ben 2 gece ard arda dışarı çıktım mı 3 gün dinlenirken o bütün haftayı hem çalışıp hem gece dışarı çıkarak üstüne araya bir de haftasonu tatili sıkıştırarak geçirebiliyor.

Anneleriniz gencecik yaşta evlenip, çoluk çocuk, kaynana derdine kendini yıpratmış diye 40lı yaşlardaki her kadın babanne gibi görünecek diye birşey yok yani.

Ayrıca insan arkadaşım dediği kişinin özel hayatını böyle ortaya saçmaz internette anonim kullanıcılar iki üç kınasın da neşemi bulayım diye. Ortamlarınız genel olarak bu kadar laçkaysa çocuğun çevrenizden uzaklaşıp daha olgun bir kadınla olmasının sebebi bu olabilir.

Tanımadığımız insanların ilişkileri üzerine ne güzel yorumlar yapılmış.
Başka zaman ahkam kesen üyeler şimdi insanları sırf yaş farkı var diye olmadık şeylerle itham etmişler.
Yataktaki becerilerden jigololuga kadar geniş bir yelpazede vurun kahpeye denmiş. Ayıp yahu. Size ne milletin ilişkisinden.
Açılan konu dert değil dedikodu meselesi. Konu sahibine neden dert olmuş onu da anlamış değilim.
Yorumlara ancak 4. Sayfaya kadar tahammül edebildim.

Pes diyorum.

Artık normal dede yaşındaki adamlar torunları yaşındaki kızlarla evlenirken insanlar kabulleniyor
Umarım tersine döner durum😂

Aşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .

Açmasanız keşke. Bir kilo et alabilmek için dalağımızı satacağımız kıvama geldiğimiz ülkede artık milletin pipisinin kukusunun derdine düşmesek. Bi salsak insanları. Kendileri memnun ki ilişki yaşıyorlar. Siz doğru bulmuyorsanız akranlarınızla ilişki yaşayın.

Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor

Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .
Coook sacma

Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor

Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .

Bizi ilgilendiren bir durum değil ama madem yorum isteniyor, helal olsun kadına, demek ki özgüveni çok sağlam

Kajmery34 Kajmery34 :) Pedofilinin anlamını biliyor musunuz diye soran oldu?
Yada Erkek yapsa böyle demezsiniz diyen oldu..
Güldüm sadece :))

18 yaş var arada başkalarının hayatı bizi ilgilendirmez ama yani çok fazla birde kadın büyükmüş Allah akıl fikir versin değişik

Back