• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93 dogumlu erkek 75 dogumlu kadın

Ooo çıtır alırım bi dal😝
Bu kadar yaş farkına rağmen kadın erkeği elinde tutabiliyorsa ne ala. Ben tutamazdım. Ne çevremdeki yeni jenerasyonla başa çıkabilirdim ne de benden 18 yaş küçük erkeğin sosyal beklentilerini karşılayabilirdim. Bu ilişkide kadın gücü temsil eder ve muhtemelen ilişkiyi yönetir. Hayat tecrübesini paylaşır. Erkek de bundan mutludur.
Erkek kadınla her yere gidiyorsa yani onu saklamıyorsa, gündemde para yoksa ilişki bir süre devam eder. Erkek ben çocuk istiyorum dediğinde iş değişir muhtemelen. Zor yani...
Ama herkesin popisi kendine diyerek klişe bir cümle kurayım. Doğrudan yavaş dolaylı olarak sizi ilgilendiren birşey yok.

bundan yıllar önce bir tanıdığımızın 20 yaşında oğlu 40 yaşında 5 çocuklu bir hanıma aşık olup evlenicem diye tutturmuştu...kadın annesinin arkadaşıydı...kadın ciddi manada güzel bir kadındı...aile karşı çıkınca kaçmışlardı.......bin türlü şey söylendi arkalarından...hala evliler kadın 60 adam 40 yaşında...2 de çocukları oldu....görüntü hiç iç açıcı değil artık ama çok sakin ve uyumlu bir aile oldular...kadın zengin falan değil bu arada...bu extrem bir durum tabii ki fakat oluyor bazen işte....

Şu tanımı buraya ekleyeyim: Pedofili; yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlıktır.

26 yaşında yetişkin bir erkekle 44 yaşındaki bir kadının birlikteliğine pedofili denmez, ortada cinsel istismar da yok üstelik.

Herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir, bizler kendimizden 15-20 yaş küçük biriyle birlikte olmak istemeyebiliriz, ters gelebilir ama rica ediyorum yorum yazarken üsluplara dikkat ediniz, yakıştırmalar yapmayınız.

@Kajmery34 :) Pedofilinin anlamını biliyor musunuz diye soran oldu?
Yada Erkek yapsa böyle demezsiniz diyen oldu..
Güldüm sadece :))
Size göre diye bir şey yok hanımefendi. Pedofili gibi ciddi bir olayı böyle ulu orta kullanarak yumusatamazsiniz.sosyolog arkadaşlar varsa nedenini söylesin.
Ayrıca yaptığınız hakaret suçuna girer. Hukukçu olarak bu yönünü de ben size bildireyim .
Kimseyi sırf aralarında yaş farki var diye bu kadar iğrenç bir suçla suclayamazsiniz.

Şu tanımı buraya ekleyeyim: Pedofili; yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlıktır.

26 yaşında yetişkin bir erkekle 44 yaşındaki bir kadının birlikteliğine pedofili denmez, ortada cinsel istismar da yok üstelik.

Herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir, bizler kendimizden 15-20 yaş küçük biriyle birlikte olmak istemeyebiliriz, ters gelebilir ama rica ediyorum yorum yazarken üsluplara dikkat ediniz, yakıştırmalar yapmayınız.
Sevgili Mune çok haklısın belki burda Pedofili tabiri anlamı itibarıyla biraz ağır olmuş olabilir.

Fakat ben bu tepkiyi verirken midemi bulandıran şey Evet belki yaşlar , belki bakış açıları şimdilik normal.. kişisel tercih gibi görünüyor fakat Bir 10 sene önce o kadın 34 yaşındaydı Erkek 16 yaşında işte bu açıdan bakınca gerçekten ağır bir durum..Mide bulandırıcı

kadınlarda kendinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyanlara psikolojik açıdan baba arayışı, hayatında baba eksikliği vardır deniyor belki bu durumda öyledir. annesinde bulamadığı şefkati bulmuştur. çünkü gerçekten anne oğul kadar var aralarındaki yaş farkı.

Aman erkekler 20 yaş küçük alınca kimse bişey demiyor niye kadınlara laf ediliyor anlamıyorum tabiki yaş farkının sıkıntıları olacak ama bu iki kişiyi bağlar eğer sorun etmiyorlarsa zamanla gelecek sorunları üstlenecek ilişki dinamikleri varsa diyecek bişey yok bence

Back