aynen bizimkide etimesgutta. yemeklerin kötü olduğunu söylemişti uyuz titizdir heryerde herşey yemez ayırır ondan diye düşünmüştüm ama değilmiş demekki :26: bizimki titizlik konusunda dayanamaz öyle ağır şeylere değilama genel anlamda rahat olduğunu söylüyo yeni gideceği yerdede öyle olur inşallah. seninkide zamanla alışır yeni gittiyse sorun etmiştir
daha 10 gün oldu usta birliğine gideli ya tam alışır diyorduk meğer yanlış yere , ulaştırmaya almışlar bunu bugün belli oldu apar topar bölüğünü değiştirdiler farklı bir karargahta şimdi.. bugünde bulunmasaymıs ulaştırmada,karargah bunu firar diye ilan edecekmişş
Arkadaslar bi sorum. Var esim dagitima gelicek 3 gun sonra kendisi diyar bakir lice ye dustu aranizda oraya esi veya sevgilisi dusen varmi ya
Arkadaslar bi sorum. Var esim dagitima gelicek 3 gun sonra kendisi diyar bakir lice ye dustu aranizda oraya esi veya sevgilisi dusen varmi ya
Arkadaşlar bende birşey sorucam ... Sevgilim askerde ve 10 gün önce mektup yazmıştım .. Hala ses seda yokSizce bu mektup eline ulaşmıcak mı ? 6 saatlik yol sonuçta...Kendisine söyleyip düşünmesinide istemiyorum...
canım merhaba o mektup olayı çok kasıyo yaa bnmde sewgilim bana göndermişti 15 15 günü buldu gelmesi
bende ona göndercem ama yine öle gider die aps ile gönderecem...
sor bi gidip ptt ye ulaşmış mı die ptt ye mi yoksa askeriyeye mi gönderdin???
ptt ye ise ancadır ama askeriyeye hmen ulaşırmış çünkü direk adres verion diğer türlü şubelerde bekletiolar....
Canım askeriyenin adresini yazdım gönderdim...Ve bilseydim bu şekilde olacağını asla normal yolla atmazdım mektubuYa nerdreyse bugün yarın usta birlikleri belli olucak nerde bu mektup Geçen gün gittiğimde ordakiler anca gider demişlerdi bir hafta içinde .. Hadi dedim eline ulaşana kadar kontrolden geçer vs. vs. ama 10 gün oldu yaa yarın yine gidicem sorayım bakalım ne dicekler..!!!
bnmki 15 günde gelmişti canım kızmıştım hatta yurtdışından mı gelio nie düzgün göndermion diee
,nerde bilmem ama büyük bi yerdeyse ancadr kontrol falan komutanlar agırdan alır canları isteyince kontrol ederler bi daha sor bakalımda olmazsa ustada aps ile gönder....
Yok canım yaa bu sondu gerçekten bir daha bu tarz göndermem ya aps ya da başka bi firma...Sadece şuan merak ettiğim şey mektubum nerde?en azından 15 günde gelmeside iyimiş canım ya eline ulaşmış en azından ... Ben umudumu yitirmeye başladım artık ... En azından biraz daha sabırlı olayım bari ..Komutanlarda ağırdan alıyordur diyorsun..Olabilecek bütün kötü olasılıkları düşünüyorum ve şuan 15 gün benim için bi nevi beklenebilir bir rakam olmuş oldu Ben yine sorayım ama puffff...
sor tabii canım kayıp falan olmasında sor bakalım nolmuş merak ettim bnde banada sölee
aps yada başka firma die bişi yok canım aps hızlı 2 günde acil posta o pttye ait zaten buda 15 gün ewt ama şimdikileride aps ile gönderecek yaaa artk yoksa kendinden sonraa gelceek mektuplar
Kızlar sizinkiler ne zaman ustaya gidecekler?
Bugün açıklandıBüyük ihtimalle de haftaya ne zaman ustaya gidicekleri açıklanacakmış daha bişi sölememişler
Yok canım yani ptt yi kullanırsam ya aps yada özel yurtiçi kargo falan kullancam...O da zaten sadece mektup olmucak içinde bu denemeydi ve bi daha olmucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?