Hosbulduk tatlim :) kisaca tanitim yapayim23 yasindayim erkek arkadasim askerde qorew yeri diyarbakir deweqecidi qorewi zpt soforu we safak atarsa 289 :) sizlerin nasil kimleriniz askerde kisa donem mi uzun mu nerdeler
Benimde erkek arkadaşım :) Hakkari şemdinlide yapıyo ikimizinkide doğu çıkmışyeri rahat mı konuşabiliyor musunuz? Şafak 292
[/B]
Canım hoşgeldinBenim sevgilimde Siirt'te ... Şafağımız bugün itibariyle 289 Birgünü daha atlattık
:44:Canım bakıyorum da sanki bu sefer herkesin doğuya çıkmış...Benim sevgilim var diye mi bana öyle geliyor yoksa gerçekten bu sefer bizim şansımıza mı böyle oldu gerçekten bilemiyorum sizinde doğu çıkmış .. :26:
Banada bi bize denk gelmiş gibi geliyor nedenseyüreğimi ağzıma getirmediği zamanlar hariç çok rahat ya Allahım bütün askerlerimizi korusun. Eski gibi değil orası ama yinede insan korkuyor aslında tehlike her yerde var. Sabır çekip beklemekten başka çaremiz yok
Aynen canım doğudalar ama Allah'a şükür komutanları eski zamanlardaki komutanların cahilliğinde ve insanfsızlıgında degıllermıs anlattıgı kadarıyla... Onların da psikolojilerini anlayabılıyorlar herhalde... Yani neler okudum ben ...:18: çok eski zamanlarda doğuda askerlik yapmış olan ve insan olmayan kişilerin emirleri altında intihar edenler bile olmuşBizim de çok şükür iyi ... iletişim sorunu falan da yaşamıyoruz... hatta 23 dakika sonra askerim benim kalkıcak nöbete gidicek 2 bucuk saat once yatmıstı oysa ki
Aynen komutanları çok iyimiş allaha şükür. Eskileri düşünmeyelim onlar zaten kötüsü ama bizimkide ben senin yüzünden kafayı kırcam diyobizim askerde 12ye doğru uyudu 6da nöbeti varmış. Sağsalim yapıp gelsinler şu şafakları bitirelimde evlerinde rahat rahat uyurlar :)
Aman canım senin yüzünden kırsın kafasınıYalnız benim ki fena zayıflamaya başlamış foto atmıstıda :26: Geçicek inşallah yaa bugünlerimize de gülüp geçeriz inşallah.. Askerliği bitsin de tatlı telaşeler yaşayalım artık Siz evlimisiniz canım ya da sevgili nişanlı vs vs
Zaten kırmış daha fazla kıramazbenimki normaldede çok zayıftı dağıtım iznine gelince iyice gitmiş ordada beğenmiyo sanırdım ama acemilik daha iyi olduğu kesin idare etmeye çalışıyo herhalde. Aynen canım tatlı telaşelerimiz gelsin yok canım biz sevgiliyiz hiç bir adım atamadık siz?
Benim ki son zamanlarında kilo aldım spora baslıcam deyıp durdu ...:131: dedim askerde vericeksin falan ama yok ben bu tipte gitmem askere falan derken boşu boşuna spora gitmiş oldugunu bugün gördüm resmenParayla veremediği şeyi devlet iki misli şekilde almış ondan Canım benim kıyamam yaaa Canım bizde sevgililikten bir mod yukardayız artık... aileler vs bılıyorlar ve sözlüyüz... Allah nasip ederse de daha büyük adım için bekliyoruz bakalım gelmesini
Olan spora yatırdığı paralara olmuş desenedevlet onlara açıklaması gerekiyor aslında 20 senede aldığınız kiloları 1 sene içinde verdirme sözü veriyoruz diye taktiği bilmiyorlar işte Allah tamamını erdirsin canım zaman su gibi akıp geçsin ben gelmesini bekledikten sonrada daha beklicem zaman uzun....
Hehehehe aynen canım inadım inat dedi... Kendini öyle iyi hissedince bende karışmadım gördü en azından haklı oldugumuAmin canım inşallah zaman su gibi aksın çünkü gerçekten çok özledim ve ikimize ait bi dünyamızın olmasını çok istiyoruz ikimizde Sen neden daha çok bekliyorsun canım _? Yaşın kaç buarada ayıptır sorması belkide daha henüz çooook zamanın olabılır tabiki
Sene itibariyle 20 oldum ama daha doldurmadımgelince işlerini yoluna girmesini beklicez canım onun için zamanımız var hemde biraz yaş geçsin dedik ama bu işler beklediğimiz gibi olmuyo belki daha uzar belki hemencecik olur biter nasip işi bunlar. Sen kaç yaşındasın canım?
