93/4 asker yarenleri :)

kıskançlık krizii değillkiii buuu sadece merakk:17::17::17:

hı hı merak :1::1: giderken bende baya saçmalamıştım annemlerin köylerinde bi adam askere gitmiş gelirken yanında kız getirmiş evlenmiş :1::1: diyom ordan bi tane bulursan döverim öldürüm falan o da diyo ne saçmalıyon sen öyle şey mi olur :1::1: allah bizi bildiği gibi yapsın :1::1:

hı hı merak :1::1: giderken bende baya saçmalamıştım annemlerin köylerinde bi adam askere gitmiş gelirken yanında kız getirmiş evlenmiş :1::1: diyom ordan bi tane bulursan döverim öldürüm falan o da diyo ne saçmalıyon sen öyle şey mi olur :1::1: allah bizi bildiği gibi yapsın :1::1:

ayy sen ama yangına körükle gelir gibiii :1::1::1: olmaz öyle şey gelcek o dağıtım iznine ya ben o arada onu uyarcam bol bol artık..:34::17::17:

ayy sen ama yangına körükle gelir gibiii :1::1::1: olmaz öyle şey gelcek o dağıtım iznine ya ben o arada onu uyarcam bol bol artık..:34::17::17:

kız sen zaten evlisin seninkinden bi şey olmaz ben tehdit altındayım :1::1: ama çok kızmıştı alt tarafı bi kaç saat çarşıya çıkıyoz nerden bulayım saçmalık diye :1::1: şimdi düşününce gerçekten saçma geliyo kulağa :1::1:

kız sen zaten evlisin seninkinden bi şey olmaz ben tehdit altındayım :1::1: ama çok kızmıştı alt tarafı bi kaç saat çarşıya çıkıyoz nerden bulayım saçmalık diye :1::1: şimdi düşününce gerçekten saçma geliyo kulağa :1::1:

yok kuzum boşuna endişelenme bizimkilerden öyle bi iş çıkmazz :emir_bebek::emir_bebek::1::1: benimki daha hiç izne çıkmadıı bakalım biz neler yapcaz :37:

Bende usta birliğini arastirdigimda hicbisey bulamamistim ama şükür suan çok rahatız yani bi bakıma daha iyi yazılanları okursan olumsuz seylere canın sıkılabilirdi

aynen benimki aradıı bölük komutanı filan orda yapmış çok rahat demiş allahım ya çok mutlu oldum :)

usta bırlığı trabzon,duyunca cok mutlu oldum ama bugun çarşı ıznınde doguya gonderiyorlarmıs ordan dedı neye ugradıgımı şaşırdım.ikigundur kamera açınca da dayanamayıp ağlıyorum.moral vereceğime daha da uzuyorum sankiböyle ağlayarak:14: ama cok özledımmmmm mehtap:18 dağıtım ıznıne gelecek Allahın ıznıyle.Ne zormus kızlar.Allah butun askerleri korusun sabır versın,onlar ıcın daha zor.:25:

canımmm üzme kendini hakkari daha rahat olacak emin ol benimki ankara da şu an hep rütbeli dolu hiç rahat değil keşke doğuya düşseydim dıyorr :(

valla ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ağlamıştım ama sonra herkes rahatlatıcı şeyler söyledi arkadaşlarım daha rahat olabileceğini söylediler. ve haklılardı artık terör olayı kalmadı askerlikte azaldı tek sorun çok uzak olması ben türkiyenin bi yanında o diğer yanında. cuma veya cumartesi burda olucak onu görünce unuturum herhalde :16::16::16::16: şuanda acemiliğini ankarada yapıyo ve çok rahat olduğunu söylüyo acaba ustalarda daha mı farklı :26:

Son düzenleme:
valla ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ağlamıştım ama sonra herkes rahatlatıcı şeyler söyledi arkadaşlarım daha rahat olabileceğini söylediler. ve haklılardı artık terör olayı kalmadı askerlikte azaldı tek sorun çok uzak olması ben türkiyenin bi yanında o diğer yanında. cuma veya cumartesi burda olucak onu görünce unuturum herhalde :16::16::16::16: şuanda acemiliğini ankarada yapıyo ve çok rahat olduğunu söylüyo acaba ustalarda daha mı farklı :26:

Canım benimki Ankara etimesgut ta ulaştırmada. Benimki pek zora gelemez yemekleri flnda kötüymüş kaçıp gelecek sonunda :)

Canım benimki Ankara etimesgut ta ulaştırmada. Benimki pek zora gelemez yemekleri flnda kötüymüş kaçıp gelecek sonunda :)

aynen bizimkide etimesgutta. yemeklerin kötü olduğunu söylemişti uyuz titizdir heryerde herşey yemez ayırır ondan diye düşünmüştüm ama değilmiş demekki :26: bizimki titizlik konusunda dayanamaz öyle ağır şeylere değil :1::1: ama genel anlamda rahat olduğunu söylüyo yeni gideceği yerdede öyle olur inşallah. seninkide zamanla alışır yeni gittiyse sorun etmiştir :ssz:

Back