• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93 dogumlu erkek 75 dogumlu kadın

Bence yuksek ıhtımlle kadın yatakta tecrubelı oldugu ıcın bizimkinin aklını basından aldı

Allahım daha neler göreceğiz valla şaştım kaldım tövbe yarabbim şaka falan olsun bu insanlarda akıl ar namus kalmamış cidden yazık

Kendi yasıtı sevgilisi vrdı 93lu kızı bıraktı bu kadın için .

O kızla cinsellik yaşamıyordur büyük ihtimalle genelde 30 yaş civarı kadınlarla bu yüzden takılır genç erkekler. Daha iyi olduğu için değil!! Yaşıtı kız cinsellik yaşayamadığı için

Aşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .

Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor

Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .

Pınar Altuğ hala evli. Demek olabiliyor. Gerçi onların arasındaki yaş farkını tam bilmiyorum ama. Yani böyle birşeyi pek dert etmezdim. Arkadaşım, evlenir mi anlaşabilirler mi vs diye düşünmezdim. Onun hayatı.

benim cevremde de var boyle yas farki denilene yakin 4 5 yas daha az sadece konudakinden . Gayet evlenduler mutlu mesutlar hicbir cikar iliskisi mafdiyat vs yok

Back