Sene itibariyle 23 yaşındayım canımHakkımızda hayırlısı olsun canım ya... Tabi ki de en önemliside onların işlerini oturtmaları... Ondan sonrası da daha kolay gelicek gibime geliyor.. Sanırım erkek arkadasında senınle aynı yasta... Yoksa genelı ısrar eder evlılık ıcın..Senın yasında evlılık dusunen yakınım var cocuk buyuk oldugu için kızı hıc dusunmuyo tabı:26: Gercı o da hazır hıssedıyor ama olsun... En önemlisi sağlık ve mutluluk Geri kalan hersey teferruat
O 21ini doldurdu ay başında yaşıt sayılır 1.5 yaş varhazır hissediyosa sorun olmaz ama zorlada yapamaz belkide çocuk istiyo diyee istiyodur bilemeyiz:44: biraz saçmaladım galiba neyse Aynen sağlık ve mutluluk olduktan sonra gerisi öyle yada böyle olur biter...
Aynen canım yaşıtsınız nerdeyse kız için sorun degıl bız erken olgunlaşıyoruz da erkekler ıcın cok erken bı yas...Gercı kısıden kısıye de degısıyor... 3 yıl oldu bızım ılıskımız baslayalı...İlk gün nasılsa hala öyle davranıyor bana şükürler olsun... Ama tabı bu yıllar içinde eğlendık..:87:gezdık...tozduk...:103:yedik ...içtikk... :125:Kaç kere ağır kavgalar atlattık...:95: Önemli olan da zaten bu... Sallandık ama yıkılmadık Yani artık birgünü beraber geçirip ayrı yataklarda yatmak istemıyoruz O yüzden zamanlama olarak ikimiz içinde iyi oldugunu düşünüyorum ki Allah'ım inşallah sorunsuz kavuşmamızı nasip eder.. Öyle yani canım inşallah herşey gönlümüze göre olur... Ben ufaktan yatayım..yine görüşelim burada Sohbet çok iyi geldi İyi geceler canım ..
Kızlaaaaaar şafaklar attıYaşasın birgünü daha geride bıraktık gelsin sıradaki günler Şafak 288
Gözümüzü kapayıp tekrar açınca şafaklar bitmiş olsa keşke...
Hayal dünyam müthiş
Valla sevgilisi gelmiş olanlar öle diyorlar hepgelsin benım kı bende öle dicem
Benimde erkek arkadaşım :) Hakkari şemdinlide yapıyo ikimizinkide doğu çıkmışyeri rahat mı konuşabiliyor musunuz? Şafak 292
[/B]
Canım hoşgeldinBenim sevgilimde Siirt'te ... Şafağımız bugün itibariyle 289 Birgünü daha atlattık
Hosbulduk canm :) buqun 288 oldu :) benmki izin kullanmicam diyo onun icin 18 19 qun eksik sayiyo ama ben normal sayiyorum yine nolur nolmaz kullanmazsa erken biter ben normal sayayim da :)
:44:Canım bakıyorum da sanki bu sefer herkesin doğuya çıkmış...Benim sevgilim var diye mi bana öyle geliyor yoksa gerçekten bu sefer bizim şansımıza mı böyle oldu gerçekten bilemiyorum sizinde doğu çıkmış .. :26:
Gözümüzü kapayıp tekrar açınca şafaklar bitmiş olsa keşke...
Hayal dünyam müthiş
Dun hic qiremedim siteye ya sorun war diyodu ondan yazamadm :/ benimki rahat cok sukur ya 56 kisilermis cumartesi pazar serbest 9 da kalkiyolar pazar acik bufe kac cesit yemek war :) dediqiniz qibi komutanlar da eskisi qibi deqil zaten arkadaslari qibilermis yaslari da yakinmis...telefonunu qoturdu qittiqinden beri kullaniyodu iste dun ust dewreleri quzellikle istemis wermisler qeri alabilecek mi bilmiyoruz ama ankesorluden rahat uzun uzun konusuyoruz cok sukur cok rahat yani :) iki qundur nobet tutuyo qece qunduz asker olduqun belli olsun artk dedim ben de :) :) amma yazmisim ya insallah skilmazsinz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?